gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='mala_czarna']Uprzejmie donoszę, że mam receptę dla cymbała :lol:[/QUOTE] Ooooo, uprzejmie donoszę, iż bardzo dziękuję i zapytuję czy jutro u Ciebie w pracy mogę stawić się po odbiór? Anafranile są dwa i szampon też? Bo bym od razu machnęła zamówienie w aptece;) Quote
mala_czarna Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Som ciotka, som :) Możesz stawić się w pracy, albo na przystanku się możemy umówić. Jak sobie Waćpanna życzy :p Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='mala_czarna']Som ciotka, som :) Możesz stawić się w pracy, albo na przystanku się możemy umówić. Jak sobie Waćpanna życzy :p[/QUOTE] To ja może zadzwonię jutro jakoś świtem bladym i się umówimy, gra? Quote
mysza 1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ojej, zaraz w Ekspresie reporterów w tvp 2 będzie reportaż o Ewie B. Makabra :( Quote
Tora&Faro Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Właśnie obejrzałam...mam noc z głowy:-(...co za s**a:angryy: Quote
mysza 1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Tora&Faro']Właśnie obejrzałam...mam noc z głowy:-(...co za s**a:angryy:[/QUOTE] Daj spokój, a ile tam tych szczeniaczków biednych, ta niemoc i okrucieństwo mnie doprowadza do szału. A durne urzędy nie patrzą z kim umowę podpisują. Quote
Tora&Faro Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dokładnie....a opis tego jak selekcjonowała psy.....zabiłabym:angryy: Quote
iwlajn Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Też oglądałam - i tak jak powiedział Olszański - pięści się same zaciskają. Że też takie coś jeszcze chodzi po tym świecie.... Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Marlej dostał dzisiaj od Cioci Tory&Faro drugą super zabawkę :) Bardzo dziękujemy Ciociu :loveu: A od Cioci Małej czarnej recepty na swoje leki. Bardzo dziękujemy Ciociu :loveu: [SIZE=1][COLOR=Silver]Ale Ciocia Kama chyba nie za bardzo chciała mi te recepty oddać bo kazała mi wysiąść na przystanku, który nie istnieje [/COLOR][/SIZE]:turn-l: Quote
Tora&Faro Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Co tam u chłopaka Gusiu? nadal taki rozkoszny?;) Quote
mala_czarna Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nie chcę wypominać, ale kto mi kazał stać na przystanku pod Multikinem jak do Lemona jechałysmy?! :obrazic::evil_lol: No ale łoś swoja drogą jestem :oops: Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='Tora&Faro']Co tam u chłopaka Gusiu? nadal taki rozkoszny?;)[/QUOTE] Pewnie:) Jeszcze trochę i liczę na to, że dostanę od niego jakiegoś buziaka;) Póki co autentycznie cieszy się na mój widok - ogonek kręci pełne kółka, skacze, piszczy - jak normalny pies;) Trwa to chwilę co prawda, ale to naprawdę dużo jak na niego Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Mamy dzisiaj dzień prezentów :multi: Jolu Kochana!! Bardzo dziękujemy za cichy kliker :loveu: Strasznie szybko to załatwiłaś bo on dzisiaj wziął i przyszedł;) Jola_li zrobiła Marlejkowi prezent i zamówiła kliker w poznańskim sklepie i kliker mam już u siebie. Baaaaaaaaaaardzo dziękujemy :Rose: Quote
Ewanka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tradycyjnie marlejową łapę ściskam i ogrmnie się cieszę, że ogonem wywija i staje się normalnym radosnym psem :) Po ciiiiiiichu się cieszę, żeby nie zapeszyć ;) Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='Zofija']Pilnie potrzebuję osoby, która mi sprawdzi dom tymczasowy w Warszawie. Sprawa bardzo pilna!!! Bardzo proszę o pomoc! Piszcie na pw lub maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] tel.: 508-063-271[/QUOTE] Mysza, ten dom jest w Wawrze. Podjechałabyś? Odezwiesz się do Zosi?;) Quote
mysza 1 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='gusia0106']Mysza, ten dom jest w Wawrze. Podjechałabyś? Odezwiesz się do Zosi?;)[/QUOTE] Jasne.... ;) Quote
jola_li Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='gusia0106']Mamy dzisiaj dzień prezentów :multi: Jolu Kochana!! Bardzo dziękujemy za cichy kliker :loveu: [/QUOTE] Bardzo się cieszę, że dotarł :-)! Marlej robi takie postępy, że czas najwyższy, żeby poszedł do drugiej klasy z nowymi pomocami naukowymi :-). Na zdrowie! Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Odebrałam leki z apteki. Zapłaciłam 87,90 zł - jutro wstawię rachunek. Anafranilu mamy na miesiąc, kreonu i iskiala spokojnie na dwa. Szamponem mamy się prać raz w miesiącu na zmianę z manusanem więc też jest zapas. Niepokoi mnie jego waga. Mam wrażenie, że on znowu schudł :shake: Apetyt jakby lepszy...ale on jest już u mnie 3,5 miesiąca a przytył zamiast 8 kilo, półtora i wydaje mi się, że chudnie. Pójdę go zważyć jutro... Nie wiem może potrzebna będzie jakaś diagnostyka jednak? Już sama nie wiem cholercia. Ale za to podskoczył dzisiaj jak wróciłam ;) Quote
mysza 1 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A badałaś w końcu tarczycę? Marlejowi, nie sobie ;) Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='mysza 1']A badałaś w końcu tarczycę? Marlejowi, nie sobie ;)[/QUOTE] Nie, ani Marlejowi ani sobie;) Ale konsultowałam u dwóch wetów i nie ma wskazań na to, żeby cokolwiek było nie halo z tarczycą. Nie ma objawów. Wszyscy stawiają na tą trzustkę i wszyscy mówią, że Kreon powinien już dobrze działać ale wygląda mi na to, że jakoś jest coś nie teges. Miednica to mu sterczy, a żebra czuć pod skórą - mimo, że je naprawdę soildne porcje[COLOR=Silver] [SIZE=1]i jednak trochę częściej niż raz w tygodniu[/SIZE] [/COLOR];) Quote
mysza 1 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wetem nie jestem ale Hugo miał tylko problemy ze skórą i nadwagę. I wyszło, że tarczyca rozwalona :( Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='mysza 1']Wetem nie jestem ale Hugo miał tylko problemy ze skórą i nadwagę. I wyszło, że tarczyca rozwalona :([/QUOTE] Dobra, to piszę maila do Ady z prośbą o zalecenia i najwyżej pojedziemy na jakieś badania czy cuś Marlej pozdrawia ;) Greven i 3x - w wersji gdzie więcej dywanu :evil_lol: [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/2082/dsc01806z.jpg[/IMG] I wszystkie Kochane Ciocie i Wujków, dla których jednak ważniejszy jest Marlej :evil_lol: [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/5001/dsc01808f.jpg[/IMG] Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='mysza 1']Wetem nie jestem ale Hugo miał tylko problemy ze skórą i nadwagę. I wyszło, że tarczyca rozwalona :([/QUOTE] Tyy, a Hugo nadal bierze leki na tarczycę? Bo ja mam całe pudełko jakiegoś leku to chętnie oddam jak się przyda Quote
malawaszka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 a może on nerwami dużo spala jeszcze? no i teraz zaczął się ruszać więcej jakby? Quote
Recommended Posts