Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa_17']kto bedzie w srode? :cool3:[/quote]

Ja na razie wystopuję. Sucze mają się lepiej, ale skoro chorowały obie to może to jakaś wirusówka. Lepiej nie narażać innych psów.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdaje się ze o 18:lol:, nieznośne kerraki też chyba zawitają:evil_lol:, ale raczej z krzesłem, bo nogi mi dokuczają okrutnie. Więc jak zwykle, jeżeli ktoś zamęczy swoje psa , a sam bedzie jeszcze miał ochotę pobiegać po torze, to mały niewyżyty kerrak jest do dyspozycji.

Posted

[quote name='Zebra']Zdaje się ze o 18:lol:, nieznośne kerraki też chyba zawitają:evil_lol:, ale raczej z krzesłem, bo nogi mi dokuczają okrutnie. Więc jak zwykle, jeżeli ktoś zamęczy swoje psa , a sam bedzie jeszcze miał ochotę pobiegać po torze, to mały niewyżyty kerrak jest do dyspozycji.[/quote]
Mam dobrą alternatywę na wymęczenie niewyżytego kerraka ;) > niewyżyty whippet - równie szalony :lol:

będziemy we 3- ja & lis & suchcielica :loveu:

Posted

Ja jestem chętna zobaczyć czy da się zamęczyć małego kerraka, ale obawiam się , ze predzej padniesz niż ona da się zamęczyć, ale moze dobiją ja , a raczej zabiegają Megi i wippetka, ale dlaczego tak brzydko nazwana " suchcielica"?

Posted

[quote name='Zebra']Ja jestem chętna zobaczyć czy da się zamęczyć małego kerraka, ale obawiam się , ze predzej padniesz niż ona da się zamęczyć, ale moze dobiją ja , a raczej zabiegają Megi i wippetka, ale dlaczego tak brzydko nazwana " suchcielica"?[/quote]
To tak z miłosci :loveu:
poza tym teraz już nie jest taka 'sucha', jak była do niedawna...rozrosla się....wszerz...chyba aż za bardzo :lol:

Posted

UWAGA AGILITOWCY- w środę 20/08/2008 zabawa w skakanie odwołana, przeszkodził nam ichniejszy meczyk, w sobotę zabawa przesunięta na 8:30, czyli zapraszamy pół godzinki wcześniej.

Posted

bo ja tez mam od niedawna i mialam na dzieje na male poinstuowanie, ale i bez Ciebie sobie poradzilismy :eviltong:

Rosa radzi sobie coraz lepiej, tylko szybko meczy sie ten moj klopsik :lol:
pozniej beda zdjecia ;)

Posted

kilka zdjec z dzisiaj:

[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/5482/latajcytrapekan6.jpg[/IMG]
[IMG]http://img151.imageshack.us/img151/394/rosalata3ig1.jpg[/IMG][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/3196/meggisigubiwv5.jpg[/IMG]
[IMG]http://img169.imageshack.us/img169/8895/wyjcieztunelu2ya6.jpg[/IMG]

Posted

Dziewczyny z Rzeszowa, a może próba startu na zawodach obedience?? Zapraszam do Krakowa, zaprzyjaźnionego Oddziału, na zawody obedience, do klasy 0 - 07 wrzesnia 2008. To prosty regulamin, sądze, że bez trudu sobie poradzcie, a im nas wiecej - tym raźniej. możemy wspólnie popracować na stadionie, mamy jeszcze 2 tyg!!

Posted

[CENTER][B][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]ZKWP ODDZIAŁ KRAKÓW z[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]aprasza na[/FONT][/COLOR][/B]

[B][FONT=Times New Roman][/FONT][/B][B][U][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]III OTWARTE ZAWODY OBEDIENCE[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]KRAKÓW [/FONT][/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]7 WRZEŚNIA 2008 [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]KLASA 0, 1, 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][/B][B][FONT=Times New Roman][/FONT][/B]
[/CENTER]

[LIST]
[*][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][B]Miejsce[/B]: stadion KS Juvenia ul. Na Błoniach 7 (obok błoń krakowskich)[/FONT][/COLOR][/LIST][LIST]
[*][B][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]Sędziowanie [/FONT][/COLOR][/B][/LIST][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Tadeusz Roszkiewicz klasa 0[/COLOR][/FONT]

[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Jacek Lewkowicz klasa 1, 2[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT]

[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][B]Opłaty startowe[/B] wszystkie klasy 40 zł.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][/FONT][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]Wpłaty na konto[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]BPH 11 1060 0076 0000 3200 0097 4290 z dopiskiem 'nazwisko +zawody obedience'[/FONT][/COLOR]

[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Nie będzie możliwości opłaty na miejscu!!![/COLOR][/FONT]

[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]Zgłoszenia do [B][U]1 września włącznie[/U][/B]!!!! [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]mail [/COLOR][URL="http://mailto:[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/URL][/FONT]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]Zgłoszenia wysłane do 24.08 zostaną potwierdzone 25.08. [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]W zgłoszeniu proszę podać: dane przewodnika i właściciela psa (imię nazwisko adres oddział ZKWP), psa (nazwa przydomek, data ur, nr tat, PKR, nr rej, rasa, płeć) i [U]klasę startową[/U]. [/COLOR][/FONT]
[B][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]Zgłoszenia niepełne nie będą uwzględniane. [/FONT][/COLOR][/B][FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]RING I -klasa 0 odprawa 8:30[/COLOR][/FONT]

[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Informacje 601 405 931, 601 492 212, 502 237 614[/COLOR][/FONT]

Posted

[B][COLOR=#000000][COLOR=#00b050][COLOR=#000000][U][I][B][FONT=Times New Roman][/FONT][/B][/I][/U]
[U][I][B][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Obsada sędziowska: Elżbieta Hader [/COLOR][/FONT][/B][/I][/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]