Livka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 :pJest nadzieja skoro zaczęła cokolwiek jeść .Mam wrażenie że to było dobre posunięcie ze strony pana Kierownika:lol: Może to jeszcze za wcześnie , ale uważam że powinniśmy rozejrzeć się za kasą dla benitki:cool3::cool3: Quote
zuzlikowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Livka']:pJest nadzieja skoro zaczęła cokolwiek jeść .Mam wrażenie że to było dobre posunięcie ze strony pana Kierownika:lol: [B]Może to jeszcze za wcześnie , ale uważam że powinniśmy rozejrzeć się za kasą dla benitki[/B]:cool3::cool3:[/QUOTE] Nie myślę,że to jeszcze za wcześnie..[B].chyba to w sam raz zacząć szukać deklaracji na hotel!!! [SIZE=3]Każda najmniejsza zadeklarowana kwota da jej szansę na dobrą przyszłość i bezpieczny dom na całe życie!!!...5 zł...10zł...8zł...każda!!! [/SIZE] Pomóżcie utrzymać sunię w hoteliku...to 450zł/miesiąc!!! [/B] Quote
zuzlikowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Livka'][B]Czy psinka ma jakieś imię?[/B]:p[/QUOTE] A właśnie Livko...nie wiem,a tak strasznie dziwacznie odmieniać słowo sunia...i do końca nie wiedzieć o którą chodzi! [B]Dziewczyny...nadajmy małej imię-niech chociaż my identyfikujemy ją po nim![/B] Quote
Paulina_mickey Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Może Diana? Jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. :shake: Quote
Livka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Może Diana? Jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. :shake:[/QUOTE] Qrcze to chyba jakiś znak:evil_lol: też myślałam o Dianie:loveu: Quote
zuzlikowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Paulina_mickey'][B]Może Diana? [/B] Jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. :shake:[/QUOTE] ...albo DANA? Quote
zuzlikowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jak już się kręcimy wokół tego tematu,to może Diuna?:lol: Paulinko...wybieraj...sunia niejako Twoja...a warto jej już dać to imię iwpisać je w tytuł,żeby nie mylić z innymi psiakami... Quote
Paulina_mickey Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 To jak mogę wybrać to Diuna ;) Właściwie wszystkie są śliczne, ale nie znam jeszcze psiaka o takim imieniu,więc niech będzie tak, jeśli Wam to odpowiada. Quote
Paulina_mickey Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Zuzliku masz pomysł na jakiś dobry tytuł? Może w pn uda mi się pojechać do Nowodworu z Evl to cykne jakieś zdjęcia. Jeśli wypali :p Quote
zuzlikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nie wiem,czy dobry,ale moze na ten moment taki: [B]DIUNA-Bernardyn,który skazał się na smierć głodową!Hotel jest,DEKLARACJI POTRZEBA!Help![/B] Diuno...pora zacząć o siebie zabiegać!Do jedzenia marsz!!!:loveu: Quote
Livka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zrobię małą akcję literkową D jak Diuna :cool3::cool3: a na początek 20 zł/mc dla naszego niejadka :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Livka']Zrobię małą akcję literkową D jak Diuna :cool3::cool3: a na początek 20 zł/mc dla naszego niejadka :evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję Livko...i za akcję literkową...i za rozpoczęcie deklaracji...:loveu: [B]DEKLARACJE STAŁE: _Livka...20zł ---------------- razem...20zł[/B] [B][SIZE=3]Pomóżcie proszę niejadkowej suni...zbieramy deklaracje na hotelik... [/SIZE][/B] Quote
DAGA1505 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witam.Bardzo mi przykro ale nie moge wspomóc finansowo przekroczyłam już swój psi limit niestety.To przykre że los psa zależy od tego ile dobrzy ludzie mają w portwelach:-(Diuńka walcz prosze a nadejdzie lepsze jutro Będe trzymać kciuki za Ciebie i za was dziewczyny aby się udało Quote
Paulina_mickey Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Zaktualizowałam pierwszy post. Zrobiła bym jakiś banerek, ale nawet nie mamy zdjęcia :shake: Quote
Livka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 nooo fotka mile widziana :cool3: Diuna prosi... a właściwie Diuna już nie prosi... dlatego my musimy walczyć za nią ... Pięknie prosimy o wsparcie :lol: każda złotówka się liczy:roll: Quote
dorota1 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja deklaruję stałą wpłatę 10 zl co miesiąc dla suni. Poproszę o nr konta na pw i trzymam kciuki za sunię;) Quote
a.piurek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Na razie nie mogę nic deklarować, trzymam kciuki za sunię Quote
Paulina_mickey Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Wyręczę zuzlikową :cool3: [B]DEKLARACJE STAŁE: _Livka...20zł dorota1...10zł ---------------- razem...30zł[/B] Bardzo dziękujemy! Na dniach wystawię bazarek dla niej. A do Nowodworu pojadę najprawdopodobniej w poniedziałek z evl. Quote
Livka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A jak tam apetycik :cool3: je jużtroszkę więcej czy nadal na takiej drastycznej diecie:shake: Quote
Paulina_mickey Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Nie mam właściwie zdjęcia, ale banerek zrobiłam. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/diuna-bernardyn-ktory-skazal-sie-na-smierc-glodowa-hotel-jest-deklaracji-potrzeba-172412/"][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Diuna.jpg[/IMG][/URL] Quote
zuzlikowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Livka']A jak tam apetycik :cool3: je jużtroszkę więcej czy nadal na takiej drastycznej diecie:shake:[/QUOTE] Zadzwonię dzisiaj i podpytam...Kierownik będzie miał tak dość tych telefonów,że mnie w końcu pogoni,albo jeszcze intensywnej Diunkę do jedzenia będzie przymuszać!:lol: Quote
Recommended Posts