anita_happy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='pudzian321']konto na NK zalozone. wysylalem zaproszenia bo stwierdzilem ze tak bedzie lepiej i szybciej zaproszen wyslanych 50 do osob z Bobrowca i Jazgarzewszczyzny wmiare czasu i mozliwosci konto bedzie aktualizowane i bede wysylal wiecej zaproszen[/QUOTE] daj linka na dogo :) tez chcemy miec ten profil u siebie :)) Quote
pudzian321 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 prosze bardzo oto link [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/30739350[/URL] Quote
Marinka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [COLOR=DarkOrange][SIZE=4][FONT=Century Gothic]Mario jest już w swoim kochającym domu :lol::multi::multi::multi: [/FONT][/SIZE][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/threads/173561-Mario-z-SzydA-owca-potrzebne-deklaracje-na-hotel?p=13807206#post13807206[/URL] [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/9613/dsc1782e.jpg[/IMG] Quote
pudzian321 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 to fajnie, że Mario znalazł dom to był pierwszy pies, którego widziałem podczas akcji w Szydłowcu a tu link do ogólnego konta na NK HORROR W SZYDŁOWCU [url]http://nasza-klasa.pl/profile/30748031[/url] Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Normalnie REWELACJA! MArio! wszystkiego dobrego :):):):) Kochaniutki :) Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Rewelacyjna wiadomosc. To pierwszy psiak z tych które sa w Lublinie teraz kolej na reszte. Moze juz lada dzien Marcel póżniej szybko Perełka, Majorek i Arguś. Quote
anita_happy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 DOBRE INFO DLA MARINKI :) jestem na lini z p.Anią od Diny /Patuni/ - szczyl co wskoczył na miejsce Perły :) Psiurka zakosiła budkę Baśki-starszej ciotki, ładnie chodzi w szelkach :) Basiula zaadoptowala małą jako swoje dziecie.... rozrabiają wszystkie trzy - dwie panny i jedna ciotka-babuleńka :) śpi w łóżku /czyli maja tłok pod kołderką :) generanie dogoterapeutka swojej nowej pańci :)))) Quote
anita_happy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 MADALENNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a czemu nie ma w pierwszym poscie WĄTKU ASTIEGO :PPP musze dbać o jego interesy :PPP a w kontakcie do adopcji kogo wpisac ??? Ciebie :PPP bo ja to czesto poza zasiegiem jestem :P Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Namiary do mnie (ale napiszcie, ze pies jest pod opieka Fundacji) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] 0501 226 939 (normalnie na taubiego, ale dajmy mu chwilke odpoczac ;) Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Czarna mała demolka zabrana. W rozkosznych szeleczkach pomyka z niesamowicie radosna tymczasową Pancią do stolicy. Bedzie wesolutko bo Asti nie usiadzie na chwile na miejscu. Quote
anita_happy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Aimez_moi']Czarna mała demolka zabrana. W rozkosznych szeleczkach pomyka z niesamowicie radosna tymczasową Pancią do stolicy. Bedzie wesolutko bo Asti nie usiadzie na chwile na miejscu.[/QUOTE] BĄBEL zmobingowany przez moje dwie nietykalskie :) spi na fotelu...skórzanym...ładnie sie prezentuje w bieli /mamuśka jakoś nie fuka :P nawet dała mu derke :)/ Daje łape na hasło. W aucie Anioł...jechał z przodu na podłodze.Poznał komende MIEJSCE - kuma o co chodzi. Zabawowy chłopak...ale towarzystwo niezabawowe /szczególnbie ta z cieczką :)/ Na imie zaczyna reagowac... KANAPOWIEC na 100 procent :))) własnie słysze z pokoju - Asti HOP - wskoczył... a teraz znowu łape daje... MĄDRE DZIECKO :) ale WET jutro na BANK!!!!!!!!!!! Quote
koosiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ale ten Asti fajny :) Taki łyżew :eviltong: [B]Kama[/B], założysz wątek temu czarnuszkowi z dworca, o którym pisałaś? Potrzebne jest jakieś jego zdjęcie, to dorzucę go do wątku czarnuchów. I co ze sterylką mamy Malinki? A tak w ogóle, czy fundacja już podjęła decyzję w sprawie Szydłowca? Będą walczyć? Czy wciąż odwalać robotę za urzędasów? Quote
anita_happy Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='koosiek'] I co ze sterylką mamy Malinki? [/QUOTE] MAMA MAlinki do WIOSNY cieczki nie bedzie miała - zaszczepiona /druga suczka z pogotowia tez/ Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 niestety..wszystko bylo ok...dom sprawdzony,za transport Pani placila...do psiego przedszkola zapisala...a teraz ?teraz okazuje sie mimo,ze nasza kiarcia grzeczna i wszystko bylo pieknie,ze pani musi na cito mieszkanie zmienic..i musi sie wyprowadzic..a kiary zabrac nie moze:(((powiedzcie mi skad sie biora tacy ludzie?!:( Quote
L/Olka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='happy-mamas']witam..uszy do góry dzieciaki[/QUOTE] o, czyżby to mama anity_happy?? już nie tylko czyta, ale i pisze :evil_lol: witamy! :) [quote name='clo']niestety..wszystko bylo ok...dom sprawdzony,za transport Pani placila...do psiego przedszkola zapisala...a teraz ?teraz okazuje sie mimo,ze nasza kiarcia grzeczna i wszystko bylo pieknie,ze pani musi na cito mieszkanie zmienic..i musi sie wyprowadzic..a kiary zabrac nie moze:(((powiedzcie mi skad sie biora tacy ludzie?!:([/QUOTE] :( Quote
anita_happy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='L/Olka']o, czyżby to mama anity_happy?? już nie tylko czyta, ale i pisze :evil_lol: witamy! :) [/QUOTE] ;) jak czyta to niech podbija :P p.s. czasmi ma juz dość i wymięka :) ale dziś dzielnie jeździła z Astim /tzn. Asti w jej nogach :)/ no ...na fotel mu pozwala wskakiwac :PPP drogie PANIE I PANOWIE.... mało tam tych znajomych :P pudzian na darmo nie robił tego "profila" :P [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/30748031[/URL] Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Klinika zawiadomiona o przyjezdzie Astiego. Mozna smialo tam jechac :) Mam nadzieje, ze wszytko z nim ok... Quote
marlenka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Albo jesetm ślepa albo nic tu nie pisze o psiaku co sie Anioł nazywa , znalazł się ? Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Aniele wiesci sa przekazywane na biezaco na jego watku. DZISIAJ ANIOL JEST W METRZE! zbierajcie gazety ze swiatel i skrzyzowan :) SZUKAMY OSOB< KTORE POJADA POROZWIESZAC PLAKATY w okolicach Bobrowca! Quote
Recommended Posts