Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie załapałam się na kurs agility dla początkujących w pobliskim baritusie dlatego zanim zaczną się kolejne zajęcia (wiosna) chcę trochę poćwiczyć.Nie mam jednak przeszkód.
Jedyne co wymyśliłam to to:
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/7017/p27kf.jpg[/IMG][/URL]
CZy ktoś z was ma jakieś pomysły jako przeszkody..
Na szkoleniu jest jedna przeszkoda która jest przez cały rok..nie wiem jak się nazywa lecz wiem, że się wchodzi po takim ukośnym i się schodzi..
czy jakiś mieszkaniec wielkiego miasta a dokładnie wawy ma jakieś pomysły?

Posted

Puenta
wejdź na moją stronę w agility - masz tam przeszkody, które stoją u mnie w domu... nawet huśtawke potrafiłam trzymać za szafą...
sorry zdjęcia nie umiem na razie wstawić na to nowe forum

Posted

[quote name='PUENTA imszar']Robull..
tylko wiesz mój ten temat nie schodzi do samych przeszkód ale raczej do tego tez, że w mieście nie ma gdzie tego postawić.Przecież nie wejde do windy z huśtawką..
ale dzięx za radę :)[/quote]Nie? To jekie masz wymiary windy? :-D:-D:-D

Posted

Puenta wejdx do "przeszkody" i oglądnij sobie nasz proste konstrukcje. Mieszkam w bloku, trenuje na trawniku pod blokiem,a m przeszkody chowam w suszarni piwnicznej, równiez w bloku.
Ta przeszkoda z pochylonym wejściem i zejściem to albo palisada albo kładka ale zrobienie tego to wyższa szkoła jazdy! My mamy rękaw, stacjonatki, murek skok w dal i slalom. na początek straczy!

Posted

Wiesz mi, ze wymiary windynie są takie duże :)
jak weszło pięć osób to myślałam, że się uduszę :)
wchodzę na tą stronkę i chyba się zabiorę...denerwuję się takżę dlatego, że mam na ulicy różne typy które jesem ciekawa jak zareagują, będą się śmia i klnąć :/

Posted

[quote name='PUENTA imszar'] wchodzę na tą stronkę i chyba się zabiorę...denerwuję się takżę dlatego, że mam na ulicy różne typy które jesem ciekawa jak zareagują, będą się śmia i klnąć :/[/quote]

No, bo nic innego nie potrafią, a mysleć tymbardziej. :niedowia: Ale do takiego zachowania nie są nawet potrzebne "typy", bo mnie z boiska przegoniła starsza pani, a ćwiczyłyśmy obedience i miałyśmy tylko rozłożone pachołki. No cóż, ale jak się nie wie o co chodzi i co też ta dziewczyna wyprawia z tym psem... :stupid:

A nie masz możliwości chociażby w sobotę czy w niedzielę podjechać gdzieś (najlepiej autkiem oczywiście) na jakąś bardziej odludną polankę czy do lasu i tam poskakać? :hmmmm:

Posted

Nie przejmuj u nas to samo wszyscy sie śmieją albo gapią jak byśmy z choinki sie urwaly ale mi to nie przeszkadza !!! Ciekawe kiedy siegnie nam sie ten kaftanik ??? (bezpieczeństwa)

Posted

Ja niedaleko mam ogrodnictwo Okaz z ogromnym, zielonym terenem z hustawkami i, co najwazniejsze, prostymi, chudymi, a dlugimi laweczkami, ktore mozna latwo przestawic i jumping cwiczyc. Eh, czego ja sie nie nasluchalam.... zeby pudelka na smycz wziac, bo ugryzie (a tam moherowe berety z dzieciakami przychodza)... ale bywaly i pochwaly ("jak on pieknie skacze"), a i niektore dzieciaki maja cyrk za darmo :-D