Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nemko']Poprosze nr konta Reksa i Saby, zdeklaruje dla nich 20zł miesiecznie[/QUOTE]

Dzięki wielkie:)

[SIZE=4][COLOR=#004d00][B]Stowarzyszenie Help Animals[/B]
[B] nr konta na które proszę wpłacać pieniążki:[/B]

[B] 85 9589 0003 0007 2023 2000 0010[/B]

[B] Adres:[/B]
[B] ul. Sienkiewicza 10A[/B]
[B] 55-320 Malczyce

z dopiskiem: Saba i Reks[/B][/COLOR][/SIZE]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Trzymam kciuki :) !!!Powodzenia Rysiu :)!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Wszystkiego dobrego Rysieńku!!!:),mam nadzieję że będziesz szczęśliwy w nowym już twoim domku!!!:),tego życzę tobie z całego serca:)

Posted

Udanego Mikołaja :smile:
[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_1.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_117.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_15.gif[/IMG]

Posted

[quote name='obraczus87']czekam na jakiekolwiek wiesci :)[/QUOTE]

skoro jakiekolwiek, to może ja "bankowe" wieści podam:

25,-zł dla Saby i Reksa od: Monika Maria Sz. z Warszawy
150,-zł dla Saby i Reksa od: Magdalena S. z Gliwic
50,- Saba i Reks od: Agnieszka N. z Zofinina

aukcja charytatywna nr: 1303621658 to dla kogo? bo 10 złotych wpłynęło od Agnieszki P. z Gostynina

Posted

[quote name='mari23']skoro jakiekolwiek, to może ja "bankowe" wieści podam:

25,-zł dla Saby i Reksa od: Monika Maria Sz. z Warszawy
150,-zł dla Saby i Reksa od: Magdalena S. z Gliwic
50,- Saba i Reks od: Agnieszka N. z Zofinina

aukcja charytatywna nr: 1303621658 to dla kogo? bo 10 złotych wpłynęło od Agnieszki P. z Gostynina[/QUOTE]

Dla rodziny z lasu-właśnie sprawdziłam:)

Dziękuje pani Marysiu za wpłaty.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Dla rodziny z lasu-właśnie sprawdziłam:)

Dziękuje pani Marysiu za wpłaty.[/QUOTE]

dziękuje za sprawdzenie!!!

i jeszcze jedna wplata - z FB - polowa dla Argo i Marcela, a ta druga polowa - dla Saby i Reksa:

60,-zł Agnieszka N. z Zofinina :loveu:

- :multi:dziękujemy wszystkim za dobre serca !!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dopiero wróciliśmy :) Obawiając się problemów na trasie (zima), zarezerwowaliśmy 2 dni na wyprawę.

Rysio dotarł do nowego domku wczoraj ok. 20. Był już bardzo wyczekany, wytęskniony i natychmiast zabrany mi z rąk i utulony przez nową Panią. Na niego czekała miska z ciepłym domowym jedzonkiem, na nas ciepła herbata. Niestety, nie mogliśmy posiedzieć dłużej, bo nasze trzy psy siedziały w samochodzie (musieliśmy je zabrać bo opiekunka zastrajkowała).
Rysio - obecnie Reksio - zamieszkał w mieszkaniu na parterze. Pan jest na emeryturze, Pani pracuje - ale dużo w domu. Za ścianą mieszka Ich syn z rodziną. Rysia będą więc czesto odwiedzać wnuczki Państwa - nie będzie się więc nudził. Podejście do psiaka bardzo fajne, widać dużą uwagę kładzioną na kwestię zdrowia i odpowiedniego karmienia. Ich owczarek niemiecki, który niedawno odszedł, przeżył 17 lat...

Z wieści porannych - Rysio/Reksio wlazł Państwu nocy do łóżka. Ukochał sobie Pana. Bardzo chętnie wcina domowy ryż z mięsem i warzywami.

Wygląda na to że Rysio/Reksio z Bełchatowa przez Warszawę dotarł do swojego domku w Krakowie...

Posted

[quote name='ajlii']Dopiero wróciliśmy :) Obawiając się problemów na trasie (zima), zarezerwowaliśmy 2 dni na wyprawę.

Rysio dotarł do nowego domku wczoraj ok. 20. Był już bardzo wyczekany, wytęskniony i natychmiast zabrany mi z rąk i utulony przez nową Panią. Na niego czekała miska z ciepłym domowym jedzonkiem, na nas ciepła herbata. Niestety, nie mogliśmy posiedzieć dłużej, bo nasze trzy psy siedziały w samochodzie (musieliśmy je zabrać bo opiekunka zastrajkowała).
Rysio - obecnie Reksio - zamieszkał w mieszkaniu na parterze. Pan jest na emeryturze, Pani pracuje - ale dużo w domu. Za ścianą mieszka Ich syn z rodziną. Rysia będą więc czesto odwiedzać wnuczki Państwa - nie będzie się więc nudził. Podejście do psiaka bardzo fajne, widać dużą uwagę kładzioną na kwestię zdrowia i odpowiedniego karmienia. Ich owczarek niemiecki, który niedawno odszedł, przeżył 17 lat...

Z wieści porannych - Rysio/Reksio wlazł Państwu nocy do łóżka. Ukochał sobie Pana. Bardzo chętnie wcina domowy ryż z mięsem i warzywami.

Wygląda na to że Rysio/Reksio z Bełchatowa przez Warszawę dotarł do swojego domku w Krakowie...[/QUOTE]

Dziękuję ślicznie za wspaniałe wieści!!:),czuję że Ryśku w końcu będzie miał wspaniały dom,Rysieńku może i czekałeś długo,ale opłacało Ci się to ,bo teraz będziesz mieszkał z super ludzmi ,którzy będą cię pieścić przytulać i kochać:)))Powodzenie słoneczko:),odezwij się czasem do nas:),ukochańce dla ciebie:););)
:multi::multi:

Posted

A nasza parka tez ma sie dobrze.Saba z reksem biegaja luzem po cłaym terenie hoteliku .Są bardzo posłuszne i wracja na jedno zawwołanie .Reks troche zaborczy chciałby aby tylko jego uznawać ze króla podwórka .Jak biega Argo ( a on jest w boksie ) to dostaje szału .Sabunia bardzo grzeczna i nie wiem czy nie zaczyna sie u niej cieczka bo jakos ja Argo wącha podejrzanie a TOśka:crazyeye:na nia skacze ,,,,,,Moze to taka zabawa nie wiem ,ale coś czuje ze to moxze byc własnie to .....:roll:
Po za tym nikt nie dzwonił w ich sprawie .
Całuja psiaki swoja karmicielke z wielkim sercem :loveu:

Posted

[quote name='obraczus87']Wspaniałe wieści. RYSIU powodzenia. BArdzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!! :)

A czy rodzice maja ogloszenia w ogole??[/QUOTE]

Tylko Reks ...Sabunia jeszcze nie ma...

Posted

[quote name='Angel']czy przyszło 50 zł odemnie ? :)[/QUOTE]

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!!!!!!
i jeszcze:

15,- zł bazarek Myrkur Dagur:loveu: (nie ma celu - wpisuję wiec tu)
20,-zł bazarek kartki świąteczne ala123 :loveu:(cel nie podany - jw.)
25,- zł Syla :loveu:z dogo za bazarek (jak wyżej)
50,- z bazarku dla Saby i Reksa od Angel:loveu:

razem 110 zł - przyjmując, że wszystkie są dla Saby i Reksa
plus 369,-zł dotychczas zebrane - daje to kwotę 479 złotych:multi: - tyle Saba i Reks mają na dzień wczorajszy (ze dzisiejsze wpłaty jutro to chyba już wszyscy wiedzą:evil_lol:)

Posted

Cioteczki kochane:

Do Funi wyjdzie przelew za hotel w poniedziałek rano.
Do Astaroth również w poniedziałek -dane do przelewu mam :)

Do Ajli dzisiaj wieczorem.
Bardzo was przepraszamy za opóźnienia mam w domu psi i koci szpital :( Moje dzieciaki się pochorowały i ledwo żyje..>Jeszcze do mnie się jakies przeziębienie doczepiło.

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=red][B]Zapraszam na super Bazarek dla Saby i Reksa:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/198050-Super-%C5%9AI%C4%84TECZNY-BAZAREK-DLA-SABY-I-REKSA-Z-LASU.-TRWA-do-21.12-do-godz.-24-00-ZAPRASZ?p=15909645#post15909645[/URL]