Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:pJest nadzieja skoro zaczęła cokolwiek jeść .Mam wrażenie że to było dobre posunięcie ze strony pana Kierownika:lol:

Może to jeszcze za wcześnie , ale uważam że powinniśmy rozejrzeć się za kasą dla benitki:cool3::cool3:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Livka']:pJest nadzieja skoro zaczęła cokolwiek jeść .Mam wrażenie że to było dobre posunięcie ze strony pana Kierownika:lol:

[B]Może to jeszcze za wcześnie , ale uważam że powinniśmy rozejrzeć się za kasą dla benitki[/B]:cool3::cool3:[/QUOTE]

Nie myślę,że to jeszcze za wcześnie..[B].chyba to w sam raz zacząć szukać deklaracji na hotel!!!

[SIZE=3]Każda najmniejsza zadeklarowana kwota da jej szansę na dobrą przyszłość i bezpieczny dom na całe życie!!!...5 zł...10zł...8zł...każda!!!
[/SIZE]
Pomóżcie utrzymać sunię w hoteliku...to 450zł/miesiąc!!!

[/B]

Posted

[quote name='Livka'][B]Czy psinka ma jakieś imię?[/B]:p[/QUOTE]

A właśnie Livko...nie wiem,a tak strasznie dziwacznie odmieniać słowo sunia...i do końca nie wiedzieć o którą chodzi!

[B]Dziewczyny...nadajmy małej imię-niech chociaż my identyfikujemy ją po nim![/B]

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Może Diana?
Jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. :shake:[/QUOTE]
Qrcze to chyba jakiś znak:evil_lol: też myślałam o Dianie:loveu:

Posted

Jak już się kręcimy wokół tego tematu,to może Diuna?:lol:

Paulinko...wybieraj...sunia niejako Twoja...a warto jej już dać to imię iwpisać je w tytuł,żeby nie mylić z innymi psiakami...

Posted

Nie wiem,czy dobry,ale moze na ten moment taki:
[B]DIUNA-Bernardyn,który skazał się na smierć głodową!Hotel jest,DEKLARACJI POTRZEBA!Help![/B]

Diuno...pora zacząć o siebie zabiegać!Do jedzenia marsz!!!:loveu:

Posted

[quote name='Livka']Zrobię małą akcję literkową D jak Diuna :cool3::cool3: a na początek 20 zł/mc dla naszego niejadka :evil_lol:[/QUOTE]

Dziękuję Livko...i za akcję literkową...i za rozpoczęcie deklaracji...:loveu:

[B]DEKLARACJE STAŁE:
_Livka...20zł
----------------
razem...20zł[/B]

[B][SIZE=3]Pomóżcie proszę niejadkowej suni...zbieramy deklaracje na hotelik...
[/SIZE][/B]

Posted

Witam.Bardzo mi przykro ale nie moge wspomóc finansowo przekroczyłam już swój psi limit niestety.To przykre że los psa zależy od tego ile dobrzy ludzie mają w portwelach:-(Diuńka walcz prosze a nadejdzie lepsze jutro
Będe trzymać kciuki za Ciebie i za was dziewczyny aby się udało

Posted

nooo fotka mile widziana :cool3:
Diuna prosi... a właściwie Diuna już nie prosi... dlatego my musimy walczyć za nią ...
Pięknie prosimy o wsparcie :lol: każda złotówka się liczy:roll:

Posted

Wyręczę zuzlikową :cool3:

[B]DEKLARACJE STAŁE:
_Livka...20zł
dorota1...10zł
----------------
razem...30zł[/B]

Bardzo dziękujemy!

Na dniach wystawię bazarek dla niej.
A do Nowodworu pojadę najprawdopodobniej w poniedziałek z evl.

Posted

Nie mam właściwie zdjęcia, ale banerek zrobiłam.

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/diuna-bernardyn-ktory-skazal-sie-na-smierc-glodowa-hotel-jest-deklaracji-potrzeba-172412/"][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Diuna.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Livka']A jak tam apetycik :cool3: je jużtroszkę więcej czy nadal na takiej drastycznej diecie:shake:[/QUOTE]

Zadzwonię dzisiaj i podpytam...Kierownik będzie miał tak dość tych telefonów,że mnie w końcu pogoni,albo jeszcze intensywnej Diunkę do jedzenia będzie przymuszać!:lol: