Pianka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mysia_ napisał(a):jesteś :diabloti: Ja tam się niczego nie boję, nikt mi tego nie udowodni..... :evil_lol: Ty już się tam nie bój o to. Zapomniałas o niewidzialnym mężczyźnie, on cie cały czas obserwuje:diabloti: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mysia ma przerąbane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........ok jak jestem na liście to już lecę wszystkim mówić!!!:diabloti:........proszę nasłać niewidzialnego mężczyznę!!! :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 sara_rokitnica napisał(a):i tak będzie afera :evil_lol: już ja się tym zajmę :evil_lol: w sumie ten zając to dalekie kuzynostwo mojego uszatka :eviltong: wiesz zając to nic, biorąc pod uwagę inne praktyki :diabloti: wiesz niby się wydaje grzeczne, łagodne pieski, a my przeciez na tym całym szkoleniu robi z nich bestie :diabloti: to w ramach likwidacji części społeczeństwa, trzeba miec nadzieje, że trafią w ręce kogoś z tych 75% debili :eviltong: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 kurde posty się przesuwają........:angryy::mad: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Pianka napisał(a):Ty już się tam nie bój o to. Zapomniałas o niewidzialnym mężczyźnie, on cie cały czas obserwuje:diabloti: trudno, żebym go zauważyła, ze mnie obserwuje :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 magdyska25 napisał(a):Mysia ma przerąbane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........ok jak jestem na liście to już lecę wszystkim mówić!!!:diabloti: ale suuuuper :multi: będę w centrum zainteresowania :loveu: cała dogomania mnie pozna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 i tak Cię już zna cała dogomania:evil_lol::eviltong:.......z niesamowitego, miłego charakteru:diabloti: Quote
sara_rokitnica Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ciiii.... miałaś Mysia nie mówić o tym na szkoleniu! to była schroniskowa tajemnica opatrzona pieczątką "TOP SECRET"! :evil_lol: teraz to wszyscy mamy przewalone... :shake: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 magdyska25 napisał(a):i tak Cię już zna cała dogomania:evil_lol::eviltong:.......z niesamowitego, miłego charakteru:diabloti: tak wiem :loveu::loveu::loveu: ale jednak pragne jeszcze większego rozgłosu :evil_lol: Sara, trudno :diabloti: Czego się nie robi dla kariery :evil_lol: Jeszcze nam ludzkość podziękuje za te psy szkolone na morderców, tylko jeszcze nie mam pomysłu jak wyszkolic je na konkretnych osobników :cool3: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 no to teraz ja wkleję moje psy:) jedyne co chcą jeść na spacerze to trawę i niektóre inne psy:roll:: moja krowa Cezar: Herki: Herki i Suzi: Ares: Kermit: Quote
sara_rokitnica Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 może po prostu każemy tym ludziom rozmawiać do psów i psy same w akcie desperacji się na nich rzucą? :evil_lol: my je tylko nauczymy jak się rzucać skutecznie :evil_lol: mogę uskuteczniać tą akcję razem z nimi bo sama teraz się uczę jak trzeba człowieka unieszkodliwić żeby bał się mrugnąć okiem :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ale plany.......to może poprosić innych wolontariuszy o takie metody wychowawcze?? więcej psów szkolonych, więcej ludzi zagryzionych:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 sara_rokitnica napisał(a):może po prostu każemy tym ludziom rozmawiać do psów i psy same w akcie desperacji się na nich rzucą? :evil_lol: ale mowa tu o 75% Polaków :eviltong: więc ciężko bylo by to zorganizować :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 magdyska25 napisał(a):no to teraz ja wkleję moje psy:) jedyne co chcą jeść na spacerze to trawę i niektóre inne psy:roll:: wiesz, to już jakieś zadatki na morderców mają :diabloti: Magdyska ratuje honor tej galerii :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 w sumie to my w schronisku mamy psów prawie 300... jakby tak zebrać wszystkie z Polski to może by się jakoś ukulało na te 75%... ewentualnie zapraszałybyśmy tych ludzi do schroniska partiami... po te powiedzmy 300 dziennie (a psy sobie pożyczymy jeszcze z okolicznych schronisk żeby w razie co była przewaga liczebna)... po miesiącu populacja debili powinna wyraźnie zmaleć... a psy jakie najedzone będą :D :evil_lol: może nawet Dodek się wreszcie naje :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :multi::multi::multi: uratowałam!!!!!!!!! chyba zadatki na walki psów.......:shake: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 magdyska25 napisał(a)::multi::multi::multi: uratowałam!!!!!!!!! chyba zadatki na walki psów.......:shake: biznes to biznes :cool1::diabloti: Magdyska, myśmy już w to wkręciły wszystkich wolontariuszy :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 widze,ze macie tu jakies straszne plany:Ptylko cioteczka magdyska wkleja foty...S K A N A L!:P Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Asia_Klero napisał(a):widze,ze macie tu jakies straszne plany:Ptylko cioteczka magdyska wkleja foty...S K A N A L!:P no sorry :eviltong::eviltong::eviltong: Ja wczoraj tak samo jak Magdyska wkleiłam foty :cool3: Patikujek też ;) Quote
magdyska25 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Asia tutaj rzadko zagląda to nie wie co się dzieje.....:eviltong: Quote
Patikujek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No to czas na Metrusia i troszkę widoków:loveu: Quote
Recommended Posts