Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mala_czarna']A tak ogólnie to jak z chłopakiem? O apetyt pytam i samopoczucie.;)[/QUOTE]

w snesie czy traumy nei ma po moich odwiedzinach? :evil_lol:
kurde co mnie podkusiło zeby próbowac świąteczne ciiacha :crazyeye:

Posted

[quote name='3 x']kurde co mnie podkusiło zeby próbowac świąteczne ciiacha :crazyeye:[/QUOTE]

Ja Cię podkusiłam :evil_lol: No żeby psu byle czego nie dawać :diabloti::evil_lol:

No wczoraj wieczorem wymiotował np - 3 razy. Czemu? Pojęcia nie mam. Niestety na pewno nie z przejedzenia.

Jego apetyt ciężko jest oceniać bo mimo, że przy mnie zaczął skubać jedzenie (a przy gościach to się nawet napił!), to je w sensie miskę czyści nadal tylko w nocy. I nie wiem czy cały dzień nie jest bo nie jest głodny, czy bo nie ma apetyt, czy przyzwyczajony jest, że je po ciemku - no nie wiem po prostu.

Kupy nadal produkuje w ilościach hurtowych ;) No i bardzo dużo pije.

Posted

[quote name='gusia0106']

Kupy nadal produkuje w ilościach hurtowych ;) No i bardzo dużo pije.[/QUOTE]

Kurka wodna. Odpukać w niemalowane, ale to wzmożone pragnienie to może być jednak od trzustki. Zwłaszcza, że on na wadze nie przybiera.:roll:

Posted

[quote name='mala_czarna']Kurka wodna. Odpukać w niemalowane, ale to wzmożone pragnienie to może być jednak od trzustki. Zwłaszcza, że on na wadze nie przybiera.:roll:[/QUOTE]

To weź teraz pukaj we wszystko niemalowane co masz w okolicy

Posted

[quote name='gusia0106']Ale wiecie co....

Chodzimy już na takie konkret spacery, po 40 min, po godzinie.
Dzisiaj linka z szelek zaplątała mu się na chwilkę między brzuchem a tylną łapką. Chciałam odplątać a on zaplątał się bardziej. Jak mu się ta linka owinęła wokół łapki to się zaczął cyrk......Wycie, pisk, próba ucieczki, kłapanie na mnie zębami jak się zbliżałam....całkowity atak paniki:( Teraz to ja już nie mam wątpliwości, że on musiał być za te łapki pętany drutem, żyłką - nie wiem czym i wieszany gdzieś albo nie wiem co...............:([/QUOTE]

Nawet nie chcę mysleć że ktoś mógł zrobić coś takiego.....:angryy:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Nawet nie chcę mysleć że ktoś mógł zrobić coś takiego.....:angryy:[/QUOTE]

No niestety.....blizny na obu tylnych łapkach + jego reakcja na tą zaplątaną linkę, świadczą o tym, że chyba tak mogło byc..........

Posted

wiecie co bo ja tak jeszcze sobie pomyslalam, ze moze on sie zaplatał w jakies druty gdzies sam z siebie
tylko wtedy jak wytłumaczyć jego "agresję" do facetów w zamknietym pomieszczeniu :shake:

Posted

[quote name='3 x']wiecie co bo ja tak jeszcze sobie pomyslalam, ze moze on sie zaplatał w jakies druty gdzies sam z siebie
tylko wtedy jak wytłumaczyć jego "agresję" do facetów w zamknietym pomieszczeniu :shake:[/QUOTE]

No jutro Piotr przychodzi więc mu chyba zadam parę trudnych pytań....

Posted

kurde, klikam w wasze banerki o Marleja i mnie nie przenosi na watek
"There is no content in this section"
:shake:

a chciałam sobie chłopaka w podpis wrzucic

gdzie są jego podlinkowane banerki, wiecie może?

Posted

[quote name='3 x']ja tez nie ;)
ale może mozna sie tego jakoś naumieć :???:[/QUOTE]
A Ty to nie masz aby informatyka w domu? ;)

I mogłabyś coś zrobić, żeby zaczął mi odpisywać na PW ? :roflt:
I wysłał zdjęcie? :roflt::roflt::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

hura
ale jestem mundra :):multi:

od dzisiaj mogę podlinkowywac banerki :p

dla chętnych do podmianki,
mnie przenosi na watek mam nadzieję, ze was tez przeniesie ;)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/172458-PA-A-roku-trzymali-go-w-piwnicy-MA-ody-chory-ONek-i-ja-potrzebuje-pomocy"][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/867/p1020620.jpg[/IMG][/URL]