Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1. Mój MALAMUT z Majdowa ZWIAŁ!!!!daje mu 3 dni...Miałam dla niego miejscówke w Waw. do kojca z buda + teren 3000m2
kandydaci na zastępstwo
OZZY
GOLDI
jakiś Benio od Madalleny

2. Mam domek dla biszkoptowego labka młodziak, taka jeszcze sierota/kluska aby sie pobawili jeszcze domownicy
W sumie jak uroczy dorosly bedzie i JAK "chemia" bezie po zdjęciach miedzy nimi TO i doroslego wcisne :P

3,domek dla yorka szczyla ... bo chca kupic, a ja powiedziałam,ze poszukam na DOGO jakiegos biedaka z pseudohodowli /jakby ktos wiedzial to cynk na PW/

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madcat1981']Przed sekundą wpłaciłam na szydłowiaczki 40 zł 40 gr uzbierane na tym bazarku:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/176074-Rozliczamy-BABY-BAZAREK-na-psiaki-z-SzydA-owca?p=13734951#post13734951[/url]

Również byłabym wdzięczna za potwierdzenie wpływu przy najbliższej możliwej okazji.[/QUOTE]

DZIĘKI :) i OGROMNE HAUUUUUUUUUUUUUUU

Posted

[quote name='Energy']Ale Perła wymaga jednak pewnej opieki ze względu na oczko, chyba nie jest na podwórko:shake:[/QUOTE]

no to podwórko trzeba sprawdzic :(
Pan troskliwie o psiakach sie wyrazał..mowił ze rozmawia z nimi - bo to jedyni przyjaciele człowieka, kt go nie zdradza...

ehhhh

szkoda ze ludzie zdradzaja czasami /moze za często/ swoich przyjaciól najwierniejszych!

Posted

[quote name='pudzian321']Co do Pana Kombatanta to może dobrym rozwiązaniem będzie jak pokaże mu sie fotki : Marcela Biszkopta Perełki Lampa a on sam zdecyduje, którego chciałby wziąć.[/QUOTE]
biszkopt - kandydat idealny, ale pies i uciekinier
Do Pana passo nieduza sunieczka taka spokojna..
Perła jest spokojna, matkuje wszystkim...o oczko by Pan pewno zadbał - to sprawdzimy :P /prawda Amiez:P/
Wazne jest TO - gdzie psiuras bedzie spal!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

narazie do WTORKU - ciszaaaaaaaa z tematem.
Aimez spraedzi kwadrat i sie okaze...jest pare rzeczy co niespodobaly sie aimez po rozmowie z Panem :////
Aimez pa praktyke w zadawaniu pytan podhwytliwych :???

UFAM na 100 proc w jej odczucia...

jakby co....Pana wykorzystamy do pomocy,ale bez obdarowania pieskiem

Posted

Perla nie nadaje sie do adopcji do starszego czlowieka.

Teraz jest "wybrakowana" ale mloda. Pomyslcie za 10 lat jak facio umrze co stanie sie z Perla??

Nie dosc, ze "felerna" to jeszcze stara.

Nie zgadzam sie!

Biszkopt bylby idealny, ale ucieka lobuziak. MARCEL mi pasuje do facia.
Ale jezeli jest jakies ALE to nic facet nie dostanei/.Dlaczego on nie moze przygarnac ktoregokolwiek z ulicy? Tyle ich tam.

Dziewczyny, nie chodzcie na wizyty SAME!

Posted

:)
JAK NARAZIE NIE dopasowalismy żadnego PSA :)

Pan bedzie sprawdzony -
Aimez wez Ninusie :) /kontakt na smsa dostalas :)/

Dyplomacja i kon trojanski przede wszystkim:P

Aimez wie o co kaman :P

Madallena PERŁY NA DWÓR NIE DAMY !!!!!!!!!!!
wogóle..na dwór.. ://////////////
MOZE PANA NA DT ZWERBOWAC????a nie DS

Posted

Witam wszystkich dogomaniakow :) problem naszych czworonozych przjaciol jest naprawde ogromny wrecz przerazajacy....:( ciesze sie ze moge do was dolaczyc i wspolnie pomagac....Buziaczki