mysza 1 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Straszne do czego zdolni są ludzie. Dobrze, ze czasem i porządni się znajdą. Quote
mala_czarna Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A tak ogólnie to jak z chłopakiem? O apetyt pytam i samopoczucie.;) Quote
3 x Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='mala_czarna']A tak ogólnie to jak z chłopakiem? O apetyt pytam i samopoczucie.;)[/QUOTE] w snesie czy traumy nei ma po moich odwiedzinach? :evil_lol: kurde co mnie podkusiło zeby próbowac świąteczne ciiacha :crazyeye: Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='3 x']kurde co mnie podkusiło zeby próbowac świąteczne ciiacha :crazyeye:[/QUOTE] Ja Cię podkusiłam :evil_lol: No żeby psu byle czego nie dawać :diabloti::evil_lol: No wczoraj wieczorem wymiotował np - 3 razy. Czemu? Pojęcia nie mam. Niestety na pewno nie z przejedzenia. Jego apetyt ciężko jest oceniać bo mimo, że przy mnie zaczął skubać jedzenie (a przy gościach to się nawet napił!), to je w sensie miskę czyści nadal tylko w nocy. I nie wiem czy cały dzień nie jest bo nie jest głodny, czy bo nie ma apetyt, czy przyzwyczajony jest, że je po ciemku - no nie wiem po prostu. Kupy nadal produkuje w ilościach hurtowych ;) No i bardzo dużo pije. Quote
mala_czarna Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='gusia0106'] Kupy nadal produkuje w ilościach hurtowych ;) No i bardzo dużo pije.[/QUOTE] Kurka wodna. Odpukać w niemalowane, ale to wzmożone pragnienie to może być jednak od trzustki. Zwłaszcza, że on na wadze nie przybiera.:roll: Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='mala_czarna']Kurka wodna. Odpukać w niemalowane, ale to wzmożone pragnienie to może być jednak od trzustki. Zwłaszcza, że on na wadze nie przybiera.:roll:[/QUOTE] To weź teraz pukaj we wszystko niemalowane co masz w okolicy Quote
mala_czarna Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='gusia0106']To weź teraz pukaj we wszystko niemalowane co masz w okolicy[/QUOTE] :comp26::comp26: :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Przyszłam powiedzieć Marlejkowi i wszystkim Ciociom dzień dobry:) Fotki chłopaka są cudne...od razu się człowiekowi humor poprawia... Quote
Tora&Faro Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='gusia0106']Ale wiecie co.... Chodzimy już na takie konkret spacery, po 40 min, po godzinie. Dzisiaj linka z szelek zaplątała mu się na chwilkę między brzuchem a tylną łapką. Chciałam odplątać a on zaplątał się bardziej. Jak mu się ta linka owinęła wokół łapki to się zaczął cyrk......Wycie, pisk, próba ucieczki, kłapanie na mnie zębami jak się zbliżałam....całkowity atak paniki:( Teraz to ja już nie mam wątpliwości, że on musiał być za te łapki pętany drutem, żyłką - nie wiem czym i wieszany gdzieś albo nie wiem co...............:([/QUOTE] Nawet nie chcę mysleć że ktoś mógł zrobić coś takiego.....:angryy: Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='Tora&Faro']Nawet nie chcę mysleć że ktoś mógł zrobić coś takiego.....:angryy:[/QUOTE] No niestety.....blizny na obu tylnych łapkach + jego reakcja na tą zaplątaną linkę, świadczą o tym, że chyba tak mogło byc.......... Quote
Tora&Faro Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Biedny Marlej:(:(:( Pocieszające jest tylko to, że Chłopak jest u Ciebie Gusiu....i nigdy więcej nic takiego mu się nie przytrafi.... Quote
jola_li Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 A może przy okazji sprawdzić czy nie ma tasiemca?.... Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='jola_li']A może przy okazji sprawdzić czy nie ma tasiemca?....[/QUOTE] Sprawdzane było - wszelkich robali, larw, jaj - na szczęście brak Quote
jola_li Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dobrze, że chociaż tego świństwa nie ma... Ile czasu musi jeszcze minąć, by uwierzył, że już nikt go nie skrzywdzi.... Quote
3 x Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 wiecie co bo ja tak jeszcze sobie pomyslalam, ze moze on sie zaplatał w jakies druty gdzies sam z siebie tylko wtedy jak wytłumaczyć jego "agresję" do facetów w zamknietym pomieszczeniu :shake: Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='3 x']wiecie co bo ja tak jeszcze sobie pomyslalam, ze moze on sie zaplatał w jakies druty gdzies sam z siebie tylko wtedy jak wytłumaczyć jego "agresję" do facetów w zamknietym pomieszczeniu :shake:[/QUOTE] No jutro Piotr przychodzi więc mu chyba zadam parę trudnych pytań.... Quote
Tora&Faro Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='gusia0106']No jutro Piotr przychodzi więc mu chyba zadam parę trudnych pytań....[/QUOTE] Zadaj, zadaj.....;) Quote
3 x Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 kurde, klikam w wasze banerki o Marleja i mnie nie przenosi na watek "There is no content in this section" :shake: a chciałam sobie chłopaka w podpis wrzucic gdzie są jego podlinkowane banerki, wiecie może? Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Nie mamy właśnie, a nie umiemy sobie podlinkować. Znaczy ja nie umiem;) Quote
3 x Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ja tez nie ;) ale może mozna sie tego jakoś naumieć :???: Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='3 x']ja tez nie ;) ale może mozna sie tego jakoś naumieć :???:[/QUOTE] A Ty to nie masz aby informatyka w domu? ;) I mogłabyś coś zrobić, żeby zaczął mi odpisywać na PW ? :roflt: I wysłał zdjęcie? :roflt::roflt::laugh2_2::laugh2_2: Quote
3 x Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 hura ale jestem mundra :):multi: od dzisiaj mogę podlinkowywac banerki :p dla chętnych do podmianki, mnie przenosi na watek mam nadzieję, ze was tez przeniesie ;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/172458-PA-A-roku-trzymali-go-w-piwnicy-MA-ody-chory-ONek-i-ja-potrzebuje-pomocy"][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/867/p1020620.jpg[/IMG][/URL] Quote
mala_czarna Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='3 x']hura ale jestem mundra :):multi: [/QUOTE] Ty to może i jesteś mundra, a ja nadal nie wiem jak to zrobić. Piierdoła ze mnie taka, że załamka normalnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts