Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdięcia ze wczoraj :p

Roni (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24730&highlight=Roni) :loveu: :

Leksa (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22759&highlight=Leksa) i Max :razz: (zdięcia na tym spacerze są w kagańcach , ponieważ Max jest agresywny wobec ludzi, a Leksa wobec innych psów :mad: ) :

Leksa

Leksa

Zdięcia Leksy na smyczy, bo inaczej ciężko jej zrobić fotkę :roll:

no to tyle ;)

Posted

Nathaniel, jak wykładali kostkę? :evil_lol: Max pilnuje złomnicy na Zandce, a do schroniska trafił po smierci właściciela...

Pianka, Dżana jest śliczna i młodziutka, ale w schronisku jest krótko i dostała cieczkę... Dostała już depogeston, ale na sterlizacje teraz trzeba poczekać, wtedy zaczniemy jej intensywnie domku szukać :razz:

Posted

Pamietam jak bylam z klasa w schronisku i facet ktory nas oprowadzal przystanal przy boksie Maxa i sie spytal czy chcemy zobaczyc Maxia, my że tak, on zacmokał stuknął w ogrodzenie i woła Maksiu, Maksiu chodx kochanie, a tu takie bydle wyskakuje :evil_lol::evil_lol:

Posted

Wczoraj momentami było ładnie :evil_lol: ale faktycznie fotki nie są wczorajsze, bo wczoraj nie mogłam iść na spacery (wiesz pani Aniela była sama, bo nie było Sandry), więc nie mogłam się nawet na 5 minut jej stracić :roll:

Posted

A teraz Bernardyn, który jest u nas dopiero dwa dni.
Jak można takie cudo wyrzucić:loveu:
Nie wiem jak pies się nazywa, ale dopóki nie wiem to z siostra umownie mówimy na niego Kisiel:evil_lol:

A więc Kisiel

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Może jeszcze ktoś bedzię szukał tego bernardyna :roll: chociaż wygląda na zaniedbanego.... :-(

Jego oddał własciciel, inaczej byłby na kwarantannie a nie na łańcuchu.

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Biedaczysko na łańcuchu siedzi :( to nie pies na łańcuch... :placz: Trzeba mu znaleźć domek szybciutko.... Ma swój wątek?

Jeszcze nie. Bo narazie trwa wybieranie bernardyna do Niemiec. Jesli mu sie nie poszczęści i nie będzie wybrany to zrobie mu watek, bo strasznie mi się spodobał. Z poczatku bałam się go wziąśc na spacer, bo nikt nie umiał mi powiedzieć czy on mocno ciągnie, ale w końcu go wziełam. I okazał się tak grzeczny, ze az go żal, wogóle nie ciągnie. No raz pociągnął, ale wtedy zobaczył psy i do nich ciągnął;)