Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że moja pomoc nie jest już potrzebna, bo Emir przejmuje opiekę nad [B]Diuną[/B] :loveu:... bardzo się cieszę, bo mam już w Klinice 11 psów ( w tym 5 z Szydłowca) i chorego Maksa...ostatnio jakoś mało czasu mam na zaglądanie na Dogo ... chętnie skorzystam z pomocy dogomaniaków z Lublina w opiece nad tą gromadką

Posted

[quote name='gagata']Nie ma sprawy, Marinkaa, mam tylko nadzieje,że Emira samego z Diuna nie pozostawicie, bo my tez musimy płacić za leki i karme:cool3:[/QUOTE]

Niestety na fundusze z mojej strony bym nie liczyła :shake:...sama muszę zapłacić za 15 psów w Klinice :-(

Posted

[quote name='Marinkaa']Niestety na fundusze z mojej strony bym nie liczyła :shake:...sama muszę zapłacić za 15 psów w Klinice :-([/QUOTE]
Toż ja nie do Ciebie......Widziałam tylko,że były deklaracje na wątku...

Posted

[quote name='gagata']Toż ja nie do Ciebie......Widziałam tylko,że były deklaracje na wątku...[/QUOTE]

hihihi, myślałam, że do mnie :oops:...a deklaracje faktycznie były

Posted

[quote name='Marinkaa']hihihi, myślałam, że do mnie :oops:...a deklaracje faktycznie były[/QUOTE]Wiesz, bo często bywało tak,że Emir przejmował psa a dogomaniacy pisali,że to super, bo pies zaopiekowany i kasy już nie potrzebuje, wszak Emir spi na forsie. A my tez juz bokami robimy:p

Posted

[quote name='gagata']Wiesz, bo często bywało tak,że Emir przejmował psa a dogomaniacy pisali,że to super, bo pies zaopiekowany i kasy już nie potrzebuje, wszak Emir spi na forsie. A my tez juz bokami robimy:p[/QUOTE]

Znam ten ból...niestety to co piszesz to sama prawda...a potem kasy brakuje i jest zgryz, bo psa trzeba utrzymać :shake:, ale jak skoro kasy brakuje

Posted

To jasna sprawa , że Diunka nadal potrzebuje pieniędzy a ja w żadnym wypadku nie wycofuję się z mojej deklaracji ;);)
Proszę tylko o dane do przelewu :cool3:

Znalazłam na stronie fundacji:
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]"EMIR"![/COLOR][/SIZE][/B]

[SIZE=4][B]Konto Fundacji:[/B][/SIZE]
Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
88 1050 1924 1000 0022 6878 6056

Posted

[quote name='matrioszka2']No dobra, to poprosimy dużymi literami wypisać dane do przelewu na konto Emiru .Z dopiskiem "dla DIUNY".:razz:[/QUOTE]
Czy tak właśnie mogę podawać ludziom chętnym na wpłaty?

[QUOTE] Nie ma sprawy, Marinkaa, mam tylko nadzieje,że Emira samego z Diuna nie pozostawicie, bo my tez musimy płacić za leki i karme:cool3:[/QUOTE]

Dla mnie jak i dla innych powinno być ważne to, że pies jest bezpieczny. Nie ważne kto Go wziął, ważne że będzie miał udzieloną profesjonalną, fachową opiekę. Bo właśnie taka dla Diuny była potrzebna. Jej stan był na tyle poważny, że już nie było mowy tylko o depresji i wyciągnięciu jej dla odzyskania kondycji psychicznej, lecz prawdopodobnie walka o jej życie.

Posted

[quote name='Livka']To jasna sprawa , że Diunka nadal potrzebuje pieniędzy a ja w żadnym wypadku nie wycofuję się z mojej deklaracji ;);)
Proszę tylko o dane do przelewu :cool3:

Znalazłam na stronie fundacji:
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]"EMIR"![/COLOR][/SIZE][/B]

[SIZE=4][B]Konto Fundacji:[/B][/SIZE]
Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/QUOTE]

emirowe dziewczyny czy takie konto można podawać??

Posted

Czy wiadomo jaki jest stan Diunki, bo lekarz pewnie już ją zbadał? Jak przebiegła podróż i w ogóle.
To przecież jest ważne dla nas wszystkich.
Chciałbym też wiedzieć gdzie Diuna została przewieziona.

Posted

"Diuna dojeżdza właśnie do kliniki jej stan jest zły; do samochodu doszła ( choć chwiejnie, ) o własnych siłach;wykazuje agresję ( co nie dziwi, przy jej stanie fizycznym).
Dziś dostanie tylko kroplówkę nawadniającą z witaminami; jutro dalsze badania diagnostyczne."

Nowe dane postaram sie przekazywać w miarę ich uzyskiwania.

Przy wpłatach bardzo prosimy o adnotację - DIUNA.
Bardzo Wam wszystkim dziekujemy za wsparcie - to dla nas duża pomoc.

Posted

"Diuna już po drugiej kroplówce; stan nawodnienia suki się poprawił, ale jest ogolnie b. osłabiona. Miala pobraną krew - wynik - jutro. W przyszłym tygodniu ma planowane usg jamy brzusznej; suka jest najprawdopodobniej w ciąży. Do czasu uzyskania wyników badania krwi lekarz nie podjął żadnego leczenie poza wzmacnianiem jej organizmu i nawadnianiem.
Po przyjeździe z kliniki wypiła rosół z ze zmiksowaną piersią kurczaka. Dość długo trwalo zanim zdecydowała się na jedzenie. Ogląda się trwożliwie dookoła, jakby wypatrywała zagrożenia.Drugą taką samą porcję dostanie wieczorem.
Narazie jest izolowana w szpitaliku." - wieści z dzisiaj
Edit: informacje z Fundacji Emir

Posted

[quote name='gagata']"Diuna już po drugiej kroplówce; stan nawodnienia suki się poprawił, ale jest ogolnie b. osłabiona. Miala pobraną krew - wynik - jutro. W przyszłym tygodniu ma planowane usg jamy brzusznej; suka jest najprawdopodobniej w ciąży. Do czasu uzyskania wyników badania krwi lekarz nie podjął żadnego leczenie poza wzmacnianiem jej organizmu i nawadnianiem.
Po przyjeździe z kliniki wypiła rosół z ze zmiksowaną piersią kurczaka. Dość długo trwalo zanim zdecydowała się na jedzenie. Ogląda się trwożliwie dookoła, jakby wypatrywała zagrożenia.Drugą taką samą porcję dostanie wieczorem.
Narazie jest izolowana w szpitaliku." - wieści z dzisiaj[/QUOTE]
Mogę przekopiować na pierwszą stronę?