kamilawa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='jagodkailawa']Najprawdopodobniej w poniedziałek:) Jeszcze ostatni weekend spedzi w Iławie;) :multi::multi: Ucałuj go ode mnie!:loveu: Nie zdążę się z nim pożegnać pewnie.. Proszę o usunięcie ogłoszeń małego. :cool3: Quote
nika28 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Trzymam kciuki z całych sił !!! :loveu: I idę zdejmować ogłoszenia... :lol: Quote
kamilawa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 nika28 napisał(a):idę zdejmować ogłoszenia... :lol: Dzięki. Teraz będę czekać na telefony w sprawie adopcji naszej Sagi. :loveu: Mam nadzieję, że będzie takie samo zainteresowanie jak Adim :diabloti: Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Oh...super!!! :multi::multi::multi: Powodzenia Przystojniaku! Quote
kamilawa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Już niedługo i... kogo innego będziesz ciągnął na spacerku. :diabloti: Kurcze... cieszę się, że mały jedzie do domciu, ale smutno się z nim rozstać. Miej tam dobrze kochany, będę o tobie pamiętać. ;) A jak założe watek naszej malamutce to Was zaproszę kochane cioteczki :eviltong: No i jeszcze bereńczyk u nas... tą małą też się zajmę. Ale jeszcze na spacerek musimy poczekać... Kwarantanna ważna rzecz :eviltong: Quote
kamilawa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Tak jak obiecywałam :diabloti: ZAPRASZAM NA WATEK NASZEJ HASI- http://www.dogomania.pl/forum/f28/hasi-podomno-malamutka-wychudzona-skrzywdzona-przez-czlowieka-ilawa-173188/ Quote
majqa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 kamilawa napisał(a):(...) Miej tam dobrze kochany (...) Niech to będzie wymarzony dom. Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Domek jest dzięki Ludziom od Seterków. Na pewno dobry :loveu: To chyba już dzisiaj :oops: Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jutro mały jedzie do domciu :loveu: Zdążę się pożegnać! :cool3: Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jeden dzień czekania na domek to nic takiego :p No i może fotki będą :evil_lol: Quote
Besi4 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jestem z adopcji seterów. Nie bójcie się, jutro zabieram śliczności ze schronu do nowego domu w Gdyni. Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Besi z całego serca Ci dziękuję :loveu: Mam nadzieję, że się spotkamy :lol: Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 No i pojechał... Wskoczył do samochodu bez proszenia, od razu wiedział co się szykuje. Grzeczny chłopak :loveu: Ciekawe jak w drodze :diabloti: Jeszcze raz wielkie dzięki !! Fotek kilka mam, później postaram się wstawić. ;) Quote
majqa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Rewelacja... Nie mogę się doczekać zdjęć i relacji ze spotkania z państwem. Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Zdjęcia postaram się niedługo wkleić, najpóźniej jutro :oops: Kurcze, ciekawa jestem, co z ranką na jajeczkach. Zauważyliśmy, że rana po kastracji się babrze :roll:. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... Quote
Besi4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Adonis jest już w nowym domku :) Wykąpany - śmierdział jak nieboskie stworzenie :( , wysuszony - suszarkę lubi i wie do czego służy :) Czyściejszy, najedzony śpi na pięknym "puchatym" dywanie :) Szczęśliwego życia piecholu! :) P.S. Ranę ma zobaczyć vet w najbliższym czasie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Uff, tak się cieszę. Grzeczny podczas podróży był? Śmierdział... wiem. Ale nie ryzykowałam wykąpania go w takie zimno. Chłopak źle trafił w ogóle - pora jesienna, deszcz, wilgoć a on ma piękną długa sierść. Wszystko się 'wchłania'... Ale co zrobić. Dziękuję Ci raz jeszcze. ;) Quote
Besi4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wolno mu było śmierdzieć :) Takie jego psioschroniskowe prawo :) Podczas podróży był lekko zdezorientowany, ale był grzeczny - siedział i polegiwał cały czas z tyłu, nie było prób przełażenia do przodu. Nie umiem wstawić zdjęcia :( Luknijcie do nasz na adopcje seterów http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=21700#21700 Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Wstawiłam, piękne zdjęcie... w końcu w domciu... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 cudownie!!!!!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts