Mysia_ Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='magdyska25']Śliczne psiule!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: a pupcia Uszusia na pierwszym planie:cool3: http://images25.fotosik.pl/168/2312dcd81c0a30c7.jpg a no :cool3: Ty go wszędzie wypatrzysz :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Mysia_ napisał(a):a no :cool3: Ty go wszędzie wypatrzysz :evil_lol: :oops:.........już nie moja wina że wpadł mi chłopak w oko i wypłynąć nie może:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 ale my się cieszymy z tego powodu :evil_lol: Może wieczorkiem wrzucę trochę fotek :cool3: Quote
magdyska25 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 tak wiem wiem:p To w takim razie wstawiaj jakie tylko masz!!!!!! Quote
magdyska25 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 no i gdzie ta Mysia?? Narobiła smaku fotkami i Jej nie ma.....:-( Mysia widzisz już za Tobą płaczę ;) Quote
Mysia_ Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 już jestem ;) Miałam dzisiaj troichę zapracowany dzionek :roll: Wizunia: Lana: Norman: Tajga (żywy dowód na to, że nawet największy dzikus potrafi przekonac się do ludzi :loveu: ): Bumer: Quote
Mysia_ Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Czester i Hadwes: Tajga: Rediś: Uszuś :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 No ładnie :mad: Ja tu fotki wklejam, a Wy gdzie? :placz: Perełka (w sobotę znalazła domek po zterech latach w schronisku! :multi:) Kurojad: Lider: Redi i Gena: Farsa: Quote
zaba14 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czesc Mysiu! Pustki sa owszem, ale to dlatego ze wczoraj dogo w ogole nie dzialalo :angryy: Co sklonilo ludzi do Perelki? :loveu: gratuluje małej! super sprawa! :) Lana.. boska! :loveu: Quote
magdyska25 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Perełcia w domu!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Ja tu na zdjęciach to wypatruję Uszusia;) a gdzie Maksik?? Dawno jego zdjęć nie widziałam ze spacerku!!!!:cool1: Quote
Asia_Klero Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Nie wierze-Tajga na spacerq!!!!!!!!!!Jak bosko:D:Dw zyciu bym w to nie uwierzyla:D:D:D Quote
Mysia_ Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 magdyska25 napisał(a):Perełcia w domu!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Ja tu na zdjęciach to wypatruję Uszusia;) a gdzie Maksik?? Dawno jego zdjęć nie widziałam ze spacerku!!!!:cool1: I co wypatrzyłas jeszcze gdzieś Uszusia? :cool3: O fotki Maksika musisz pomolestować Asie :mad: zaba14 napisał(a):Czesc Mysiu! Pustki sa owszem, ale to dlatego ze wczoraj dogo w ogole nie dzialalo :angryy: Co sklonilo ludzi do Perelki? :loveu: gratuluje małej! super sprawa! :) Lana.. boska! :loveu: Jakoś im Perełka wpadła w oko ;) Mieszka teraz na Zaborzu :cool3: (na Janika) Asia_Klero napisał(a):Nie wierze-Tajga na spacerq!!!!!!!!!!Jak bosko:D:Dw zyciu bym w to nie uwierzyla:D:D:D dlatego wstawiłam fotki, bo nikt w to by nie uwierzył :evil_lol: Chcecie jeszcze jakieś fotki? :eviltong: Cos tam jeszcze mam, ale poczekam do nowej strony :lol: Quote
Asia_Klero Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Chcemy nowe:DNo ja postaram sie zrobic troche fot w niedziele(zalezy od pogody)i wstawie w poniedzialek rano bo mam rekolekcje ;)no i jeszcze moze we wtorek czy srode jakies strzele:D:D Quote
Mysia_ Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 nowa strona - nowe fotki :lol: Znajcie moje dobre serduszko :loveu: Labamba: Uszuś (Magdysko special for you:cool3:) Erga: Tajga i Wiza: Quote
Mysia_ Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Tajga :cool3: z Krukiem: THE END :diabloti: Quote
Asia_Klero Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Nie moge wyjsc z podziwu widzac tajge..Myszko jak to zrobilyscie z Madzia?:D Quote
magdyska25 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dla mnie Uszuś:loveu::loveu::loveu:dziękuję bardzo!!!!!:p Quote
Mysia_ Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 lata praktyki z psychicznie chorymi psami :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Asia_Klero napisał(a):psami....LUDZMI!:D to też napewno :lol: Quote
magdyska25 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja jutro jadę do moich łobuzów to porobię fotki:cool3: Quote
Mysia_ Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 No nareszcie będą Wasze fotki :eviltong: Quote
Recommended Posts