magdyska25 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: podobno faceci wolą "drobniutkie":eviltong: (dlatego tak za Tobą ugania się Uszuś) Quote
Pianka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 DuDziaczek napisał(a): Pianka a dlugo juz dalmat czeka :-( Jakieś 3 tygodnie. Z zaznaczeniem, ze wrócił do schroniska po 3 lata:roll: Już kiedyś u nas był:roll: Quote
Asia_Klero Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Moze kochanej Halbince dac znac o dogu...moze ona bedzie miala jakis pomysl?:) Quote
Mysia_ Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Asia_Klero napisał(a):Moze kochanej Halbince dac znac o dogu...moze ona bedzie miala jakis pomysl?:) ludzie od dogów się nim zajmą, wiedzą o nim od kiedy trafił do schroniska ;) Quote
dona20 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Mysia_ napisał(a):ludzie od dogów się nim zajmą, wiedzą o nim od kiedy trafił do schroniska ;) To dobrze:)Jak zwykle kochana Myszka wszystkim się zajęła:loveu: Quote
Asia_Klero Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ciekawe jaka czeka go przyszlosc..............:) Quote
Asia_Klero Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ja niestety nie mialam aparatu ostatnio w schronisku:(:(:( Quote
Mysia_ Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 szkoda..... A kto robił foteczki? :cool3: Qrczę w takie upały to nawet strach na spacerki chodzić :roll: Quote
DuDziaczek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Eh poprzegladalam nadrobilam zaleglosci, ale zebym ja sie na spacer wybierala to nie poiwem niesety :shake: nie mam czasu przez kociakii.... Ale moge dac schroniskowe a wlasciwie zabrane zeschronu 0.3 kg kocieta na spacerze w pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Moja mama znalazla kociaki w pudelku po butach cale szczescie kochana Wanda i inni cudowni ludzie pomogli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D dziekuje:) Quote
Mysia_ Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 oj tak, dobrze, że tak szybko udało się coś zorgaznizować :cool3: a teraz to już ktoś w końcu musi wkleić jakieś foty.... Gdzie jest Magdyska? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
magdyska25 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Mysia_ napisał(a):oj tak, dobrze, że tak szybko udało się coś zorgaznizować :cool3: a teraz to już ktoś w końcu musi wkleić jakieś foty.... Gdzie jest Magdyska? :eviltong::eviltong::eviltong: ooooo no proszę Mysia sobie o mnie przypomniała:eviltong: Niestety nie mam żadnych nowych fot.......:razz: Quote
Mysia_ Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Mysia cały czas o Tobie pamięta :cool3::evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Spacer:Brałna,Refo,Kurusia,Bartusia,Bałiego,Szreka,Bandyty,Salwusia,Rufusa,Terri,Berusia,Ralii,Karika,Kaliego,Wey,Santiego,Rufiego...chyba nikgo nie pominelam jak cos to przepraszam:P Quote
Recommended Posts