Mysia_ Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Patikujek napisał(a): Satyr i Sunia ta sunia to Daksja :razz: Widze, że obfociłaś Satyra i ją z każdej strony :evil_lol: Czekam na kolejne fotki :loveu: Quote
Asia_Klero Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 śliczne foteczki:)Ja powrzucam swoje jak bede miala czynny komputer..... Quote
Patikujek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 W porzyszłym roku:evil_lol: A ja zaraz postaram się resztę wrzucić:) Quote
Patikujek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 I z mojej strony to na tyle, we wtorek kolejne powinny być:) Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Bardzo ładne foteczki :loveu: Tylko ta z Tuptusiem to chyba nie na spacerze? :eviltong: i co on robi na stole? :mad: Ja teraz wam wrzuce kilka fotek i opowiem co spotkała nas wczoraj :eviltong: Z Madzią zabrałysmy na spacer Leona i Dżezi z zamiarem, że potem z nimi poćwiczymy, oczywiście jak zwykle ktoś nam wypuścił Sarę, Tekile i Łapkę, wiec już było poćwiczone :eviltong: Więc szłyśmy sobie, patrzymy a Sara goni zająca, z drugiej strony wyskoczyła na niego Tekila, no i bidulek wystraszył się i w tył zwrot prostą na Sarę, która złapała go w zęby! No to szybciorem Dżezi na smyczy, dałam Madzi i lecę do Sary, otworzyłam jej pysk i wyciągłam zająca, odgoniłam pozostałe psiaki. Bidulek oddychał, ale leżał przez kilka dłuższych chwil w bezruchu, dotknełam go, a on dalej leżał, no to doszłam do wniosku, że chyba nic z niego nie będzie. Naszczeście kiedy próbowałam go podnieśc to wstał i powolutku zaczął kicać, przez kilka minut jeszcze go obserwowałyśmy, ale potem naszczęscie już mu szło coraz lepiej. Musiał być w szoku :shake: Ppotem już nie spuszczałyśmy z oka tych naszych zbójów :mad: Łapcia: Dżezi: Leon: Quote
Pianka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Samych morderców hodujecie w tych schronisku:shake: Wstydzcie się:mad: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Pianka napisał(a):Samych morderców hodujecie w tych schronisku:shake: Wstydzcie się:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:........Mysia nie ładnie........wydało się!!!!!!:eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 najważniejsze, że akcja ratunkowa się powiodła :cool1::oops: Quote
sara_rokitnica Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 o nieee... nie wybaczę tego Tekli i Sarze... i to jeszcze moja imienniczka :shake: co to te psiaki nie wiedzą, że ja mam w domciu takiego kicaka tylko mniej uszatego (mojego Królisia)?? za takie coś to nie ma przebaczenia... :shake: ( ;) ) nagrabiły sobie u mnie te dwie cwaniary :eviltong: już nie będzie mizianka w schronisku... koniec tego dobrego :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 magdyska25 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:........Mysia nie ładnie........wydało się!!!!!!:eviltong: ciii.... bo się wszyscy dowiedzą i będzie afera :diabloti::evil_lol: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mysia_ napisał(a):ciii.... bo się wszyscy dowiedzą i będzie afera :diabloti::evil_lol: no widzisz już mam przynajmniej na Ciebie haka.....:evil_lol:.......i co nadal jestem na czarnej liście??:diabloti: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 magdyska25 napisał(a):no widzisz już mam przynajmniej na Ciebie haka.....:evil_lol:.......i co nadal jestem na czarnej liście??:diabloti: jesteś :diabloti: Ja tam się niczego nie boję, nikt mi tego nie udowodni..... :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 i tak będzie afera :evil_lol: już ja się tym zajmę :evil_lol: w sumie ten zając to dalekie kuzynostwo mojego uszatka :eviltong: Quote
Recommended Posts