Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pudzian321']konto na NK zalozone. wysylalem zaproszenia bo stwierdzilem ze tak bedzie lepiej i szybciej zaproszen wyslanych 50 do osob z Bobrowca i Jazgarzewszczyzny wmiare czasu i mozliwosci konto bedzie aktualizowane i bede wysylal wiecej zaproszen[/QUOTE]

daj linka na dogo :)
tez chcemy miec ten profil u siebie :))

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=DarkOrange][SIZE=4][FONT=Century Gothic]Mario jest już w swoim kochającym domu :lol::multi::multi::multi:

[/FONT][/SIZE][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/threads/173561-Mario-z-SzydA-owca-potrzebne-deklaracje-na-hotel?p=13807206#post13807206[/URL]

[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/9613/dsc1782e.jpg[/IMG]

Posted

to fajnie, że Mario znalazł dom to był pierwszy pies, którego widziałem podczas akcji w Szydłowcu

a tu link do ogólnego konta na NK HORROR W SZYDŁOWCU
[url]http://nasza-klasa.pl/profile/30748031[/url]

Posted

DOBRE INFO DLA MARINKI :)
jestem na lini z p.Anią od Diny /Patuni/ - szczyl co wskoczył na miejsce Perły :)
Psiurka zakosiła budkę Baśki-starszej ciotki, ładnie chodzi w szelkach :)
Basiula zaadoptowala małą jako swoje dziecie....
rozrabiają wszystkie trzy - dwie panny i jedna ciotka-babuleńka :)
śpi w łóżku /czyli maja tłok pod kołderką :)

generanie
dogoterapeutka swojej nowej pańci :))))

Posted

MADALENNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a czemu nie ma w pierwszym poscie WĄTKU ASTIEGO :PPP
musze dbać o jego interesy :PPP
a w kontakcie do adopcji kogo wpisac ???
Ciebie :PPP
bo ja to czesto poza zasiegiem jestem :P

Posted

Czarna mała demolka zabrana. W rozkosznych szeleczkach pomyka z niesamowicie radosna tymczasową Pancią do stolicy. Bedzie wesolutko bo Asti nie usiadzie na chwile na miejscu.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Czarna mała demolka zabrana. W rozkosznych szeleczkach pomyka z niesamowicie radosna tymczasową Pancią do stolicy. Bedzie wesolutko bo Asti nie usiadzie na chwile na miejscu.[/QUOTE]

BĄBEL zmobingowany przez moje dwie nietykalskie :)
spi na fotelu...skórzanym...ładnie sie prezentuje w bieli /mamuśka jakoś nie fuka :P nawet dała mu derke :)/
Daje łape na hasło.
W aucie Anioł...jechał z przodu na podłodze.Poznał komende MIEJSCE - kuma o co chodzi.
Zabawowy chłopak...ale towarzystwo niezabawowe /szczególnbie ta z cieczką :)/
Na imie zaczyna reagowac...
KANAPOWIEC na 100 procent :)))

własnie słysze z pokoju - Asti HOP - wskoczył...
a teraz znowu łape daje...
MĄDRE DZIECKO :)
ale WET jutro na BANK!!!!!!!!!!!

Posted

Ale ten Asti fajny :) Taki łyżew :eviltong:

[B]Kama[/B], założysz wątek temu czarnuszkowi z dworca, o którym pisałaś? Potrzebne jest jakieś jego zdjęcie, to dorzucę go do wątku czarnuchów.

I co ze sterylką mamy Malinki?

A tak w ogóle, czy fundacja już podjęła decyzję w sprawie Szydłowca? Będą walczyć? Czy wciąż odwalać robotę za urzędasów?

Posted

niestety..wszystko bylo ok...dom sprawdzony,za transport Pani placila...do psiego przedszkola zapisala...a teraz ?teraz okazuje sie mimo,ze nasza kiarcia grzeczna i wszystko bylo pieknie,ze pani musi na cito mieszkanie zmienic..i musi sie wyprowadzic..a kiary zabrac nie moze:(((powiedzcie mi skad sie biora tacy ludzie?!:(

Posted

[quote name='happy-mamas']witam..uszy do góry dzieciaki[/QUOTE]
o, czyżby to mama anity_happy?? już nie tylko czyta, ale i pisze :evil_lol: witamy! :)

[quote name='clo']niestety..wszystko bylo ok...dom sprawdzony,za transport Pani placila...do psiego przedszkola zapisala...a teraz ?teraz okazuje sie mimo,ze nasza kiarcia grzeczna i wszystko bylo pieknie,ze pani musi na cito mieszkanie zmienic..i musi sie wyprowadzic..a kiary zabrac nie moze:(((powiedzcie mi skad sie biora tacy ludzie?!:([/QUOTE]

:(

Posted

[quote name='L/Olka']o, czyżby to mama anity_happy?? już nie tylko czyta, ale i pisze :evil_lol: witamy! :)

[/QUOTE]

;)
jak czyta to niech podbija :P

p.s.
czasmi ma juz dość i wymięka :)
ale dziś dzielnie jeździła z Astim /tzn. Asti w jej nogach :)/
no ...na fotel mu pozwala wskakiwac :PPP

drogie PANIE I PANOWIE....
mało tam tych znajomych :P
pudzian na darmo nie robił tego "profila" :P

[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/30748031[/URL]

Posted

Aniele wiesci sa przekazywane na biezaco na jego watku.

DZISIAJ ANIOL JEST W METRZE! zbierajcie gazety ze swiatel i skrzyzowan :)

SZUKAMY OSOB< KTORE POJADA POROZWIESZAC PLAKATY w okolicach Bobrowca!