Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patikujek napisał(a):

Satyr i Sunia

ta sunia to Daksja :razz: Widze, że obfociłaś Satyra i ją z każdej strony :evil_lol:
Czekam na kolejne fotki :loveu:

Posted

Bardzo ładne foteczki :loveu:
Tylko ta z Tuptusiem to chyba nie na spacerze? :eviltong: i co on robi na stole? :mad:

Ja teraz wam wrzuce kilka fotek i opowiem co spotkała nas wczoraj :eviltong: Z Madzią zabrałysmy na spacer Leona i Dżezi z zamiarem, że potem z nimi poćwiczymy, oczywiście jak zwykle ktoś nam wypuścił Sarę, Tekile i Łapkę, wiec już było poćwiczone :eviltong: Więc szłyśmy sobie, patrzymy a Sara goni zająca, z drugiej strony wyskoczyła na niego Tekila, no i bidulek wystraszył się i w tył zwrot prostą na Sarę, która złapała go w zęby! No to szybciorem Dżezi na smyczy, dałam Madzi i lecę do Sary, otworzyłam jej pysk i wyciągłam zająca, odgoniłam pozostałe psiaki. Bidulek oddychał, ale leżał przez kilka dłuższych chwil w bezruchu, dotknełam go, a on dalej leżał, no to doszłam do wniosku, że chyba nic z niego nie będzie. Naszczeście kiedy próbowałam go podnieśc to wstał i powolutku zaczął kicać, przez kilka minut jeszcze go obserwowałyśmy, ale potem naszczęscie już mu szło coraz lepiej. Musiał być w szoku :shake: Ppotem już nie spuszczałyśmy z oka tych naszych zbójów :mad:

Łapcia:

Dżezi:

Leon:

Posted

Pianka napisał(a):
Samych morderców hodujecie w tych schronisku:shake: Wstydzcie się:mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:........Mysia nie ładnie........wydało się!!!!!!:eviltong:

Posted

o nieee... nie wybaczę tego Tekli i Sarze... i to jeszcze moja imienniczka :shake: co to te psiaki nie wiedzą, że ja mam w domciu takiego kicaka tylko mniej uszatego (mojego Królisia)?? za takie coś to nie ma przebaczenia... :shake: ( ;) ) nagrabiły sobie u mnie te dwie cwaniary :eviltong: już nie będzie mizianka w schronisku... koniec tego dobrego :eviltong:

Posted

magdyska25 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:........Mysia nie ładnie........wydało się!!!!!!:eviltong:

ciii....
bo się wszyscy dowiedzą i będzie afera :diabloti::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ciii....
bo się wszyscy dowiedzą i będzie afera :diabloti::evil_lol:

no widzisz już mam przynajmniej na Ciebie haka.....:evil_lol:.......i co nadal jestem na czarnej liście??:diabloti:

Posted

magdyska25 napisał(a):
no widzisz już mam przynajmniej na Ciebie haka.....:evil_lol:.......i co nadal jestem na czarnej liście??:diabloti:

jesteś :diabloti:
Ja tam się niczego nie boję, nikt mi tego nie udowodni..... :evil_lol: