Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w Szydłowcu nie chipują!!!!
jak juz to RADOM...
ale wiecie co..nie będe tej kobiety z tym Olbrzymem namawiac na wet w Radomiu!!!!

ARES nawet nie mieszka w Szydlowcu..pod Szydłowcem :)
nie wiem czy ta miejscowośc pod Szydłowiec należy...ale chyba tak..jak lecząs sie w Szydlowcu :P

Pewne jest =, ze chca zachipowac, zeby pieso nie przezywał takeigo dramatu jeszcze raz!!!!jak niedajboze czmychnie...albo cos sie stanie ze zniknie :///
I to mi sie podoba....
Powiem WAM,ze dydaktykę prowadzi happy_mamas :P
opowiada o chipowaniu - jakie sa zalety itp. ...

MAMUS jesteś WIELKA!!!!!!!ty moja DOGOmaniaczko, kt nie chciała mi psa "kupić" przez tyle lat!!!! :P
Dobra...juz jesteś rozgrzeszona :)

Posted

[quote name='madcat1981']Przed sekundą wpłaciłam na szydłowiaczki 40 zł 40 gr uzbierane na tym bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/176074-Rozliczamy-BABY-BAZAREK-na-psiaki-z-SzydA-owca?p=13734951#post13734951

Również byłabym wdzięczna za potwierdzenie wpływu przy najbliższej możliwej okazji.

Czy ktoś jest w stanie potwierdzić wpływ mojej wpłaty? Chciałabym ten bazarek reaktywować, to zimowe ciuszki, jeszcze trochę i nie będzie na nie chętnych. Teraz są:cool3: Byłaby kolejna kasa na szydłowiaki. Tylko ta jedna informacja mi potrzebna by odnowić bazarek.:cool3:

Posted

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

p.s.
POMYSŁ DLA GMINY!!!!!!!!!!!

"zaadoptuj psa z terenu gminy - CHIPa dostaniesz od Gminy "

same plusy za tym idą:
1. jeden bezdomniak mniej, nie ma kosztów wyłapania
2. jeden bezdomniak mniej - mniej pasozytów w środowisku ludzkim :P
3. jeden bezdomniak mniej = JEDNA tragedia psia mniej !!!
4. jeden bezdomniak mniej - mniejsze koszty leczenia /dla Fundacji :P/

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

madcat1981 napisał(a):
Czy ktoś jest w stanie potwierdzić wpływ mojej wpłaty? Chciałabym ten bazarek reaktywować, to zimowe ciuszki, jeszcze trochę i nie będzie na nie chętnych. Teraz są:cool3: Byłaby kolejna kasa na szydłowiaki. Tylko ta jedna informacja mi potrzebna by odnowić bazarek.:cool3:

hej hej....
my mamy "troche" rzeczy na bazarek dla szydłowiaków...ale gorzej z zalozeniem bazarku bo nkt z nas nie ma w tym wprawy...dziewczyny cos sie tam organizują...
ale moze mozna dorzucic rzeczy do tego Twojego bazaru :)
ja chce przekazac troche róznych przedmiotów na BAZAR DLA SZYDŁOWIAKÓW...
Kama 210 TEZ....

mozemy sie jakos wrzucic do Ciebie :)))

Posted

[SIZE=6]Taubi!!! Wstaw proszę w końcu rozliczenia, bo mnie się dostaje za ich brak.

I Madcat też chce rozliczenia :) Będę to powtarzać do skutku, bo już zaczynam dostawać pw z ponagleniami... A sama nic nie zrobię.

Posted

TAUBi wstaw ... wstaw te rozliczenia..bo wiem, ze Koosiek Dostaje PW z ponagleniami i pytaniami o kase...
sama jej nie jeden raz wysłałam :/
sorka Koosiek :*

niewdzieczne zadanie....odpowiadac, ze to nie twoja broszka KASA...jak prowadzisz wątek

Koosiek...my tu wiemy, ze księgowa nawala z wklejaniem...ale moze czasu brak :P
młody maz ... hihihihi

trzymaj sie TAUBI...
p.s.
a te deklaracje na Taubiego juz madallena uzbierała....buda czeka???a jaka...z przedsionkiem..czy bez???a widok a niej jaki ???

:P

Posted

Nie no, ja się domyślam, że młody mąż to za bardzo czasu nie ma ;) Ale boję się, że ludzie nie będą chcieli wpłacać, zaczną być podejrzliwi... Za dużo afer było ostatnio na dogo z przekrętami pieniężnymi.

Posted

K O O S I E K
popieram w całej rozciągłości ....
ja znajomych mobinguje o wpłaty na szydlowiaków...wiem,ze wplacaja...mowia tak
a chciala bym byc pewna,ze wplacaja...
bo czasmi są to tranzakcje wiazane
ja np. komus cos robie za free, głupio mi wziasc kaske..wiec mówie...
wplacasz zetówki na szydlowiaków na konto fundacji

:)
nie będe wymagac od ludzi potwierdzen przelewów przeciez...wystarczy mi, ze wymagam zapłaty :P

Posted

Ad GIBON

Dla tych, ktorych nie ma na watku GIBONA (tego psiaka staruszka, co mial takie zdjecia z brzydkimi oczami).

GIBON to najstarszy psiak z calej ferajny, schrorowany, zmeczony zyciem...

UMIERA!

Mielismy wiezc go do Zgorzelca, do hotelu u zuziM (zuziaM zgodzila sie go przyjac do hoteliku za karme i leczenie DZIEKUJEMY!) gdzie mial dozyc konca swoich dni.
Niestety, stan Gibona nie pozwala na to, zebysmy wiezli go tye km. Poza tym tam mialby kojec zewnetrzny.

GIBON UMIERA, wiec zdecydowalismy, ze nie pojedzie do zuziaM. Zostalo mi niewiele czasu, tylne lapy odmawiaja posluszenstwa. On musi lezec na kanapie...

SZUKAMY GIBONOWI DT na DOZYCIE! DT domowego, takiego gdzie ktos go pokocha i pozwoli odejsc w spokoju i milosci pod stala opieka ... :(

POMOZCIE SZUKAC GIBONOWI DT na dozycie!

Dajmy mu chociaz na koniec odrobine milosci i ciepla rodzinnego...:(

Wiecej informacji na watku Gibina (w pierwszym poscie i banerkach)

Posted

Mam pytanie odnośnie sprawy Gibona - czy w takim razie do ZuziM mógłby jechać inny pies? Może Lampo? Taubi już się pytał ZuziM, czy jego też by przyjęła za karmę, więc pewnie rozważaliście możliwość wysłania go tam? A może czarnuszek z dworca?

Posted

Do zuziaM moze jechac jakis staruszek. nie wiem ile czarnuszek z dworca ma lat. zuziaM przyjmuje staruszki i pozostanmy przy tym.

Na razie nie bede sie wypowiadac w tej kwestii bo sama nie wiem. GIBON POTRZEBUJE POMOCY!

A teraz cos na oslode:
Pamietacie ja?, Wygladala tak, lezala na ziemi poniewierana przez wszystkich.

Byla nasza gwiazda telewizyjna. Rozpoczela dobra passe dla szydlowieckich psiakow, jakze zaniedbanych przez RATUSZ I osoby tam pracujace!

Malinka pozdrawia :):)