PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Nie załapałam się na kurs agility dla początkujących w pobliskim baritusie dlatego zanim zaczną się kolejne zajęcia (wiosna) chcę trochę poćwiczyć.Nie mam jednak przeszkód. Jedyne co wymyśliłam to to: [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/7017/p27kf.jpg[/IMG][/URL] CZy ktoś z was ma jakieś pomysły jako przeszkody.. Na szkoleniu jest jedna przeszkoda która jest przez cały rok..nie wiem jak się nazywa lecz wiem, że się wchodzi po takim ukośnym i się schodzi.. czy jakiś mieszkaniec wielkiego miasta a dokładnie wawy ma jakieś pomysły? Quote
CHI Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Puenta wejdź na moją stronę w agility - masz tam przeszkody, które stoją u mnie w domu... nawet huśtawke potrafiłam trzymać za szafą... sorry zdjęcia nie umiem na razie wstawić na to nowe forum Quote
PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 dobre :) zaraz wejdę dzięki za link Quote
Robull Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 A ja proponuję wejdź na bliźniaczy temat obok p.t. "przeszkody" i w przyszłości najpierw sprawdź, czy taki temat nie był juz poruszany na forum. Quote
PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Robull.. tylko wiesz mój ten temat nie schodzi do samych przeszkód ale raczej do tego tez, że w mieście nie ma gdzie tego postawić.Przecież nie wejde do windy z huśtawką.. ale dzięx za radę :) Quote
Robull Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='PUENTA imszar']Robull.. tylko wiesz mój ten temat nie schodzi do samych przeszkód ale raczej do tego tez, że w mieście nie ma gdzie tego postawić.Przecież nie wejde do windy z huśtawką.. ale dzięx za radę :)[/quote]Nie? To jekie masz wymiary windy? :-D:-D:-D Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Puenta wejdx do "przeszkody" i oglądnij sobie nasz proste konstrukcje. Mieszkam w bloku, trenuje na trawniku pod blokiem,a m przeszkody chowam w suszarni piwnicznej, równiez w bloku. Ta przeszkoda z pochylonym wejściem i zejściem to albo palisada albo kładka ale zrobienie tego to wyższa szkoła jazdy! My mamy rękaw, stacjonatki, murek skok w dal i slalom. na początek straczy! Quote
PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Wiesz mi, ze wymiary windynie są takie duże :) jak weszło pięć osób to myślałam, że się uduszę :) wchodzę na tą stronkę i chyba się zabiorę...denerwuję się takżę dlatego, że mam na ulicy różne typy które jesem ciekawa jak zareagują, będą się śmia i klnąć :/ Quote
AniaP Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='PUENTA imszar'] wchodzę na tą stronkę i chyba się zabiorę...denerwuję się takżę dlatego, że mam na ulicy różne typy które jesem ciekawa jak zareagują, będą się śmia i klnąć :/[/quote] No, bo nic innego nie potrafią, a mysleć tymbardziej. :niedowia: Ale do takiego zachowania nie są nawet potrzebne "typy", bo mnie z boiska przegoniła starsza pani, a ćwiczyłyśmy obedience i miałyśmy tylko rozłożone pachołki. No cóż, ale jak się nie wie o co chodzi i co też ta dziewczyna wyprawia z tym psem... :stupid: A nie masz możliwości chociażby w sobotę czy w niedzielę podjechać gdzieś (najlepiej autkiem oczywiście) na jakąś bardziej odludną polankę czy do lasu i tam poskakać? :hmmmm: Quote
Gerwia Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Nie przejmuj u nas to samo wszyscy sie śmieją albo gapią jak byśmy z choinki sie urwaly ale mi to nie przeszkadza !!! Ciekawe kiedy siegnie nam sie ten kaftanik ??? (bezpieczeństwa) Quote
dog_master Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ja niedaleko mam ogrodnictwo Okaz z ogromnym, zielonym terenem z hustawkami i, co najwazniejsze, prostymi, chudymi, a dlugimi laweczkami, ktore mozna latwo przestawic i jumping cwiczyc. Eh, czego ja sie nie nasluchalam.... zeby pudelka na smycz wziac, bo ugryzie (a tam moherowe berety z dzieciakami przychodza)... ale bywaly i pochwaly ("jak on pieknie skacze"), a i niektore dzieciaki maja cyrk za darmo :-D Quote
PUENTA imszar Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 na dworzu ćwiczymy tylko skakanie :) narazienie mam przeszkódf więc nie wyjmuję ale wydaję mi się, że będę wychodzić (jak będę miała przeszkody) wczesnie rano :) Quote
Recommended Posts