agata.g Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 W końcu znalazłam czas aby wrócić na wątek :D W najbliższym czasie dam video jak W&W biegają po śniegu. One bardzo lubią podczas wypuszczania z kojca bawić się w śniegu, są wtedy bardzo szczęśliwe :) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To pierwsze zdjęcie jest świetne :) I gdzie ten filmik?! :diabloti: Quote
szachrajka14 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Agatko to już ponad tydzień... a mu ciągle czekamy Quote
agata.g Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Filmik będzie, ale nie wiem kiedy bo na razie niestety program do obróbki video mi nie działa :( Quote
aska64 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dziś ja was tu odwiedzę,bardzo podoba mi się Wasyl i trzymam za niego mocno kciuki za resztę również. :) Quote
Sally (od Koanka) Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Z trudem odszukałam wątek w subskrypcjach, bo zjechał już gdzieś na ostatnie strony... Co tu tak cicho? Quote
San_(jagodowa:) Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Parę dni temu obserwowałyśmy z Macho rozbrajającą scenę: Wiera skakała wokół Wasyla i po nim, a on w końcu rozłożył się łapami do góry i pozwalał jej się podgryzać :D Świetne są relacje między tymi psami :) Quote
polubek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 oj ty bando nie wygonicie mnie już będę do was zaglądać i dopytywać się o wasze domki Quote
Sally (od Koanka) Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Byłam wczoraj w CK i Wasyl znowu mnie zaskoczył. On naprawdę się zmienia! Podszedł i zaczął mnie obwąchiwać, nawet ręce. Nie jest to jeszcze nic specjalnie obiecującego, bo wystarczy jeden gwałtowniejszy ruch, a już znika w budzie, ale ma coraz więcej odwagi. Dotknąć jeszcze go nie można, ale przestaje uciekać na widok człowieka. Z Wierą jest troszkę gorzej, nie ma tyle odwagi, ale kto wie? Może, patrząc na Wasyla, przekona się, że nic jej z naszej strony nie grozi? Ja jednak ciągle wierzę, że przekonałyby się do szłowieka, gdyby ten tylko dał im szansę... Quote
polubek Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 co u naszej bandy? nie było mnie dłuuuugo na dogo ale mam nadizeję że teraz już was nie opuszczę Quote
Recommended Posts