Marinka Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Nemko']Poprosze nr konta Reksa i Saby, zdeklaruje dla nich 20zł miesiecznie[/QUOTE] Dzięki wielkie:) [SIZE=4][COLOR=#004d00][B]Stowarzyszenie Help Animals[/B] [B] nr konta na które proszę wpłacać pieniążki:[/B] [B] 85 9589 0003 0007 2023 2000 0010[/B] [B] Adres:[/B] [B] ul. Sienkiewicza 10A[/B] [B] 55-320 Malczyce z dopiskiem: Saba i Reks[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
ajlii Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Rysio za chwilę rusza w drogę do nowego domku... trzymajcie kciuki ! Quote
obraczus87 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Trzymam kciuki :) !!!Powodzenia Rysiu :)!!!!!!!!!!!!! Quote
Danusia110 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='obraczus87']Trzymam kciuki :) !!!Powodzenia Rysiu :)!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Wszystkiego dobrego Rysieńku!!!:),mam nadzieję że będziesz szczęśliwy w nowym już twoim domku!!!:),tego życzę tobie z całego serca:) Quote
jola_li Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Szczęśliwej drogi, Rysiu! Szczęśliwego życia!!! Quote
Marinka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Udanego Mikołaja :smile: [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_1.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_117.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_15.gif[/IMG] Quote
Marinka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Rysio będzie w Krakowie ok. 20- ej Trzymajcie kciuki :) Quote
mari23 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='obraczus87']czekam na jakiekolwiek wiesci :)[/QUOTE] skoro jakiekolwiek, to może ja "bankowe" wieści podam: 25,-zł dla Saby i Reksa od: Monika Maria Sz. z Warszawy 150,-zł dla Saby i Reksa od: Magdalena S. z Gliwic 50,- Saba i Reks od: Agnieszka N. z Zofinina aukcja charytatywna nr: 1303621658 to dla kogo? bo 10 złotych wpłynęło od Agnieszki P. z Gostynina Quote
Ladymonia0610 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='mari23']skoro jakiekolwiek, to może ja "bankowe" wieści podam: 25,-zł dla Saby i Reksa od: Monika Maria Sz. z Warszawy 150,-zł dla Saby i Reksa od: Magdalena S. z Gliwic 50,- Saba i Reks od: Agnieszka N. z Zofinina aukcja charytatywna nr: 1303621658 to dla kogo? bo 10 złotych wpłynęło od Agnieszki P. z Gostynina[/QUOTE] Dla rodziny z lasu-właśnie sprawdziłam:) Dziękuje pani Marysiu za wpłaty. Quote
mari23 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Ladymonia0610']Dla rodziny z lasu-właśnie sprawdziłam:) Dziękuje pani Marysiu za wpłaty.[/QUOTE] dziękuje za sprawdzenie!!! i jeszcze jedna wplata - z FB - polowa dla Argo i Marcela, a ta druga polowa - dla Saby i Reksa: 60,-zł Agnieszka N. z Zofinina :loveu: - :multi:dziękujemy wszystkim za dobre serca !!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ajlii Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dopiero wróciliśmy :) Obawiając się problemów na trasie (zima), zarezerwowaliśmy 2 dni na wyprawę. Rysio dotarł do nowego domku wczoraj ok. 20. Był już bardzo wyczekany, wytęskniony i natychmiast zabrany mi z rąk i utulony przez nową Panią. Na niego czekała miska z ciepłym domowym jedzonkiem, na nas ciepła herbata. Niestety, nie mogliśmy posiedzieć dłużej, bo nasze trzy psy siedziały w samochodzie (musieliśmy je zabrać bo opiekunka zastrajkowała). Rysio - obecnie Reksio - zamieszkał w mieszkaniu na parterze. Pan jest na emeryturze, Pani pracuje - ale dużo w domu. Za ścianą mieszka Ich syn z rodziną. Rysia będą więc czesto odwiedzać wnuczki Państwa - nie będzie się więc nudził. Podejście do psiaka bardzo fajne, widać dużą uwagę kładzioną na kwestię zdrowia i odpowiedniego karmienia. Ich owczarek niemiecki, który niedawno odszedł, przeżył 17 lat... Z wieści porannych - Rysio/Reksio wlazł Państwu nocy do łóżka. Ukochał sobie Pana. Bardzo chętnie wcina domowy ryż z mięsem i warzywami. Wygląda na to że Rysio/Reksio z Bełchatowa przez Warszawę dotarł do swojego domku w Krakowie... Quote
Danusia110 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='ajlii']Dopiero wróciliśmy :) Obawiając się problemów na trasie (zima), zarezerwowaliśmy 2 dni na wyprawę. Rysio dotarł do nowego domku wczoraj ok. 20. Był już bardzo wyczekany, wytęskniony i natychmiast zabrany mi z rąk i utulony przez nową Panią. Na niego czekała miska z ciepłym domowym jedzonkiem, na nas ciepła herbata. Niestety, nie mogliśmy posiedzieć dłużej, bo nasze trzy psy siedziały w samochodzie (musieliśmy je zabrać bo opiekunka zastrajkowała). Rysio - obecnie Reksio - zamieszkał w mieszkaniu na parterze. Pan jest na emeryturze, Pani pracuje - ale dużo w domu. Za ścianą mieszka Ich syn z rodziną. Rysia będą więc czesto odwiedzać wnuczki Państwa - nie będzie się więc nudził. Podejście do psiaka bardzo fajne, widać dużą uwagę kładzioną na kwestię zdrowia i odpowiedniego karmienia. Ich owczarek niemiecki, który niedawno odszedł, przeżył 17 lat... Z wieści porannych - Rysio/Reksio wlazł Państwu nocy do łóżka. Ukochał sobie Pana. Bardzo chętnie wcina domowy ryż z mięsem i warzywami. Wygląda na to że Rysio/Reksio z Bełchatowa przez Warszawę dotarł do swojego domku w Krakowie...[/QUOTE] Dziękuję ślicznie za wspaniałe wieści!!:),czuję że Ryśku w końcu będzie miał wspaniały dom,Rysieńku może i czekałeś długo,ale opłacało Ci się to ,bo teraz będziesz mieszkał z super ludzmi ,którzy będą cię pieścić przytulać i kochać:)))Powodzenie słoneczko:),odezwij się czasem do nas:),ukochańce dla ciebie:););) :multi::multi: Quote
funia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 A nasza parka tez ma sie dobrze.Saba z reksem biegaja luzem po cłaym terenie hoteliku .Są bardzo posłuszne i wracja na jedno zawwołanie .Reks troche zaborczy chciałby aby tylko jego uznawać ze króla podwórka .Jak biega Argo ( a on jest w boksie ) to dostaje szału .Sabunia bardzo grzeczna i nie wiem czy nie zaczyna sie u niej cieczka bo jakos ja Argo wącha podejrzanie a TOśka:crazyeye:na nia skacze ,,,,,,Moze to taka zabawa nie wiem ,ale coś czuje ze to moxze byc własnie to .....:roll: Po za tym nikt nie dzwonił w ich sprawie . Całuja psiaki swoja karmicielke z wielkim sercem :loveu: Quote
obraczus87 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Wspaniałe wieści. RYSIU powodzenia. BArdzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!! :) A czy rodzice maja ogloszenia w ogole?? Quote
Marinka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='obraczus87']Wspaniałe wieści. RYSIU powodzenia. BArdzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!! :) A czy rodzice maja ogloszenia w ogole??[/QUOTE] Tylko Reks ...Sabunia jeszcze nie ma... Quote
mari23 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Angel']czy przyszło 50 zł odemnie ? :)[/QUOTE] Taaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze: 15,- zł bazarek Myrkur Dagur:loveu: (nie ma celu - wpisuję wiec tu) 20,-zł bazarek kartki świąteczne ala123 :loveu:(cel nie podany - jw.) 25,- zł Syla :loveu:z dogo za bazarek (jak wyżej) 50,- z bazarku dla Saby i Reksa od Angel:loveu: razem 110 zł - przyjmując, że wszystkie są dla Saby i Reksa plus 369,-zł dotychczas zebrane - daje to kwotę 479 złotych:multi: - tyle Saba i Reks mają na dzień wczorajszy (ze dzisiejsze wpłaty jutro to chyba już wszyscy wiedzą:evil_lol:) Quote
Astaroth Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 za pobyt Rysia u mnie wyszło mi 72zł (był 12dni) Quote
funia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dojdą kolejne wydatki 2 razy szcepienie po 30 zł i 10 zł dojazd .Razem 70 zł . TRrzeba by było zrobic to juz niedlugo . Quote
Ladymonia0610 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Cioteczki kochane: Do Funi wyjdzie przelew za hotel w poniedziałek rano. Do Astaroth również w poniedziałek -dane do przelewu mam :) Do Ajli dzisiaj wieczorem. Bardzo was przepraszamy za opóźnienia mam w domu psi i koci szpital :( Moje dzieciaki się pochorowały i ledwo żyje..>Jeszcze do mnie się jakies przeziębienie doczepiło. Quote
Ania012 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ciotki zaraz zrobię przelew dla psiaków, przepraszam za opóźnienie. Quote
Marinka Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=red][B]Zapraszam na super Bazarek dla Saby i Reksa:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198050-Super-%C5%9AI%C4%84TECZNY-BAZAREK-DLA-SABY-I-REKSA-Z-LASU.-TRWA-do-21.12-do-godz.-24-00-ZAPRASZ?p=15909645#post15909645[/URL] Quote
Recommended Posts