anita_happy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 1. Mój MALAMUT z Majdowa ZWIAŁ!!!!daje mu 3 dni...Miałam dla niego miejscówke w Waw. do kojca z buda + teren 3000m2 kandydaci na zastępstwo OZZY GOLDI jakiś Benio od Madalleny 2. Mam domek dla biszkoptowego labka młodziak, taka jeszcze sierota/kluska aby sie pobawili jeszcze domownicy W sumie jak uroczy dorosly bedzie i JAK "chemia" bezie po zdjęciach miedzy nimi TO i doroslego wcisne :P 3,domek dla yorka szczyla ... bo chca kupic, a ja powiedziałam,ze poszukam na DOGO jakiegos biedaka z pseudohodowli /jakby ktos wiedzial to cynk na PW/ Quote
taubi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 tak oczywiście umieszcze dopiero wczoraj wrocilem do warszawy to juz siadam i umieszczam na głównym watku Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='madcat1981']Przed sekundą wpłaciłam na szydłowiaczki 40 zł 40 gr uzbierane na tym bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176074-Rozliczamy-BABY-BAZAREK-na-psiaki-z-SzydA-owca?p=13734951#post13734951[/url] Również byłabym wdzięczna za potwierdzenie wpływu przy najbliższej możliwej okazji.[/QUOTE] DZIĘKI :) i OGROMNE HAUUUUUUUUUUUUUUU Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='Energy']Ale Perła wymaga jednak pewnej opieki ze względu na oczko, chyba nie jest na podwórko:shake:[/QUOTE] no to podwórko trzeba sprawdzic :( Pan troskliwie o psiakach sie wyrazał..mowił ze rozmawia z nimi - bo to jedyni przyjaciele człowieka, kt go nie zdradza... ehhhh szkoda ze ludzie zdradzaja czasami /moze za często/ swoich przyjaciól najwierniejszych! Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 MAMY kolejnego Wolontariusza chętnego :))) 2-kklasiste DOGOMANIAK z niego, ze ho ho ho w swojej klasie mlodziezy moze dzialac :) hihihihi Mama pozwala :) Quote
pudzian321 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Co do Pana Kombatanta to może dobrym rozwiązaniem będzie jak pokaże mu sie fotki : Marcela Biszkopta Perełki Lampa a on sam zdecyduje, którego chciałby wziąć. Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='pudzian321']Co do Pana Kombatanta to może dobrym rozwiązaniem będzie jak pokaże mu sie fotki : Marcela Biszkopta Perełki Lampa a on sam zdecyduje, którego chciałby wziąć.[/QUOTE] biszkopt - kandydat idealny, ale pies i uciekinier Do Pana passo nieduza sunieczka taka spokojna.. Perła jest spokojna, matkuje wszystkim...o oczko by Pan pewno zadbał - to sprawdzimy :P /prawda Amiez:P/ Wazne jest TO - gdzie psiuras bedzie spal!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No nie wiem . Rozmawialam z tym Panem telefonicznie i ...... mam mieszane uczucia. Quote
koosiek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A może Poziomka? Nie wydaje mi się, żeby Perełka nadawała się na podwórko. Ale niech się może Marinka wypowie. Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 narazie do WTORKU - ciszaaaaaaaa z tematem. Aimez spraedzi kwadrat i sie okaze...jest pare rzeczy co niespodobaly sie aimez po rozmowie z Panem ://// Aimez pa praktyke w zadawaniu pytan podhwytliwych :??? UFAM na 100 proc w jej odczucia... jakby co....Pana wykorzystamy do pomocy,ale bez obdarowania pieskiem Quote
Aimez_moi Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Oj to prawda. Pojde tam we wtorek bo wczesniej Pan nie moze i obejrze sobie caly ten domek. Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 hej..a mozesz Nine wziasc ze sobą???? zobaczy jak wyglada taka wizyta przedadopcyjna ???? cio? podszkoli sie:) Quote
Madallena Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Perla nie nadaje sie do adopcji do starszego czlowieka. Teraz jest "wybrakowana" ale mloda. Pomyslcie za 10 lat jak facio umrze co stanie sie z Perla?? Nie dosc, ze "felerna" to jeszcze stara. Nie zgadzam sie! Biszkopt bylby idealny, ale ucieka lobuziak. MARCEL mi pasuje do facia. Ale jezeli jest jakies ALE to nic facet nie dostanei/.Dlaczego on nie moze przygarnac ktoregokolwiek z ulicy? Tyle ich tam. Dziewczyny, nie chodzcie na wizyty SAME! Quote
Aimez_moi Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pewnie, ze pojdziemy razem Dzieki Madus. Quote
pudzian321 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 w razie czegos tez jestem na miejscu p.s. co do Biszkopta to uciekl tylko z kliniki a jak przebywal u tej pani pod schodami to grzecznie siedzial na miejscu, no chyba ze o czyms nie wiem :D Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 :) JAK NARAZIE NIE dopasowalismy żadnego PSA :) Pan bedzie sprawdzony - Aimez wez Ninusie :) /kontakt na smsa dostalas :)/ Dyplomacja i kon trojanski przede wszystkim:P Aimez wie o co kaman :P Madallena PERŁY NA DWÓR NIE DAMY !!!!!!!!!!! wogóle..na dwór.. :////////////// MOZE PANA NA DT ZWERBOWAC????a nie DS Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 z tego CO MOWI aimez :) to[B] DT pod nadzorem[/B] u tego PANA moze byc ???? Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 AIMEZ ale ty gadasz CIAGLE A TYCH TELEFONACH!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj sie dodzwonic!!!!!!!!!! :P Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 no ja czekam na ta nasza nowa szydlowieckka wolontaruszke...ogarnia DOGO i cos ogarnac ni moze :) DASZ RADE :PPPPPP Jak ja daslam to ty tez :P Quote
nincia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witam wszystkich dogomaniakow :) problem naszych czworonozych przjaciol jest naprawde ogromny wrecz przerazajacy....:( ciesze sie ze moge do was dolaczyc i wspolnie pomagac....Buziaczki Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 1 POST - jestes rozdziewiczona :P WITAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 aimez....ucałuj panią :P hahahhahahahaah WIELKIE HAU:) Quote
Recommended Posts