feliksik Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 kto może kupić kurier południowy, który jutro sięukaże - będzie w nim Anioł. zależy mi na potwierdzeniu czy było oggłoszenie Quote
anita_happy Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [B]odnoścnie ADOPCJI BONDA/ARESA[/B] [B]Pani chce zachipować psa....[/B] [B]jak myślicie GDZIE moze to zrobić ???[/B] powiedziała, ze dowiezie psa jak sie psiuras przystosuje do nich JADĄ DO WETA - szczepienia. Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 w Szydłowcu nie chipują!!!! jak juz to RADOM... ale wiecie co..nie będe tej kobiety z tym Olbrzymem namawiac na wet w Radomiu!!!! ARES nawet nie mieszka w Szydlowcu..pod Szydłowcem :) nie wiem czy ta miejscowośc pod Szydłowiec należy...ale chyba tak..jak lecząs sie w Szydlowcu :P Pewne jest =, ze chca zachipowac, zeby pieso nie przezywał takeigo dramatu jeszcze raz!!!!jak niedajboze czmychnie...albo cos sie stanie ze zniknie :/// I to mi sie podoba.... Powiem WAM,ze dydaktykę prowadzi happy_mamas :P opowiada o chipowaniu - jakie sa zalety itp. ... MAMUS jesteś WIELKA!!!!!!!ty moja DOGOmaniaczko, kt nie chciała mi psa "kupić" przez tyle lat!!!! :P Dobra...juz jesteś rozgrzeszona :) Quote
madcat1981 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='madcat1981']Przed sekundą wpłaciłam na szydłowiaczki 40 zł 40 gr uzbierane na tym bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176074-Rozliczamy-BABY-BAZAREK-na-psiaki-z-SzydA-owca?p=13734951#post13734951[/URL] Również byłabym wdzięczna za potwierdzenie wpływu przy najbliższej możliwej okazji.[/QUOTE] Czy ktoś jest w stanie potwierdzić wpływ mojej wpłaty? Chciałabym ten bazarek reaktywować, to zimowe ciuszki, jeszcze trochę i nie będzie na nie chętnych. Teraz są:cool3: Byłaby kolejna kasa na szydłowiaki. Tylko ta jedna informacja mi potrzebna by odnowić bazarek.:cool3: Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111[/B] [B]p.s.[/B] [B]POMYSŁ DLA GMINY!!!!!!!!!!![/B] [B][COLOR=red]"zaadoptuj psa z terenu gminy - CHIPa dostaniesz od Gminy "[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=black]same plusy za tym idą:[/COLOR][/B] [B]1. jeden bezdomniak mniej, nie ma kosztów wyłapania[/B] [B]2. jeden bezdomniak mniej - mniej pasozytów w środowisku ludzkim :P[/B] [B]3. jeden bezdomniak mniej = JEDNA tragedia psia mniej !!![/B] [B]4. jeden bezdomniak mniej - mniejsze koszty leczenia /dla Fundacji :P/[/B] [B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='madcat1981']Czy ktoś jest w stanie potwierdzić wpływ mojej wpłaty? Chciałabym ten bazarek reaktywować, to zimowe ciuszki, jeszcze trochę i nie będzie na nie chętnych. Teraz są:cool3: Byłaby kolejna kasa na szydłowiaki. Tylko ta jedna informacja mi potrzebna by odnowić bazarek.:cool3:[/QUOTE] hej hej.... my mamy "troche" rzeczy na bazarek dla szydłowiaków...ale gorzej z zalozeniem bazarku bo nkt z nas nie ma w tym wprawy...dziewczyny cos sie tam organizują... ale moze mozna dorzucic rzeczy do tego Twojego bazaru :) ja chce przekazac troche róznych przedmiotów na BAZAR DLA SZYDŁOWIAKÓW... Kama 210 TEZ.... mozemy sie jakos wrzucic do Ciebie :))) Quote
koosiek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [SIZE=5][SIZE=6][B]Taubi[/B]!!![/SIZE] Wstaw proszę w końcu rozliczenia, bo mnie się dostaje za ich brak. [SIZE=2]I Madcat też chce rozliczenia :) Będę to powtarzać do skutku, bo już zaczynam dostawać pw z ponagleniami... A sama nic nie zrobię.[/SIZE] [/SIZE] Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 TAUBi wstaw ... wstaw te rozliczenia..bo wiem, ze Koosiek Dostaje PW z ponagleniami i pytaniami o kase... sama jej nie jeden raz wysłałam :/ sorka Koosiek :* niewdzieczne zadanie....odpowiadac, ze to nie twoja broszka KASA...jak prowadzisz wątek Koosiek...my tu wiemy, ze księgowa nawala z wklejaniem...ale moze czasu brak :P młody maz ... hihihihi trzymaj sie TAUBI... p.s. a te deklaracje na Taubiego juz madallena uzbierała....buda czeka???a jaka...z przedsionkiem..czy bez???a widok a niej jaki ??? :P Quote
koosiek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Nie no, ja się domyślam, że młody mąż to za bardzo czasu nie ma ;) Ale boję się, że ludzie nie będą chcieli wpłacać, zaczną być podejrzliwi... Za dużo afer było ostatnio na dogo z przekrętami pieniężnymi. Quote
anita_happy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 K O O S I E K popieram w całej rozciągłości .... ja znajomych mobinguje o wpłaty na szydlowiaków...wiem,ze wplacaja...mowia tak a chciala bym byc pewna,ze wplacaja... bo czasmi są to tranzakcje wiazane ja np. komus cos robie za free, głupio mi wziasc kaske..wiec mówie... wplacasz zetówki na szydlowiaków na konto fundacji :) nie będe wymagac od ludzi potwierdzen przelewów przeciez...wystarczy mi, ze wymagam zapłaty :P Quote
koosiek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Rozliczenia już są, tylko Mona jeszcze :) Jutro powstawiam resztę do pierwszych postów, na dzisiaj koniec pracy na kompie. A i jeszcze rozliczenie dla Madcat. Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja tez sie nie chce skarzyc ale moich wplat na wszystkie psiaki tez nie ujeto. Ani w grudniu ani w styczniu. Quote
madcat1981 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Pięknie dzięĸuję za rozliczenie. Mam ambitny plan odnowic bazarek jeszcze w ten weekend, na pewno zaproszę :) Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 miłego weekendu DOGO jutro Anoł Action Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]ZAPRASZAMY NA FILM DO ASTA[/SIZE][/FONT] [/B] [SIZE=3]w roli glównej[/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Asti [/SIZE][/FONT][/B]- Panicz na wydaniu[/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/176687-maA-y-ASTI-pogryziony-przez-wspA-lokatorke-z-padaczkAE-PILNA-ADOPCJA/page27"][I]http://www.dogomania.pl/threads/176687-maA-y-ASTI-pogryziony-przez-wspA-lokatorke-z-padaczkAE-PILNA-ADOPCJA/page27[/I][/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Madallena Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Co mam poprawic w pierwszym poscie? Ktore psy adoptowane? Wplaty sa na piwerwszej stronie... Quote
Madallena Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [B]Ad GIBON[/B] [B]Dla tych, ktorych nie ma na watku GIBONA (tego psiaka staruszka, co mial takie zdjecia z brzydkimi oczami).[/B] [B]GIBON to najstarszy psiak z calej ferajny, schrorowany, zmeczony zyciem...[/B] [B]UMIERA! [/B] [B]Mielismy wiezc go do Zgorzelca, do hotelu u zuziM (zuziaM zgodzila sie go przyjac do hoteliku za karme i leczenie DZIEKUJEMY!) gdzie mial dozyc konca swoich dni.[/B] [B]Niestety, stan Gibona nie pozwala na to, zebysmy wiezli go tye km. Poza tym tam mialby kojec zewnetrzny.[/B] [B]GIBON UMIERA, wiec zdecydowalismy, ze nie pojedzie do zuziaM. Zostalo mi niewiele czasu, tylne lapy odmawiaja posluszenstwa. On musi lezec na kanapie...[/B] [B]SZUKAMY GIBONOWI DT na DOZYCIE! DT domowego, takiego gdzie ktos go pokocha i pozwoli odejsc w spokoju i milosci pod stala opieka ... :([/B] [B]POMOZCIE SZUKAC GIBONOWI DT na dozycie![/B] [B]Dajmy mu chociaz na koniec odrobine milosci i ciepla rodzinnego...:([/B] [B]Wiecej informacji na watku Gibina (w pierwszym poscie i banerkach)[/B] Quote
anita_happy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 p.s. we wtorek najprawdopodobniej pojedziemy do Bonda - ARESA na wizytacje :P Quote
madcat1981 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak jak zapowiadałam - w mojej sygnaturze znajdziecie link do bazarku na psiaki z Szydłowca - zapraszam :) Quote
koosiek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Mam pytanie odnośnie sprawy Gibona - czy w takim razie do ZuziM mógłby jechać inny pies? Może Lampo? Taubi już się pytał ZuziM, czy jego też by przyjęła za karmę, więc pewnie rozważaliście możliwość wysłania go tam? A może czarnuszek z dworca? Quote
Madallena Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Do zuziaM moze jechac jakis staruszek. nie wiem ile czarnuszek z dworca ma lat. zuziaM przyjmuje staruszki i pozostanmy przy tym. Na razie nie bede sie wypowiadac w tej kwestii bo sama nie wiem. GIBON POTRZEBUJE POMOCY! A teraz cos na oslode: Pamietacie ja?, Wygladala tak, lezala na ziemi poniewierana przez wszystkich. [IMG]http://img203.imageshack.us/img203/8485/dsc03217r.jpg[/IMG] Byla nasza gwiazda telewizyjna. Rozpoczela dobra passe dla szydlowieckich psiakow, jakze zaniedbanych przez RATUSZ I osoby tam pracujace! Malinka pozdrawia :):) [URL="http://img37.imageshack.us/i/dsc02900b.jpg/"][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/6666/dsc02900b.jpg[/IMG][/URL] [img]http://img11.imageshack.us/img11/1883/dsc02901gj.jpg[/img] Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ja tez chce taki pałac dla ASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo u mnie juz w łózku sypia Quote
Marinka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [CENTER][B][SIZE=4]Szydłowieckie psiaki pod opieką Fundacji For Animals o/Wrocław:[/SIZE][/B] [SIZE=3][B][URL]http://www.youtube.com/watch?v=7RaDGa3wow0[/URL][/B][/SIZE][/CENTER] Quote
Recommended Posts