Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kurcze ja to nawet zapomnialam ze taki watek istnieje :evil_lol:

Mysiu swietne fotki :loveu:

A czy mozna sie "zapisac" do galeri nie dajac tu fotek psow ze schronu a z takiego "przytuliska" tozowskiego :roll:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
O kurcze ja to nawet zapomnialam ze taki watek istnieje :evil_lol:

Mysiu swietne fotki :loveu:

A czy mozna sie "zapisac" do galeri nie dajac tu fotek psow ze schronu a z takiego "przytuliska" tozowskiego :roll:

pewnie, że można :cool3: Napisz mi tylko co to za przytulisko i gdzie ;) No i czekamy na fotki :multi:

Posted

Oława nadchodzi:razz:

to może na początek nasz stały rezydent - Angelo:evil_lol: zdjęcia co prawda nie na spacerku, ale przy zabawie na wybiegu - na terenie otwartym o zdjęcia ciężko, ponieważ jestem wtedy zajęta przemykaniem się pomiędzy jednym psem a drugim i baczną obserwacją czy nikt nie nadchodzi:roll: wszystko dla dobra ludzkości oczywiście;)

jedno marnej jakości z placu zabaw znalazłam:multi: wyjątkowo bez kagańca, chociaż poza schronem - zlitowałam się, gorąco było:evil_lol:

Sara na spacerku:cool1:

o, i jeszcze to Angela:razz: nie mogłam się powstrzymać:eviltong:

Posted

YoungLADY napisał(a):

jedno marnej jakości z placu zabaw znalazłam:multi: wyjątkowo bez kagańca, chociaż poza schronem - zlitowałam się, gorąco było:evil_lol:

:evil_lol: u nas zaden w kagancu nie popyla :roll:
poprostu nie ma mozliwosci przyjecia agresora na dzialke...;)
A reszcie.. e no po co kaganiec xD

Posted

DuDziaczek napisał(a):
:evil_lol: u nas zaden w kagancu nie popyla :roll:
poprostu nie ma mozliwosci przyjecia agresora na dzialke...;)
A reszcie.. e no po co kaganiec xD

a my mamy taki jeden wyjątek:eviltong: a przy potencjalnych starciach na spacerze zawsze pozostaje pytanie, czy najpierw "odrąbie" rękę obcemu/psu, czy mi, bo śmiem go trzymać:diabloti:

Posted

YoungLADY napisał(a):
a my mamy taki jeden wyjątek:eviltong: a przy potencjalnych starciach na spacerze zawsze pozostaje pytanie, czy najpierw "odrąbie" rękę obcemu/psu, czy mi, bo śmiem go trzymać:diabloti:

hehe :lol: ładnie, ładnie :eviltong:

Posted

nie ma co się śmiać:turn-l:... koleżanka nie ma pół rękawa od swetra:diabloti: wyglądało na to, że ją zaakceptował, ale wiecie... była nowa, więc trzeba ją było "ustawić":evil_lol:

Posted

YoungLADY napisał(a):
nie ma co się śmiać:turn-l:... koleżanka nie ma pół rękawa od swetra:diabloti: wyglądało na to, że ją zaakceptował, ale wiecie... była nowa, więc trzeba ją było "ustawić":evil_lol:

czasami z psiej miłości też można stracić pół rękawa :evil_lol:

Posted

Cześć dziewczyny:)
Dawno mnie tutaj nie było......a to dogo nie działa a to nie mam czasu.....byłam wczoraj w schronisku ale tak się zdenerwowałam że fotek zapomniałam porobić.....:roll:

Posted

magdyska25 napisał(a):
Cześć dziewczyny:)
Dawno mnie tutaj nie było......a to dogo nie działa a to nie mam czasu.....byłam wczoraj w schronisku ale tak się zdenerwowałam że fotek zapomniałam porobić.....:roll:

a co sie stało? :roll:

Posted

magdyska25 napisał(a):
moja sunia czeka 3 tygodnie na sterylkę......kiedy to już dom na nią czeka.....a ona jeszcze w schronisku.......chyba żarty sobie stroją......:angryy:

no ładnie :shake: Oby domek był cierpliwy :roll:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
dla mnie to najgorsza katastrofa......schronisko ma zapobiegac bezdomnosci a tym czasem same pomnaza bezdomne zwierzeta.....ehh wogole to koszmar:(

Świetne słowa.....niestety to jest prawdą.....:shake: