Mysia_ Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 ile foteczek :multi: jakie psiaki zadowolone :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 ja niestety ostatnio nie mam kiedy wyskoczyć na spacerek :-(:-(:-( Quote
Pianka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Asia_Klero napisał(a):Nikt poza Mysia nie zauwazyl fotek:(:( Nie becz, mnie tez nikt nie zauważa. Biedny Bandyta, ciagle na spacerkach, nikt go nie chce:shake: Taki fajny. Quote
Asia_Klero Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No Bandyta jest wyjatkowo kochany i wesolutki....ale do boksu za nic w swiecie nie chce wracac;( Quote
Mysia_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Pianka napisał(a):Nie becz, mnie tez nikt nie zauważa. ejjjj :mad: co tu tak ponuro...? Quote
Mysia_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Pianka napisał(a):I jeszcze pałe mi pokazują:-( już nie będe :eviltong: Quote
magdyska25 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Zastrzelcie mnie albo sama się powieszę:grab:. Elegancko wzięłam wczoraj do schroniska NAŁADOWANE przez całą noc baterię no i aparat.....włączam a tu baterie rozładowane!!! Chyba już się popsuły....w końcu mają z 3 lata.....chyba muszę sobie wymienić.... Także fot nie bedzie. Podziwiam właśnie fotki Asiu;). Bandyta jest rzeczywiście piękny, bardzo się wyróżnia na tle "szarych" psiaków. Tylko jakoś Uszusia nie widziałam:razz:. Quote
Pianka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No baterie po kilku latach nie są zdolne do pracy. Ja też ostatnio musiałam kupić nowe. Zdzierają ino kase, jedna bateria 12 zł:roll: A potrzebne sa dwie:roll: Quote
Asia_Klero Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Uszus chodzi z cioteczka Mysia(zezarl by mi wszystkie psy:P):)a ja jakos nei wiem czemu zawsze wybieram czarne psiaki i bandyta jakis taki niereformowalny ale piekny:D:D Quote
Recommended Posts