Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jagodkailawa']Najprawdopodobniej w poniedziałek:) Jeszcze ostatni weekend spedzi w Iławie;)

:multi::multi: Ucałuj go ode mnie!:loveu: Nie zdążę się z nim pożegnać pewnie..
Proszę o usunięcie ogłoszeń małego. :cool3:

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
idę zdejmować ogłoszenia... :lol:

Dzięki.
Teraz będę czekać na telefony w sprawie adopcji naszej Sagi. :loveu: Mam nadzieję, że będzie takie samo zainteresowanie jak Adim :diabloti:

Posted

Już niedługo i... kogo innego będziesz ciągnął na spacerku. :diabloti:
Kurcze... cieszę się, że mały jedzie do domciu, ale smutno się z nim rozstać. Miej tam dobrze kochany, będę o tobie pamiętać. ;)

A jak założe watek naszej malamutce to Was zaproszę kochane cioteczki :eviltong: No i jeszcze bereńczyk u nas... tą małą też się zajmę. Ale jeszcze na spacerek musimy poczekać... Kwarantanna ważna rzecz :eviltong:

Posted

No i pojechał... Wskoczył do samochodu bez proszenia, od razu wiedział co się szykuje. Grzeczny chłopak :loveu: Ciekawe jak w drodze :diabloti:
Jeszcze raz wielkie dzięki !!

Fotek kilka mam, później postaram się wstawić. ;)

Posted

Zdjęcia postaram się niedługo wkleić, najpóźniej jutro :oops:

Kurcze, ciekawa jestem, co z ranką na jajeczkach. Zauważyliśmy, że rana po kastracji się babrze :roll:. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Posted

Adonis jest już w nowym domku :)
Wykąpany - śmierdział jak nieboskie stworzenie :( , wysuszony - suszarkę lubi i wie do czego służy :)
Czyściejszy, najedzony śpi na pięknym "puchatym" dywanie :)
Szczęśliwego życia piecholu! :)
P.S. Ranę ma zobaczyć vet w najbliższym czasie.

Posted

Uff, tak się cieszę. Grzeczny podczas podróży był?
Śmierdział... wiem. Ale nie ryzykowałam wykąpania go w takie zimno. Chłopak źle trafił w ogóle - pora jesienna, deszcz, wilgoć a on ma piękną długa sierść. Wszystko się 'wchłania'... Ale co zrobić.
Dziękuję Ci raz jeszcze. ;)