Mysia_ Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 a co tu taka cisza? Gdzie Wasze foteczki? :loveu: Quote
DuDziaczek Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 O kurcze ja to nawet zapomnialam ze taki watek istnieje :evil_lol: Mysiu swietne fotki :loveu: A czy mozna sie "zapisac" do galeri nie dajac tu fotek psow ze schronu a z takiego "przytuliska" tozowskiego :roll: Quote
Mysia_ Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 DuDziaczek napisał(a):O kurcze ja to nawet zapomnialam ze taki watek istnieje :evil_lol: Mysiu swietne fotki :loveu: A czy mozna sie "zapisac" do galeri nie dajac tu fotek psow ze schronu a z takiego "przytuliska" tozowskiego :roll: pewnie, że można :cool3: Napisz mi tylko co to za przytulisko i gdzie ;) No i czekamy na fotki :multi: Quote
DuDziaczek Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 przytulisko pod opieka Tozu :razz: Kielce Taka dzialeczka w srodku miasta (:evil_lol:) ale b. blisko duuuzo zielonych terenow :lol: Kilka starszych (bo ostatnio lipna pogoda...) Tori Tori :razz: A ta sunia juz w nowym domku :loveu::loveu: neri:loveu: Tori:cool3: leos:razz: http://img177.imageshack.us/img177/8329/dsc08605qe2.jpg i jeszcze raz Leos:cool3: Quote
YoungLADY Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Oława nadchodzi:razz: to może na początek nasz stały rezydent - Angelo:evil_lol: zdjęcia co prawda nie na spacerku, ale przy zabawie na wybiegu - na terenie otwartym o zdjęcia ciężko, ponieważ jestem wtedy zajęta przemykaniem się pomiędzy jednym psem a drugim i baczną obserwacją czy nikt nie nadchodzi:roll: wszystko dla dobra ludzkości oczywiście;) jedno marnej jakości z placu zabaw znalazłam:multi: wyjątkowo bez kagańca, chociaż poza schronem - zlitowałam się, gorąco było:evil_lol: Sara na spacerku:cool1: o, i jeszcze to Angela:razz: nie mogłam się powstrzymać:eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 witamy :multi::multi::multi: Już Was wpisuję na pierwsza stronke ;) Śliczne psiaki :loveu: Quote
DuDziaczek Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 YoungLADY napisał(a): jedno marnej jakości z placu zabaw znalazłam:multi: wyjątkowo bez kagańca, chociaż poza schronem - zlitowałam się, gorąco było:evil_lol: :evil_lol: u nas zaden w kagancu nie popyla :roll: poprostu nie ma mozliwosci przyjecia agresora na dzialke...;) A reszcie.. e no po co kaganiec xD Quote
YoungLADY Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 DuDziaczek napisał(a)::evil_lol: u nas zaden w kagancu nie popyla :roll: poprostu nie ma mozliwosci przyjecia agresora na dzialke...;) A reszcie.. e no po co kaganiec xD a my mamy taki jeden wyjątek:eviltong: a przy potencjalnych starciach na spacerze zawsze pozostaje pytanie, czy najpierw "odrąbie" rękę obcemu/psu, czy mi, bo śmiem go trzymać:diabloti: Quote
Mysia_ Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 YoungLADY napisał(a):a my mamy taki jeden wyjątek:eviltong: a przy potencjalnych starciach na spacerze zawsze pozostaje pytanie, czy najpierw "odrąbie" rękę obcemu/psu, czy mi, bo śmiem go trzymać:diabloti: hehe :lol: ładnie, ładnie :eviltong: Quote
YoungLADY Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 nie ma co się śmiać:turn-l:... koleżanka nie ma pół rękawa od swetra:diabloti: wyglądało na to, że ją zaakceptował, ale wiecie... była nowa, więc trzeba ją było "ustawić":evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 :evil_lol: To moj wlasny Fuxiu :diabloti: Moj pies domowy przy tym jak sie rzuca na inne psz pryz okazji sieodwroci i mmnie dziamnie....:cool3: Quote
Mysia_ Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 YoungLADY napisał(a):nie ma co się śmiać:turn-l:... koleżanka nie ma pół rękawa od swetra:diabloti: wyglądało na to, że ją zaakceptował, ale wiecie... była nowa, więc trzeba ją było "ustawić":evil_lol: czasami z psiej miłości też można stracić pół rękawa :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Może by tak ktos jakies fotki wrzucił :razz: Quote
magdyska25 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Cześć dziewczyny:) Dawno mnie tutaj nie było......a to dogo nie działa a to nie mam czasu.....byłam wczoraj w schronisku ale tak się zdenerwowałam że fotek zapomniałam porobić.....:roll: Quote
Mysia_ Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 magdyska25 napisał(a):Cześć dziewczyny:) Dawno mnie tutaj nie było......a to dogo nie działa a to nie mam czasu.....byłam wczoraj w schronisku ale tak się zdenerwowałam że fotek zapomniałam porobić.....:roll: a co sie stało? :roll: Quote
magdyska25 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 moja sunia czeka 3 tygodnie na sterylkę......kiedy to już dom na nią czeka.....a ona jeszcze w schronisku.......chyba żarty sobie stroją......:angryy: Quote
Mysia_ Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 magdyska25 napisał(a):moja sunia czeka 3 tygodnie na sterylkę......kiedy to już dom na nią czeka.....a ona jeszcze w schronisku.......chyba żarty sobie stroją......:angryy: no ładnie :shake: Oby domek był cierpliwy :roll: Quote
DuDziaczek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Kurcze ale u Was choc sterylki robia w naszym kieleckim ( w Dyminach) psy i suki sa razem..... bez sterylek :angryy: Ale sprawa naprawde kiepska 3 tyg.... kawal czasu.... :shake: Quote
magdyska25 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Domek chyba jest cierpliwy....co do sterylizacji to nie wygląda to zbyt "różowo"......:roll: Quote
Asia_Klero Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 dla mnie to najgorsza katastrofa......schronisko ma zapobiegac bezdomnosci a tym czasem same pomnaza bezdomne zwierzeta.....ehh wogole to koszmar:( Quote
magdyska25 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Asia_Klero napisał(a):dla mnie to najgorsza katastrofa......schronisko ma zapobiegac bezdomnosci a tym czasem same pomnaza bezdomne zwierzeta.....ehh wogole to koszmar:( Świetne słowa.....niestety to jest prawdą.....:shake: Quote
Mysia_ Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Polskie realia :shake: mam fotki od Patikujek :roll: jak znajdę chwilkę to wkleje.... Quote
Asia_Klero Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 a co Pati kujek sie byczy i fot nie wkleja?:D Quote
Recommended Posts