Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jedyne co mogłam zrobić to wkleić ten wątek na moje forum...

Małgosia (Goham-forumowicz) już przelała dla Was pieniążki. Namawia też innych... Tyle możemy tylko...

[url=http://forum.republika-marzen.pl/viewtopic.php?t=793&postdays=0&postorder=asc&start=0]Forum entuzjastów rasy wilczarz irlandzki :: Zobacz temat - Dramat...[/url]

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anna.']Jedyne co mogłam zrobić to wkleić ten wątek na moje forum...

Małgosia (Goham-forumowicz) już przelała dla Was pieniążki. Namawia też innych... Tyle możemy tylko...

[URL="http://forum.republika-marzen.pl/viewtopic.php?t=793&postdays=0&postorder=asc&start=0"]Forum entuzjastów rasy wilczarz irlandzki :: Zobacz temat - Dramat...[/URL][/QUOTE]

Dziekuje. To tez bardzo wielka pomoc!

Posted

JUTRO jedziemy do KRAKOWA. Mozemy wziac ze soba jakiegos psiaka. Macie cos?

Bedziemy przejezdzac kolo Szydlowca :( Nie bedziemy mieli czasu, pewnie zrobimy zdjecia i skupimy uwage na tych w najwiekszej potrzebie, moze uda sie je zlapac...

Moze spotakmy Kiare i Kumpla, od razu je zgarniamy!

[B]Szukajcie DT! Jest szansa, ze jakis psiak moze byc uratowany! Jezeli znajda sie na jutro DT w Warszawie albo gdzies na trasie mozemy wziac psiaki![/B]

Posted

ja tu gdzie jestem mam bardzo slabo chodzacy net..ale piszcie do tej amalamutka prosze..wem tez z innego watk,ze podobno u czarodziejki sa dwa miejsca wolne w hoteliku..trzeba napisac czy by nie przyjely psow? i ze bedzie sie zbierac na nie kase ze napewno zostana oplacone moze by wpisywac w 1 post deklaracje ?i bedzie sie to potem miedzy hoteliki rozdzielac?kto wie moze sie zlituja..jak uslysza jaka jest sytuacja i co i jak?

Posted

o kurcze.......:shake: SZOK! W piątek niestety nie mogę, ale w kolejnej akcji mogę jakoś pomóc(jeśli się przydam...). Jak mogę jeszcze pomóc oprócz wsparcia finansowego i szukania DT...?
A może na mapie pomocy dogo znajdzie się jakiś tymczas.....(?)
[url=http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=11]Mapa Pomocy Dogomaniakow[/url]

Posted

[COLOR=Red][B]Zapraszamy na bazarek dla psiaków z Szydłowca...[/B][/COLOR]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-pomoc-psiakom-z-szydlowca_portfele_atlasy_puzzle_zapachy_auto_kre-my_kup-teraz-7-1-a-172480/[/URL]
[SIZE=1]

[/SIZE]
[B]BAZAREK KOSZULKOWY NA PSIAKI Z SZYDLOWCA:[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-azylowe-koszulki-na-szydlowiec-do-12-11-a-172662/#post13417202"]piękne azylowe KOSZULKI - na Szydłowiec! do 12.11.[/URL]

Posted

[B][quote name='clo']ja tu gdzie jestem mam bardzo slabo chodzacy net..ale piszcie do tej amalamutka prosze..wem tez z innego watk,ze podobno u czarodziejki sa dwa miejsca wolne w hoteliku..trzeba napisac czy by nie przyjely psow? i ze bedzie sie zbierac na nie kase ze napewno zostana oplacone moze by wpisywac w 1 post deklaracje ?i bedzie sie to potem miedzy hoteliki rozdzielac?kto wie moze sie zlituja..jak uslysza jaka jest sytuacja i co i jak?[/QUOTE][/B]

Ciotki,która bardziej ogarnięta niech napisze do [B]amalamutka i czarodziejki!![/B]

ja juz musze znikać ale licze na Was.

[I]Czy Azyl , nie mógłby uruchomić wpłat przez sms?[/I]
[I]typu pisz xxxxx na nr xxxxx i pomoz psiakom - umówić się z operatorami itp.Wiem że bodajże fundacja "rotka" ma taki nr [/I]
[I]sporo ludzi ma sluzbowe telefony, moze w ten sposob sprobowac zbierac fundusze na lecznie,karme,hoteliki itp[/I]

Posted

Zapisuję się cioteczki na wątek abyście wiedziały, że nie jesteście same, wspomogę finansowo. Oglądałam w poniedziałek występ czworonogów w Pytaniu na śniadanie. Malinka była taka nieśmiała mam nadzieje, że już jest bezpieczna w swoim domku. Bede myslalami w piątek i trzymam kciuki. Mieszkam na Warmii i u nas tego nie ma w miasteczkach. (przynajmniej tych co znam).
Bardzo mi przykro

Posted

[quote name='magenka1']Zapisuję się cioteczki na wątek abyście wiedziały, że nie jesteście same, wspomogę finansowo. Oglądałam w poniedziałek występ czworonogów w Pytaniu na śniadanie. Malinka była taka nieśmiała mam nadzieje, że już jest bezpieczna w swoim domku. Bede myslalami w piątek i trzymam kciuki. Mieszkam na Warmii i u nas tego nie ma w miasteczkach. (przynajmniej tych co znam).
Bardzo mi przykro[/QUOTE]

Malinka jeszcze "dociera" sie w DT. W niedziele wizyta przedadopcyjna. Trzymajcie kciuki:loveu:

A w ogole to ona jest przekochanym psiakiem. Mialam ja na oku (byla u eve-w na DT, a to pietro nizej) przez kilka dni. Przerazona zaistniala sytuacja odsypiala lata uliczne.

Sila wepchnieta na kanape juz z niej nie zeszla :loveu:. Nie interesowal ja wyprany kocyk na podlodze :) Fajniej bylo na kanapie!

Wypralysmy ja porzednie i okazalo sie ze pod tona brudu ma przepiekne, jedwabne, wspaniale w dotyku futerko!

Panicznie bala sie brania na rece i kija (na spacerze rzucalam badyl swojej suce, Malinka uciekala!). jej ogon jest taki dlugi, ze jak byl opuszczony deptala po nim :)

Psinka jest kochana, bezproblemowa! CUDO! i trafi do najlepszego domu jaki tylko mozna sobie wymarzyc!

Posted

[quote name='Madallena']Tak zimno na zewnatrz a one marzna i spia na trawie :placz::placz:

DT DT pilnie poszukiwane![/QUOTE]
Boże czytam to patrzę na zdjęcia i płaczę sama bym wzięła nie na tymczas na stałe ale mam już swoją sukę boksia ze schronu też na tymczas przyszedł ale nie da rady oddać staruszek na stałe zostaje bo bym umarła jak by ktoś go wziął(choć kto?bo staruszków nie chcą)i kolejny maluszek staruszek znaleziony dzięki Madallenie nie wiem jak jej dziękować za to szczęście malutkie mieszkam daleko ale i wampir przejechał cały dzień z drugiego końca polski do mnie będę pytać kto chce choć na tymczas choć tak się zrewanżuję :placz:Cholera nie mogę łez opanować mój wampir śpi koło mnie patrze na niego on też spał w budzie ale miał o niebo lepiej.Szlak mnie tylko trafia że przeż pustość ludzi tyle istnień cierpi.Wtedy wstyd mi że jestem człowiekiem.Bo patrząc nawet na sunię której przeżył tylko jeden szczeniak widać jak zwierzak dba żeby jego dziecię przeżyło przepraszam za co niektóre slowa ale szlak mnie trafia do bólu:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Cioteczki,
Zrobiłam bazarek z którego dochód podzielę na Szydłowiec i Mielec, chociaż w taki sposób mogę pomóc:)
Serdecznie zapraszam na zakupy juz otwarte:cool3::
[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13430222#post13430222]BIG BAZAR(ciuchy damskie, dziecięce itp.itd.) na Szydłowiec i Mielec do 11.11.09 - Strona 3 - Dogomania Forum[/url]

Posted

Podpytajcie u Donka5, ona przyjmuje do domu psiaki. taki domowy hotelik, może ma miejsce chociaż dla jednego. Cen niestety nie znam...ale z pewnością do dogadania.
Plus jest taki, że Donka mieszka w Białobrzegach, niedaleko by było.

Posted

Horror, widziałam sunię w poniedziałek w Pytaniu na Śniadanie, nie widziałam wtedy jeszcze zdjęć z Szydłowca na dogo - władze powinny za to beknąć! Tylko dopiero po zabezpieczeniu psów :placz:

Posted

golf lepiej dzwoń do jamora - jak będzie mógł to odbierze telefon, a jak nie to nie...
On gdzieś został oddelegowany z tego co kojarzę, do 7 listopada i kontakt z nim utrudniony.
Lepiej zadzwonić

nr tel na stronie hotelu

Posted

A myśleliście o napisaniu do gazet? Przede wszystkim do [I]Mojego Psa[/I], jego czytelnicy to w końcu miłośnicy psów i na pewno byłby duży odzew na prośbę o pomoc, przede wszystkim rzeczową. Poza tym może jakiś dziennik? [I]Super Express[/I] oprócz tematów typu "Ufo zapłodniło mi krowę" często zajmuje się pomocą charytatywną, stamtąd też byłoby pewnie jakieś wsparcie. I jakiś poważniejszy też by się przydał, nie czytam gazet, więc nie wiem, gdzie byłaby największa szansa na zainteresowanie się sprawą...

Co wy na to? W razie czego mogę napisać maile do kilku gazet.

Posted

Witajcie. Dołączyłam do Was gdy przeczytałam ten temat.To naprawdę straszne ! Niejedną łzę uroniłam czytając to... :placz:

Ponieważ bardzo chcę pomóc - ruszyła akcja na Naszej-klasie. Jak wiadomo to duży portal więc sądzę, że rozsyłanie linków, zdjęć w galeriach i dodawanie specjalnie utworzonego konta do znajomych pójdzie szybko.
Kilka osób napisało do mnie jak można pomóc - wszystkim podałam linki do tego tematu.

... co się dzieje z tym światem. Znieczulica ludzka...

Pozdrawiam Was smutno :shake: