Mysia_ Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 o kolejne fotki :loveu: Przystojniak z tego Arona :razz: Quote
Mysia_ Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 o rany jaka ta susia jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
Asia_Klero Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Chodzimy z Bartusiem tylko on nie chodzi razem z kumpami z boksu...wlasnie sie nad nim zastanawialam....gdybym go brała z ,,banda"mysle ze Bartus by sie jakos przystosował tylko musialabym brac jeszcze twojego Kurojada...jaki on jest do psow? Quote
Asia_Klero Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A tu jeszcze Madzia(Dona20)z psiakami:D reszta fotek pozniej:D Quote
Asia_Klero Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Brutus Heppis i Brutus Demir i Heppis Heppis Quote
Mysia_ Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Ile foteczek :multi: Psiaki trochę zmoknięte, ale jakie zadowolone :evil_lol: Super, że Brutus był z Wami tym razem :razz: A co do Kurojada (zwanego Kurusiem:diabloti:) to do niektórych psów nic nie ma, ale zdarza mu się zaczepiać, nam się udało mu znaleźć jeden spacer na którym jest w miarę grzeczny ;) Z tym, że większy problem jest z tym, że większości psów nie odpowiada jego styl bycia i się go czepiają :mad: Quote
Mysia_ Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 dokładnie, spróbujcie najpierw na smyczy ;) Quote
Asia_Klero Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nie wiem co z nim zrobimy:PMoze tak...wezmiemy go razem z banda moze najpierw na smyczy i jak bedzie grzeczny to bedzie mogl biegac...:)Bo poza kumplami z boksu i suniami to z psow idzie jeszcze Szrek,Bandyta i Salwus...wiec moze bedzie grzeczny..:)No zobaczymy:)Sprobujemy we wtorek:)Mam nadzieje,ze pogoda dopisze:) Quote
Mysia_ Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Asia_Klero napisał(a):A wogole mam płomyczka jeszcze sie nie pochwalilam:P:D:D:D a no faktycznie :cool3: Nie zauważyłam :oops: Quote
Recommended Posts