_bubu_ Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Aga bardzo dziękujemy! Mamy koszmarne długi :( Dobra wiadomość jest taka , że mamy chętny domek na Beze ale nie bede zapeszac bo 3 juz zrezygnowały.. Końcem tygodnia powinna sie sprawa wyjaśnić. Quote
Agnieszka Co. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 To trzymam mocno kciuki, żeby to był właśnie TEN domek. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja równiez zaciskam mocno kciuki! Quote
Agnieszka Co. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kurcze - mam chyba jakiś techniczny problem z bazarkiem. Klikam w nowy wątek, otwiera mi się mega wielkie okno, w którym nic nie moge napisać. Czy u Was też występuje taki problem, czy to zależy od przeglądarki? Quote
feliksik Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Agnieszka Co. napisał(a):Kurcze - mam chyba jakiś techniczny problem z bazarkiem. Klikam w nowy wątek, otwiera mi się mega wielkie okno, w którym nic nie moge napisać. Czy u Was też występuje taki problem, czy to zależy od przeglądarki? ja mam tak jak chcę edytować swój post, też wielkie puste okno i nie mam jak edytować. nie mówiąc już o wyszukiwaniu. Nie wiecie jak wyszukiwać wątki, bo po wpisaniu w pole przy lupce danego słowa, wogóle nie wyszukuje mi wątków dla psów do adopcji Quote
Agnieszka Co. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Napisałam do moderatorki Maupy4 i dowiedziałam się, że z przeglądarką Internet Explorer nowe dogo nie chce działać stąd moje problemy. Muszę zmienić przeglądarke na Mozaille Firefox Quote
mshume Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Chetnie podesle dla Bezuni karme Eukanuba Puppy Small breed, prawie pełne 3 kg (bo moj pies okazal sie alregikiem) plus ciateczka dla szczeniaczka i gryzak.Poprosze o adres na pw. Quote
Agnieszka Co. Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Bazarek na Bezę (DALIE) - zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/174566-Zestaw-dalii-do-ogrodu-na-maA-AE-BezAE-z-A-ywca?p=13588609#post13588609 Quote
Agnieszka Co. Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 mshume napisał(a):Chetnie podesle dla Bezuni karme Eukanuba Puppy Small breed, prawie pełne 3 kg (bo moj pies okazal sie alregikiem) plus ciateczka dla szczeniaczka i gryzak.Poprosze o adres na pw. Czy masz już adres do wysyłki paczuszki? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 _bubu_ zawiozła dziś naszą ulubienicę do nowego domu :) prosimy o kciuki, żeby wszystko się udało! Po Bezie niestety został mega rachunek w lecznicy - 660zł :( Czy cioteczki pomogą nam spłacić dług, który pozwolił Bezie na wygraną w walce z parwowirozą? Quote
Agnieszka Co. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Trzymam kciuki za małą. Postaram się jeszcze pomóc bazarkowo. Quote
Lilmo Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja także trzymam kciuki za dom dla dziewczynki :kciuki: Przepraszam,ale finansowo nie jestem w stanie pomóc :-( Quote
halbina Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Lilmo napisał(a):Ja także trzymam kciuki za dom dla dziewczynki :kciuki: Przepraszam,ale finansowo nie jestem w stanie pomóc :-( ja podobnie... Quote
Kluska4 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dziś zrobię przelew, niestety podobnie jak w zeszłym mięsiącu tylko 20 zł ... a jak Bezunia w nowym domku? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kluska, ślicznie dziękujemy! :) Quote
togaa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 bubu od kiku dni ma problem z wejściem na dogo, dlatego na nowinki z domku Bezowego musimy poczekać..... Quote
_bubu_ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Bezunia pewnie weszła do swojego nowego domku i zaczęła zwiedzać wszystkie zakamarki. Szybko dostrzegła swoją nową koleżankę - papużkę :) Przed Nowymi właścicielami wychowanie Bezuni . jak tylko wyczuła ciasto na stoliku to co chwilę trzeba bylo ją ze stolika ściągać :) Dotychczasowe wpłaty dla Bezuni to : Kluska4 - 20zł Anna H. - bazarek Taks - 50zł Sambel bazarek - 30 zł Bardzo dziękujemy ! :) Rachunek niestety dużo większy :( Quote
_bubu_ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 I jeszcze zdjęcia z domku :) Bezunia zaliczyła pierwszą kąpiel. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 http://img190.imageshack.us/img190/1050/dsc02380s.jpg Co za Wampir ;] Może ktoś pomoże jeszcze jakimś grosikiem pokryć dług po Bezie? Quote
feliksik Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 czemu nie zminicie tytułu, aż się wystraszyłam, że znowu poszukiwania domu, albo przenieści wątek do znalazły dom, bo to nie jest chyba DT? Quote
Agnieszka Co. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A jak z finansami Bezuni - dług jest nadal? Quote
_bubu_ Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 rachunek został zapłacony juz dawno. niestety z funduszy innych psow i kotow , im teraz brakuje. ale co zrobic, musimy kombinowac.. długi mamy caly czas.. Quote
_bubu_ Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 U Bezuni świetnie :) Zakończyła już szczepienia. ma dużo zaprzyjaźnionych piesków na osiedlu :) Uwielbia snieg :) Quote
Recommended Posts