kama210 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='koosiek']A dzwonił ktoś do Clo? Szczeniak może jechać do niej?[/QUOTE] ktoś musi jutro o 7 rano odebrać psiaka z Ursynowa Quote
koosiek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='kama210']ktoś musi jutro o 7 rano odebrać psiaka z Ursynowa[/QUOTE] I co potem? Gdzie później jedzie? Quote
Madallena Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Napiszcie cokolwiek o nim. To dziewczynka czy chlopak? Watek mu trzeba zalozyc... Jaki jest? Co robi? Jak clo go nie wiezmie nie mamy z nim co zrobic!!!! Quote
kama210 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Madallena']Napiszcie cokolwiek o nim. To dziewczynka czy chlopak? Watek mu trzeba zalozyc... Jaki jest? Co robi? Jak clo go nie wiezmie nie mamy z nim co zrobic!!!![/QUOTE] hmmm.. co ja mogę o nim napisać - w sumie mało jak na razie... Dżeki - bo tak sobie go chwilowo nazwałam po moim psie, leży sobie właśnie na kocyku koło łóżka i obgryza kostkę ze schabowszczaka nie zawadza, leży spokojnie lub siada na podłodze i się na mnie patrzy ..... ...ciekawe co sobie myśli - może skąd się tu wziął i co dalej.... pies na pewno wymaga wizyty u weterynarza - pod ogonem ma - chyba to będą hemoroidy lub coś w tym stylu , a może odmrożenia od siedzenia na śniegu; dokucza mu to na pewno bo co chwila liże to miejsce... ........................ja muszę wiedzieć co z nim robić ....................... czy zawozić do radomia - i kto go potem od tych ludzi co go zawiozą odbierze - żeby nie było niewypału.................... Quote
Madallena Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Niestety mama clo da dopiero wieczorem odpowiedz. Teraz nie moze...bo nie moze. Mam nadzieje, ze bedzie to odpowiedz na TAK ale wole miec w zapasie troche czasu i szukac mu DT na cito! Porozsylajcie na watkach pilny apel o DT w Watszawie lub na trasie Wawa Radom. Badzmy ubezpieczone! Quote
Energy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 O rany udało się, żyje maluch:lol: To sznaucerkowaty szczyl, może zawiadomić malawaszkę:cool3: Quote
Madallena Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Energy. PILNIE PILNIE! Musimy miec jakis plan awaryjny. Mamy pare godzin na znalezienie ewentualnego DT. Ja juz zglosilam sie do kudlaczy, ale czy on kudlacz? taki troche jest :) Quote
Energy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Jest na pewno trochę:p Już wysłałam pw do Malawaszki. Kurcze a płatny tymczas wchodzi w grę? Quote
Madallena Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Wielkie dzieki :) podyskutujmy se tu troche, zasmicimy watek ale co tam! Przynajmniej na pierwszej stronie bedzie ;) Quote
kama210 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 przypominam o bidulku.... własnie dostałam opierdziel od części rodzinki... że wariotka ze mnie.... trzeba działać - chyba że chcecie mieć bezdomną cioteczkę na koncie :evil_lol:hehehehhe czas leci - trzeba wykorzystać ten transport do Warszawy [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/6765/pies3.jpg[/IMG] Quote
Energy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 A macie tam jakieś dt w okolicy,nie zostawimy w potrzebie, poskładamy się na cioteczkę:evil_lol: To piękny psiurek, na pewno szybko znajdzie dom:p Quote
anita_happy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ja tez od dawna wariatką jestem okrzyknieta...ale co tam... jedni graja na automatach...ja sie udzielam i nosze żarcie do śmietnika, wystawiam materacyk na tarasie dla zaprzyjaźnionej kici...wróble i sikory tez pojedzą :P psie piękne...umyc ..uczesac i rasowy kundel..okłądkowy... ja mam potencjalny dom dla malucha..musze podrązyc jeszcze :0 Quote
Tigraa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 eee tam, różne przecież są "zboczenia" no nie? Znam takich co lubią o 6 rano zimą stać pod sklepem i pić piwo (ziiimne)... Ja też jestem wariatka, gdy wychodzę z domu, każdy kamień i konar to dla mnie potencjalny "bezdomny piesek", do śmietnika kursuję regularnie, stawiam budki z kartonu dla zwierzaków, noszę psie żarcie w torebce i po kieszeniach, zgarnę każdego psinę z ulicy, który biega bez smyczy... wymieniać więcej, czy to wystarczy, aby zakwalifikowac się na leczenie?;) Quote
anita_happy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 :) terapia grupowa by sie przydała..ale nie nam :P A tym zwyrodnialcom co wywalają takie biedy na - 20!!!! zycze im zeby im fajfusy pooodpadały, a plci przeciwnej zamarzło! /wrrrrrrrrrrrr/ jak nie znajdzie sie jakis DT to ja moge gówniarza na swieta przygarnac...dziwczyny go zmobinguja... do momentu znalezienia jakiegos DT z prawdziwego zdarzenia..bo u mnie to juz fuulll jak na moje mozliwosci. juz rodzinie powiedziaalm CHOINKI NIE KUPUJE!!!!!!!!szkoda kasy :P kasa sie przyda :) prezenty dzis porozdawałam hand made zapakowane w gustowne foliówki /o matko..../ tez sie kasa przyda :) p.s. dzis produkuje fanty na allegro...podobno ładne aniołki z masy solnej zrobiłam :)))moze sie co sprzeda :) pozdrawiam was BABY i moją MAME :) bo czyta i sie wlaśni9e dowiaduje, ze bedzie nas sporo na swieta jak nie znajdzie sie DT dla malca .... słodki jest..co miało go grzac w te - 20 !!!!!chudziak taki Quote
kama210 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 to dobrze że chociaż nie jestem sama , że jest wiele takich... ...cytat z opierdzielania : [I]"wariotek, "psich mam" , które biorą z ulicy psa którego ktoś wyrzucił a nikt się nad nim nie lituje i ten lata po całym mieście a Ty go bierzesz, choróbska do domu przynosisz, chcesz z domu schronisko zrobić , itd itp itp itp " [/I] heheheh ale tak serio kłótnie mi nie są potrzebne... więc ja psa długo nie będę trzymać.... zresztą już jedną znajdę mam w domu... łobuza jednego co niejedne portki ze sznurka ściągnął , heheh a w zeszłym roku nawet dywan z trzepaka Quote
Madallena Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Czekamy na odpowiedz Clo. W razie czego niech przyjedzie do Warszawy. CZY ZNAJDZIE SIE KTOS KTO rano go wezmie, bo ja o 7 rano nie dam rady przyjechac na Ursynow! Quote
Tigraa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Może być i o 8, no nawet o 9, ale nie później. Oni będą tam kilka godzin, bo mój Tata chemię będzie miał. A ja pracuję, nie mogę go zabrać do pracy, do biura. Quote
Madallena Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Ja bede mogla dopiero okolo 11... CZY KTOS MOZE NAM POMOC??? Clo, co z decyzja Twojej mamy? Quote
anita_happy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dobra...ja pojade po niego i bedzie u mnie...ale nie bardzo moje laski toleruja facetów..wiec dam mu tymczasowy tymczas...mam nadzieje ze mama CLO zgodzi się...bo moja własnei na lini tel jest włąsnie i zaraz wybuchnie mi przez słuchawkę :))) chyba ,ze nie odswiezy kompa i nie doczyta :P KOCHAM CIE MAMUS Ale to wszystko Twoja wina...bo nie chcieliście mi zafundować psa do TAKKK późnego wieku :P i wyrosa ze mnie taka patoligia....!!!!!!!!!!!!PSIA MAMA :) Quote
Tigraa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Czyli co w końcu z Dżekim? Przyjeżdża dziś do Radomia i jedzie jutro do Warszawy? Anita Ty go jutro z Ursynowa odbierzesz rano? W razie gdyby trafił się dt w czasie późniejszym w Wawie, to pamiętajcie, że ja jeżdżę na tej trasie co najmniej raz na tydzień. Zawsze mogę zabrać ze sobą jakiegoś biedaka, aby tylko nie wielkości słonia, bo pociągami jeżdżę. Quote
kama210 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Ania-tygrysiczka']Czyli co w końcu z Dżekim? Przyjeżdża dziś do Radomia i jedzie jutro do Warszawy? Anita Ty go jutro z Ursynowa odbierzesz rano? W razie gdyby trafił się dt w czasie późniejszym w Wawie, to pamiętajcie, że ja jeżdżę na tej trasie co najmniej raz na tydzień. Zawsze mogę zabrać ze sobą jakiegoś biedaka, aby tylko nie wielkości słonia, bo pociągami jeżdżę.[/QUOTE] ja tak jak mówiłam do Radomia go bez problemu podrzucę, a reszta organizacji to sie musicie dogadać konkretnie. ania ja jeszcze do Ciebie potem zadzwonię... to musisz podać nr telefonu anicie tego Pana co go jutro wiezie ... no chyba że Clo się odezwie..... masz jakąś obroże lub smycz.. a w sumie można go wziąć pod pachę ... u mnie robił siku już 2 razy na dworze , gorzej bo kupochy nie zrobił jeszcze a podjadł trochę ... na dworze siada na śniegu i się na mnie patrzy .... i może stąd ma te smrody pod ogonem - od siedzenia na śniegu.... Quote
Tigraa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Oki smycz się znajdzie. Obróżkę byście mu jakąś skombinowały, ale w ostateczności zapnie mu się smycz wokoło szyi. Kama, ja Ci smsem wysłałam radomski adres i opis jak dojechać oraz numer telefonu do Krzyśka, który będzie go zawoził. Podaj ten numer Anicie. A w razie problemów dzwońcie do mnie. Quote
anita_happy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 smycz i obroza jest po babci Befuli [*] obdarujemy biedaka na święta biedulak Quote
anita_happy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 konkurs na imie dla Dzeka :P ja proponuje Palikot /bo podobny hihihihi/ taki ma włos rozwiany :) p.s. odn Pani Minister Kopacz...jakiś czas temu tez o tym pisałam :) a poza tym..Pani Minister ma psiaka Westa białego...:PPPP /zobaczcie wywaid w Vivie :P listopadowy/ Quote
kama210 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 anita może napisałabyś do tej dziennikarki z echa czy nie mogliby zamieścić tego artykułu na stronie internetowej Echa - może więcej ludzi o tym przeczyta , bo nie każdy czyta gazety papierówki.... a tak w ogóle ciekawe dlaczego go nie zamieścili ty chyba się z nią kontaktowałaś [email][email protected][/email] Quote
Recommended Posts