Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to Asti bedzie mial nowe szelki :D teraz to dopiero bedzie gosc :) a wrcajac do malamuta hm....czy to wazne jakiej jest rasy?? grunt zeby znalazl dom i wyszedl ze swojej depresji....Ciagle szukamy!!!!!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madallena']u Nas w Stolycy? u mnie w Warszawie sie tak nie mowi!

Szelki masz tu dobre ale bardzo drogie:

http://allegro.pl/item870411678_ferplast_ergocomfort_p_szelki_large_czerwony.html

z tanszych polece CI te, maja podbicia miekksie i sa bardzo fajne.
doopa, nie moge znalezc!

generalnie chodzi o to, zeby szelki mialy podbicie. NI sama tasme ale pod spodem sa podbite takim czyms miekkim,,,

madallena co ty nam polecasz...takie sie nam podobały..
ale ta cena..to polowa miesiecznego pobytu GOLDIEGO!!!

nie ma szans..
ja nawet sklonna bylam kupić czarne ze swarowskym :P
CUDNIE WYGLADAŁ :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no ale ekonom sie wlaczyl!!!!!!!!!!!!!!!!

miekusie chcieli my kupic...ale te sa DogoManiackie:PPP
filc sobie doszyjemy sami:PPP

Posted

Skoro Was z Szydłowca już tyle, to proszę, podrzućcie mi jakieś fotki tego czarnego z dworca i krótkie info, co mu jest, inaczej nie bardzo mam jak szukać deklaracji. Czarnego szpica też wrzucę na czarnuszki i trzeba zacząć je ogłaszać. Ale to taki szpic bardziej, czy groenendael?

A "malamut" to koło malamuta nawet nie stał :eviltong: Cudny jest, ale raczej ONkowaty :)

Posted

koosiek napisał(a):
Skoro Was z Szydłowca już tyle, to proszę, podrzućcie mi jakieś fotki tego czarnego z dworca i krótkie info, co mu jest, inaczej nie bardzo mam jak szukać deklaracji.

z tym psiakiem to jest teraz taki problem że on sie kręci w różnych miejscach- bo ich ulubione miejscówki do przebywania są zasypane.
widuję go rzadko - już kiedyś nawet miałam czarne mysli że nie żyje - ale na szczeście jak wczoraj wyjeżdzałam z podwórka szedł ze swoim kumplem - dałam im jeść.
niestety nie widuję w ogóle ich trzeciego kumpla - tego najmniejszego - Gucia.

co do zdjęć to mój aparat odmawia posłuszeństwa kiedy jest najbardziej potrzebny - właśnie w tym tygodniu kupuję nowy specjalnie aby móc zdjęcia pstrykać bidom.

Posted

koosiek napisał(a):

A "malamut" to koło malamuta nawet nie stał :eviltong: Cudny jest, ale raczej ONkowaty :)

On z ONka ma tyle co z Malamuta :)
ale z ONka więcej bo to ON :)

Aimez przez słuchawkę to on był normalnie rodowodowy??co :P

Dzis ide go "sprzedac" do domu z kojcem i 3000m2 + ludz na emeryturze :)
miejscówka od jakiegos czasu pustaa.

NA jego miejsce jak nie pójdzie wciskam Ozzy Krówke/Goldi

GOOD...oby sie zakochali w którymkolwiek :)

Posted

Goldi chyba się jednak do adopcji jeszcze nie nadaje... Ozi też chyba nie do końca? Madallena, jak myślisz? A może Marcel?

No, ja nie piszę, że to ON ;) On może tak, ale nie ON :eviltong: Tylko ONkowaty :)

Posted

nie wiem czy to guz - to jakies wybrzuszenie - może krwiak od kopnięcia - wyczułam to pod jego brzuchem około miesiąca temu.
potem jak go widziałam nie za bardzo dał się dotknąc... jego oczy są chyba nie za bardzo - jedno miał kiedyś takie przezroczyste, teraz ma bardzo czerwone dookoła...
następnym razem jak go bedę widziała spróbuję sprawdzić dokładnie po tym brzuchem

te zdjęcia zrobiłam gdzies około 1,5 tygodnia temu - ale wystraszył się lampy błyskowej

Posted

Ok, to ja zaraz go wrzucę na czarnuszki i napiszę do osób od deklaracji, czy mogą pójść na niego. No i przydałoby się założyć dla niego też osobny wątek - Kama, dasz radę?

Posted

w tym tygodniu mogę SPRÓBOWAĆ mu założyć watek - ale nie otwiera mi się regulamin forum - bo chciałam poczytac jakie są zasady prowadzenia wątku z deklaracjami - żeby mi tam modzi nie opierdzielali ..

- postaram się na razie sprawdzić co z tym guzem... żeby potem nie było że "bajki" wypisuję

i jeszcze takie , na razie:

Posted

No dobrze, to czekam.

Regulamin wygląda tak:

13. W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego.
a. gdy fundusze zbierane są na konto fundacji/ schroniska na ogólne potrzeby rozliczenia nie sa potrzebne
b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby.
c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy.
d. W WYPADKU GDY ROZLICZEŃ NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE
Przy czym myślę, że najpierw jest upomnienie i gdyby ktoś się do opóźnień w rozliczeniach przyczepił, to można zwalić winę na Taubiego ;)

Posted

UWAGA ZAGADKA!

Zmienilam cos w pierwszym poscie! ciekawe czy zauwazycie co :) cos bardzo fajnego i przyjemnego tam jest :)

No? no? dla zwyciezcy nagroda: kolacja z p. Burmistrzem na wlasny koszt :)