TERESA BORCZ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 CIOTECZKI TEN CHŁODNY SMUTEK TO NIE CZARNE SCENARIUSZE LECZ TROSKA NAJGŁĘBSZA:shake::shake: Quote
Marinka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Widzę, że moja pomoc nie jest już potrzebna, bo Emir przejmuje opiekę nad [B]Diuną[/B] :loveu:... bardzo się cieszę, bo mam już w Klinice 11 psów ( w tym 5 z Szydłowca) i chorego Maksa...ostatnio jakoś mało czasu mam na zaglądanie na Dogo ... chętnie skorzystam z pomocy dogomaniaków z Lublina w opiece nad tą gromadką Quote
gagata Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nie ma sprawy, Marinkaa, mam tylko nadzieje,że Emira samego z Diuna nie pozostawicie, bo my tez musimy płacić za leki i karme:cool3: Quote
Marinka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='gagata']Nie ma sprawy, Marinkaa, mam tylko nadzieje,że Emira samego z Diuna nie pozostawicie, bo my tez musimy płacić za leki i karme:cool3:[/QUOTE] Niestety na fundusze z mojej strony bym nie liczyła :shake:...sama muszę zapłacić za 15 psów w Klinice :-( Quote
gagata Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Marinkaa']Niestety na fundusze z mojej strony bym nie liczyła :shake:...sama muszę zapłacić za 15 psów w Klinice :-([/QUOTE] Toż ja nie do Ciebie......Widziałam tylko,że były deklaracje na wątku... Quote
Marinka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='gagata']Toż ja nie do Ciebie......Widziałam tylko,że były deklaracje na wątku...[/QUOTE] hihihi, myślałam, że do mnie :oops:...a deklaracje faktycznie były Quote
gagata Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Marinkaa']hihihi, myślałam, że do mnie :oops:...a deklaracje faktycznie były[/QUOTE]Wiesz, bo często bywało tak,że Emir przejmował psa a dogomaniacy pisali,że to super, bo pies zaopiekowany i kasy już nie potrzebuje, wszak Emir spi na forsie. A my tez juz bokami robimy:p Quote
Marinka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='gagata']Wiesz, bo często bywało tak,że Emir przejmował psa a dogomaniacy pisali,że to super, bo pies zaopiekowany i kasy już nie potrzebuje, wszak Emir spi na forsie. A my tez juz bokami robimy:p[/QUOTE] Znam ten ból...niestety to co piszesz to sama prawda...a potem kasy brakuje i jest zgryz, bo psa trzeba utrzymać :shake:, ale jak skoro kasy brakuje Quote
ala123 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja deklarowałam 50 zł i jutro je wpłacę. Rozumiem,że na konto Fundacji EMIR? Czy Diunka pojechała pod Warszawę? Quote
matrioszka2 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No dobra, to poprosimy dużymi literami wypisać dane do przelewu na konto Emiru .Z dopiskiem "dla DIUNY".:razz: Quote
dorota1 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Proszę o przesłanie mi numeru konta na pw, bo też chcę wpłacić deklarowaną kwotę;) Quote
Livka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To jasna sprawa , że Diunka nadal potrzebuje pieniędzy a ja w żadnym wypadku nie wycofuję się z mojej deklaracji ;);) Proszę tylko o dane do przelewu :cool3: Znalazłam na stronie fundacji: [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]"EMIR"![/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4][B]Konto Fundacji:[/B][/SIZE] Bank Śląski O/Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 Quote
Paulina_mickey Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='matrioszka2']No dobra, to poprosimy dużymi literami wypisać dane do przelewu na konto Emiru .Z dopiskiem "dla DIUNY".:razz:[/QUOTE] Czy tak właśnie mogę podawać ludziom chętnym na wpłaty? [QUOTE] Nie ma sprawy, Marinkaa, mam tylko nadzieje,że Emira samego z Diuna nie pozostawicie, bo my tez musimy płacić za leki i karme:cool3:[/QUOTE] Dla mnie jak i dla innych powinno być ważne to, że pies jest bezpieczny. Nie ważne kto Go wziął, ważne że będzie miał udzieloną profesjonalną, fachową opiekę. Bo właśnie taka dla Diuny była potrzebna. Jej stan był na tyle poważny, że już nie było mowy tylko o depresji i wyciągnięciu jej dla odzyskania kondycji psychicznej, lecz prawdopodobnie walka o jej życie. Quote
Paulina_mickey Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Livka']To jasna sprawa , że Diunka nadal potrzebuje pieniędzy a ja w żadnym wypadku nie wycofuję się z mojej deklaracji ;);) Proszę tylko o dane do przelewu :cool3: Znalazłam na stronie fundacji: [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]"EMIR"![/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4][B]Konto Fundacji:[/B][/SIZE] Bank Śląski O/Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/QUOTE] emirowe dziewczyny czy takie konto można podawać?? Quote
ala123 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Czy wiadomo jaki jest stan Diunki, bo lekarz pewnie już ją zbadał? Jak przebiegła podróż i w ogóle. To przecież jest ważne dla nas wszystkich. Chciałbym też wiedzieć gdzie Diuna została przewieziona. Quote
Madallena Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 od 14 minelo juz troche czasu. prosimy o informacje o Diunie. Quote
gagata Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 "Diuna dojeżdza właśnie do kliniki jej stan jest zły; do samochodu doszła ( choć chwiejnie, ) o własnych siłach;wykazuje agresję ( co nie dziwi, przy jej stanie fizycznym). Dziś dostanie tylko kroplówkę nawadniającą z witaminami; jutro dalsze badania diagnostyczne." Nowe dane postaram sie przekazywać w miarę ich uzyskiwania. Przy wpłatach bardzo prosimy o adnotację - DIUNA. Bardzo Wam wszystkim dziekujemy za wsparcie - to dla nas duża pomoc. Quote
ala123 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 czekam ze ściśniętym sercem na dobre wieści Quote
Livka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja również czekam ale mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze. Musimy uzbroić się w cierpliwość:roll: Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Myślę, że brak informacji to dobra wiadomość. Trzymaj się kochana. :kciuki: zapraszam na bazarek dla suczki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13502990#post13502990[/url] Quote
gagata Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 "Diuna już po drugiej kroplówce; stan nawodnienia suki się poprawił, ale jest ogolnie b. osłabiona. Miala pobraną krew - wynik - jutro. W przyszłym tygodniu ma planowane usg jamy brzusznej; suka jest najprawdopodobniej w ciąży. Do czasu uzyskania wyników badania krwi lekarz nie podjął żadnego leczenie poza wzmacnianiem jej organizmu i nawadnianiem. Po przyjeździe z kliniki wypiła rosół z ze zmiksowaną piersią kurczaka. Dość długo trwalo zanim zdecydowała się na jedzenie. Ogląda się trwożliwie dookoła, jakby wypatrywała zagrożenia.Drugą taką samą porcję dostanie wieczorem. Narazie jest izolowana w szpitaliku." - wieści z dzisiaj Edit: informacje z Fundacji Emir Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='gagata']"Diuna już po drugiej kroplówce; stan nawodnienia suki się poprawił, ale jest ogolnie b. osłabiona. Miala pobraną krew - wynik - jutro. W przyszłym tygodniu ma planowane usg jamy brzusznej; suka jest najprawdopodobniej w ciąży. Do czasu uzyskania wyników badania krwi lekarz nie podjął żadnego leczenie poza wzmacnianiem jej organizmu i nawadnianiem. Po przyjeździe z kliniki wypiła rosół z ze zmiksowaną piersią kurczaka. Dość długo trwalo zanim zdecydowała się na jedzenie. Ogląda się trwożliwie dookoła, jakby wypatrywała zagrożenia.Drugą taką samą porcję dostanie wieczorem. Narazie jest izolowana w szpitaliku." - wieści z dzisiaj[/QUOTE] Mogę przekopiować na pierwszą stronę? Quote
TERESA BORCZ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 BIEDNA PSINA, ALEŻ MA PECHA. ale dobrze że chociaż ten rosołek zjadła.trzymam kciuki za wyniki i poprawę taką aby stanowiła początek powrotu do zdrowia. POZDRAWIAM:shake: Quote
Recommended Posts