Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hm... może nie tyle się bał co chciał nas zeżreć żywcem :p musiałyśmy go puszką przekupić... ale to jest chyba agresja ze strachu bo poza schroniskiem można go głaskać przytulać i w ogóle wszystko co zresztą widać na ostatnim zdjęciu- głaskałam go dobre parę minut i mimo to nadal mam ręce na miejscu :p

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
Mysia jak nie zapomnisz to spisz mi jakoś jutro info o nim to mu założę wątek...

Raczej nic nie musze spisywać, bo pamiętam jak trafił do schroniska ;) Był przywiązany przez kilka godzin przy CH Platan. Już od początku chciał nas wszystkich zjeśc, ale to wszystko raczej jest spowodowane strachem, facetów boi się strasznie :( Kiedy pracownik przywiózł go do schroniska to dał go do kojca z przypietą smyczą, bo nie potrafił mu ściągnąć.... Jak poszłam tam z innym pracownikiem to psiak na jego widok wpadał w panikę i chciał gryźć, a jak pracownik odszedł do go bez problemu wyprowadziłam z kojca i zaprowadziłam do boksu, dał mi się głaskać, odpiełam mu ta smycz..... Potrzebny mu właściciel cierpliwy, z wielkim sercem i odpowiedzialny ;) Jest mlodym psiakiem (może koło 2 lat), jest zaszczepiony (choroby zakźne + wścieklizna) i odrobaczony.... Trafił chyba jakoś na poczatku lipca, ale nie pamiętam dokładnie :roll:

Posted

takie matematyczno-geograficzno-fizyczne. podzieliłam ludność Polski przez wtorek, dodałam przyspieszenie z jakim spada tona cukru z wys. 10000000km, pomnożyłam razy 2, odjęłam ilość zdjęć na tym wątku i podniosłam to potęgi 4, razy szybkość flesza w aparacie :P no i wyszło mi że Twoja kolej :eviltong:

Posted

takie matematyczno-geograficzno-fizyczne. podzieliłam ludność Polski przez wtorek, dodałam przyspieszenie z jakim spada tona cukru z wys. 10000000km, pomnożyłam razy 2, odjęłam ilość zdjęć na tym wątku i podniosłam to potęgi 4, razy szybkość flesza w aparacie :P no i wyszło mi że Twoja kolej :eviltong:

no i to są bardzo proste i klarowne rachunki...od razu widac (ewidentnie) czyja teraz kolej....no to czekamy na zdjęcia:diabloti:

Posted

Ty matemtyczko ode mnie bys pałe zarobiła, bo z moich obliczeń wynika ze kolei Bonsai lub pinczerki:mad:

Posted

pewnie się machnęłam przy tym mnożeniu razy 2... :evil_lol: zawsze mam z tym problem bo to najbardziej skomplikowane obliczenia... :evil_lol: będę musiała znaleźć jakiś skrótowy wzór który pozwoli mi pominąć te mnożenie razy 2...