Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']ja chcę DOZIA :placz: śliczności :loveu:[/quote]
Nie ma sprawy , mówisz-masz :evil_lol: jak nie z tego to z kolejnego miotu hihihi.
To co, pod jaki adres dostarczyć małego szynszyla ? ;)

Posted

Bubu wszystko wypatrzysz :lol::lol::lol:

[quote name='nenemuscha']No i jak widac jaomś ciotke napastują????[/quote]
:evil_lol: brawa za spostrzegawczość :))

[quote name='Agnieszka K.']:evil_lol::evil_lol: o tym samym pomyślałam - ale na zdjęciu z tyłu jest chyba prawdziwa mama ze szczeniaczkami, a pręgowana to może ciocia????:lol:[/quote]
Dokładnie, pręgowany babysitter :cool1:

Posted

[quote name='moon_light']Bubu wszystko wypatrzysz :lol::lol::lol:

:evil_lol: brawa za spostrzegawczość :))

Dokładnie, pręgowany babysitter :cool1:[/quote]

Troche sie Dogi hodowało to się wie;)

Posted

[quote name='moon_light']Nie ma sprawy , mówisz-masz :evil_lol: jak nie z tego to z kolejnego miotu hihihi.
To co, pod jaki adres dostarczyć małego szynszyla ? ;)[/quote]

wywaliliby mnie z domu jakbym takiego szynszyla przyniosła :evil_lol:
na 7 psiaka ciężko mi będzie ich przekonać :diabloti: hihi... na razie nam wystarczy ;)

Posted

nenemuscha- a swoją drogą, extremalna przesiadka...z dogów na owczarki :cool3:

[quote name='agnethka']wywaliliby mnie z domu jakbym takiego szynszyla przyniosła :evil_lol:
na 7 psiaka ciężko mi będzie ich przekonać :diabloti: hihi... na razie nam wystarczy ;)[/quote]
na malutkiego dożka zawsze się znajdzie miejsce :eviltong:

Posted

[quote name='moon_light']

na malutkiego dożka zawsze się znajdzie miejsce :eviltong:[/quote]

na malutkiego czy dużego czy stadko maluszków...tu się dużo miejsca jeszcze by znalazło, ale... byt też trzeba im odpowiedni zapewniać, więc wszystko w ramach rozsądku ;) (a przyznam, że niełatwo ten rozsądek zachowywać widząc takie psie piękności :lol: )

Posted

[quote name='agnethka']na malutkiego czy dużego czy stadko maluszków...tu się dużo miejsca jeszcze by znalazło, ale... byt też trzeba im odpowiedni zapewniać, więc wszystko w ramach rozsądku ;) (a przyznam, że niełatwo ten rozsądek zachowywać widząc takie psie piękności :lol: )[/quote]
Namawiać nie bedziemy :eviltong: Te chyba już mają swoje domki zaklepane:razz:

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/5894/62819472uq6.jpg[/IMG]

Posted

hihihihihi.........[B]agnethka[/B] się "łamie"....hihhihihihi......no do stafików dozio byłby w sam raz :multi:

...jessssssssssuuuuuuuuuuuu...piekne te wasze maluchy....cud mód:eviltong:... dozie i mastifki...tylko do wycałowania ... tylko pogratulowac takich maluszków ...

Posted

[quote name='betka-sp']hihihihihi.........[B]agnethka[/B] się "łamie"....hihhihihihi......no do stafików dozio byłby w sam raz :multi:[/quote]

hehe...nie agnethka się nie łamie...agnethka kocha dozie jeszcze zanim odkryła słodycz staffików i od lat marzy o doziu ;) po prostu jak będę miała możliwości to i dozia mieć będę ;)

Posted

[quote name='moon_light']o, a jakie dogi się hodowało ? kolorem? przydomkowo ? :cool1:

..bo widze że Paulina już wie :eviltong:[/quote]

No myśle..Nazwiska nie zmieniłam...
Przydomkowo Danaos;)

A zmiany - czasem sa konieczne...ale na Doga przyjdzie jeszcze czas.

Posted

[quote name='nenemuscha']No myśle..Nazwiska nie zmieniłam...
Przydomkowo Danaos;)

A zmiany - czasem sa konieczne...ale na Doga przyjdzie jeszcze czas.[/quote]

A ja znam jedną bardzo sympatyczną ON z vom Haus Tchorz:evil_lol:

Posted

[quote name='betka-sp']hihihihihi.........[B]agnethka[/B] się "łamie"....hihhihihihi......no do stafików dozio byłby w sam raz :multi:

...jessssssssssuuuuuuuuuuuu...piekne te wasze maluchy....cud mód:eviltong:... dozie i mastifki...tylko do wycałowania ... tylko pogratulowac takich maluszków ...[/quote]
Mamy kolezankę staficzkę :), jest niezniszczalna, i za cel życia obrała sobie całowanie figara po faflach :evil_lol:. Staje na 2 łapkach jak surykatka, i zasuwa językiem po faflach:evil_lol:.

Najladniejsze maluchy, to z grupy molosów :loveu: Zmarszczuchy takie ;)

Posted

[quote name='nenemuscha']No myśle..Nazwiska nie zmieniłam...
Przydomkowo Danaos;)

A zmiany - czasem sa konieczne...ale na Doga przyjdzie jeszcze czas.[/quote]
Haha , to rzeczywiscie "troszeczkę" :lol::lol::lol:.
Jako że ze mnie młody dogaż, miałam okazje poznac tylko jednego psiaka z przydomkiem Danaos, szkoda.

Posted

A ja wrócę do peanów- ja tnę pepowiny nożyczkami typu "Calpol_ ale tymi z płaskim plastikiem Są lepsze niz te z "okrągłymi" oczkami. Mają zaokrąglone końcówki, sa ostre akurat. Raz mi sie zdarzyło,ze pępowina krwawiła bardziej niz "normalnie". Nawet u większych (berneni) żadko wiążemy końcówki pępowin. A w razie czego zawsze mozna mocno zcisnąć w palcach- więc ci co nie maja takiego "profesjonalnego" sprzętu- nie panikujcie. I ten czas co bym miala się bawić w zaciski- wolę jednak odsluzować szczyla i odklepać. U nas zawsze to wszystko szybko się odbywa, na jedna parę rąk. Może instrumentariusza kiedyś sobie wychowam :lol: ?

Posted

[quote name='moon_light']

Najladniejsze maluchy, to z grupy molosów :loveu: Zmarszczuchy takie ;)[/quote]

hihihi...no jasne , że jasne...choć można by powiedzieć, że jestem stronnicza ;);)

....a jak tam boksie...?? rodzą się..?? czy dalej czekają.........;)

Posted

[quote name='MEGNUM']A ja znam jedną bardzo sympatyczną ON z vom Haus Tchorz:evil_lol:[/quote]
O ..oświeć mine???bo tylko jedna dogare zaraziłam Onkiem:evil_lol:
A wracając do Onków..to my sie bedziemy szczenic ok 23:lol:Narazie nasze małe Parsonki...zaczynają inwazje na mieszkanie:crazyeye:
A co do prodów..to policzyłam ..wszystkich odebrałam ponad 80...normalnie szok...,choc pewnie sa tacy co maja więcej na koncie..kurcze nie myslałam że wszytkie bede pamiętac..
Haus Tchorze ...23 lutego obrócą alfabet!

Posted

trzymamy moooocno :multi:
AGA myślałam że u Ciebie już po wszystkim po tamtej bezsennej nocy
oj żeby tak mozna zamówić takie przeżycia na dzień :loveu: