Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jej kolega z wybiegu Kręcioł....biedaka pamiętam.........5 lat temu jak siedział w klatce....niestety dopiero teraz zaczęłam się Nim zajmować.....zamknięcie spowodowało nawyk kręcenia się w kółko....oprócz tego nie widzi albo bardzo słabo...ehhh.......można się przestraszyć Jego "dziwnego" pyszczka ale to jest przesłodki psiak!!!!!!:

Posted

I jeszcze Kubuś również w tej samej klatce co Buba i Kręcioł:

Co ten pies nie robi żeby zwrócić na siebie uwagę i z całej czwórki (bo kolejny czeka na wklejenie:p) to On jest najważniejszy i raczej przewodzi

Posted

To jest Bursztyn. Strasznie piękny pies lecz niestety nie lubi innych psów....więc dlaczego dali Go do klatki z 3 psami??:roll:
Do ludzi jest bardzo ok.....wrócił z nieudanej adopcji....pewnie na spacerze reagował agresywnie na psy ale to chyba nie jest powód aby psa oddawać!!! Trzeba Go nauczyć posłuszeństwa!!! Ale już się nie rozpisuję tylko wklejam:)

Prawda że ładny??
Oczywiście cała czwórka piękna:)
Macie już dosyć?? ale to nie koniec:evil_lol:

Posted

Cezar tego pana to już bardzo dobrze znacie:)
W niedzielę urwała sie smycz i jak pobiegł to nie dałabym rady Go złapać. Klapki na oczy i przed siebie.....straszne!!! Ale na szczęście skusiłam Go moim plecakiem gdzie jakieś smakołyki można czasem znaleźć...na szczęście zadziałało....mam nadzieję że nigdy więcej takiej niespodzianki nie będzie...:shake:

to już zdjęcia robione po ucieczce:

Niech tylko ktoś powie mi że to stary pies, który nie ma na nic siły to dam mu się z Nim przejść na spacer albo każe mu Go złapać:diabloti:

Posted

aż się tu boję wchodzic... Mam tyle fotek do wrzucenia, że maskara :oops::evil_lol:
Narazie wrzucam do wątku ogólnego naszych psiaków, zapraszam tam wszystkich ;)