Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaa.... Mysia ma ma funclub czyli wszystkie najstarsze psiaki :eviltong: oprócz Łapki, bo ona to jakieś 4 ma ;) Perełcia zachowuje się jak młodziak, ale niestety młodziakiem już nie jest :roll: Kochana z niej suńka :loveu: Zdarza jej się ludzi obcuch atakowac i chce ich gryźć, ale już nie za bardzo ma czym....

Posted

troche mi się zaległości narobiło z tymi fotkami, a pozostałe zaległości raczej nadrobiłam....
Mam jeszcze fotki z przed jakis dwóch tygodni, ale nie wiem kiedy je wrzucę :roll:
Jeszcze dzisiaj cosik Wam wkleję :cool3: Cieszycie się? :loveu:

Leon:

Ajaksio:

Jakaś dziwna fotka Rudego:

Skubi:

Wea i Czort (tyłem):

Posted

Te fotki, które były to z jednego spaceru są :eviltong: A Miki chodzi na inni, ale może jego foty też gdzies mam ;) Bo ostatnio narobiłam sobie sporo zaległości z tymi zdięciami :lol:

Posted

Dobra znajcie moją łaskę:)
To fotki z niedzielnego spaceru które mi się zawieruszyły:oops:

ta czarnula to Beka a ten jasny przystojniak Jej kolega z boksu Cezar jakby oczywiście ktoś zapomniał;)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
ooo jakie słodziaki ;)

a gdzie Twoje fotki? :cool3: :lol:

Ja dzisiaj znów narobiłam pełno fotek, nie wiem kiedy je wszystkie wrzucę, bo mam jeszcze zaległe z przed dwoch tygodni :roll::lol: