Madallena Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Aimez_moi']Madallenna nasz owczarek ma slkaleczona tylna łape. Pewnie o ten ostry lód. Chcialam do niego podejsc ale uciekl burak. Mocno kuleje.[/QUOTE] a niech to! Co z nim zrobimy????? gdzie go wsadzic???jak wylapac jak juz zdziczal??? on przychodzi do Ciebie pod blok? Quote
Aimez_moi Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Przychodzi i w smietniku jemy ale ostatnio bardzo wystraszony jest. Quote
Aimez_moi Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Napisz cos wiecej o tym domku dla paróweczki naszej kochanej. Quote
koosiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 No właśnie, więcej! Najlepiej na jej wątku ;) Quote
Madallena Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Aimez_moi']Napisz cos wiecej o tym domku dla paróweczki naszej kochanej.[/QUOTE] wygralas? :) kiedy masz czas? napisze oficjalne pismo do UM. Za 30 dni wyznacza termin :):) koosiek, chcialabys:P nie ma juz miejsca. Stoliki sa dwuosobowe :) Quote
koosiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 I co ja teraz zrobię :( Moje marzenia legły w gruzach :( A na serio to tam na wątku wszyscy czekają na wieści :) Quote
pudzian321 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nie wiem czy slyszeliscie kawal dotyczacy burmistrza Jak nazywa się fryzura jaką posiada burmistrz? Eternit. A dlaczego burmistrz boi się wychodzić z domu? Bo gmina szydłowiec dostała dofinansowanie na usuwanie eternitu. Mnie osobiście kawał rozłożył na łopatki a jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda fryzura na eternit zapraszam do artykulu z 1 posta (czyz nie jest podobna) P.S. spadam szukac Cywila Quote
koosiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek Dębka - nie jest z Szydłowca, ale też z Psiego Anioła: [url]http://www.dogomania.pl/threads/177454-Kolejny-ONek-w-tragicznym-stanie-Stary-A-lepy-bez-szans-na-dom[/url] Quote
pudzian321 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Niestety Cywila ani słychać ani widać kolejna proby jutro. Quote
anita_happy Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 PUDZIAN!!!!!!!!!!!!!!!!! Burmistrz czyta to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chłpopie ale soe uśmiałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mozarz P>S DZWONIL DO MNIE PAN O OWCZARKA??? CZY KTOS PODAWAŁ OWCZARKA NA TALERZU??? Pan ma zadzwonic jutro :( Kufa ...chyba, ze mu chodziło o malamuta!!!!!!!!!!!!!!!!! chce stróżujacego!!!!! oczywiscie z zastrzezonego dzwonił... CO Z PARÓWĄ???? ja ja dzin na NK dziewczynie z Szydłowca sprzedawałam :) ehhh jak to ona to sie upije Quote
anita_happy Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='koosiek']No właśnie, więcej! Najlepiej na jej wątku ;)[/QUOTE] byłam i nic nie piszecie :P parówy Quote
anita_happy Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 KOLACJA Z BURMISTRZEM SZYDŁOWCA - na bazarek na rzecz Bezdomniaków szydłowieckich Quote
Aimez_moi Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Anita a kto jest typowany na tą kolację? Może TY? Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 kto wygra to pójdzie ja proponuje oddac na BAZAREK :P w sumie to wcale nie zły pomysł :P Quote
Madallena Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='anita_happy']kto wygra to pójdzie ja proponuje oddac na BAZAREK :P w sumie to wcale nie zły pomysł :P[/QUOTE] No i ile zarobimy? 2,25 zl ? :) oczywiscie jak dobrze pojdzie... :P Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 za minute! :P Bylismy z Astim u osiedlowego WET na zastrzyku..nie chcialo nam sie jechac :) dokąłdamy sie do skarbonki ASTOWEJ :P p.s. asti ma anemie i wyniki wcale nie takie Ok...ale moze to kwestia robali i niedozywienia trzeba bedzie powtórzyc..bo ma mniej niz minimalna norma :/ był dzis dzielny bardzo...dostał zastrzyk ze znieczuleniem Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ooooooo PIEKNA MADALLLENOOOOOOOOOOOOOOOOO link do SAMOTNEGO BONDA w 1 poscie NIE DZIAŁA :((( prosimy o aktualizacje w chwili wytchnienia/natchnienia kolacje wygram na bazarku w aukcji i DAM CI w prezencie urodzinowym :P [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177034-samotny-BOND-osobista-porraA-ka-PIES-MUSI-OPUSCIAE-MIEJSCE-GDZIE-PRZEBYWA-NATYCHMIAST[/URL] Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ludki drogie trzymac kciuki za BONDA!!!! DT we wsi obok!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra GOOd pliz...daj mu szanse !!!!!!!!!!! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177034-samotny-BOND-TRZYMAAE-KCIUKI-moze-DT-bedziemy-miec-chociaA-pusty-kojec-we-wsi-obok/page6[/URL] plizzz Quote
koosiek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [B]ZESTAWIENIE DEKLARACJI WYADOPTOWANYCH PSÓW:[/B] [URL]http://img46.imageshack.us/img46/3318/rozliczenie.jpg[/URL] Jeśli jest zbyt niewyraźne, mogę przesłać plik na maila. Nic lepszego już dzisiaj nie zrobię. Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 BOND pakuje walizkę buda sie buduje jutro albo w czwartek Olbrzym BOND zmieni adres :))))) [B]*sukces happy_mamas[/B] [B]!!!!zaktualizujemy wątek "MA DOM" jak juz sie przeprowadzi!!!![/B] juz miał trzy potencjalne domy, ale ten juz teraz chciał po niego jechać!!!! bez oglądania nawet.... Quote
ZUZANNA11 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Zapraszam wszystkich na stronę w podpisie! :) Quote
Marinka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [B]Zapraszam na sesję zdjęciową Perły: [/B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/173602-Smutna-PerA-a-z-SzydA-owca-szuka-troskliwego-domu/page19[/URL] [B]I Marcela: [/B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/173646-Marcel-staruszek-z-SzydA-owca-z-duA-AE-ranAE-na-gA-owie/page17[/URL] Quote
Aimez_moi Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kochani napiszcie mi jak zlapac tego cudnego owczarka spod bloku. Boi sie niesamowicie i na widok ludzia z jedzeniem popyla z predkoscia swiatla. Quote
anita_happy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 pogadaj z nim.... z jego poziomu.. z zaskoczenia to nieradze..bo mozesz reke stracic.. ale wiem co to łapanie psa...TULE lapałam 2 h jak mi zwiala po pierwszej nocy!!!! pomógł mi mój młody, odwazny sąsiad..po prostu... szedł...ona tylko mnie sie "bała"... sasiad szedł...i złapał dziada... ale wiesz TULA TO 5 kg... teraz jak wyjdzie na mróz to sie trzesie caaaała...a nie pamieta jak uciekała przede mna!!!!! Quote
Recommended Posts