Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja narazie muszę sobie odpuścić.. mam kłopoty z kolanem .. narazie byłam u ortopedy, podejrzewa jakieś zerwanie ścięgien, naciągnięcie torebki stawowej.. opuchlizna jest okropna, a ból jeszcze większy.. narazie mam skierowanie na badanie laserowe, krioterapie i coś tam jeszcze, już nie pamiętam :( nie mogę biegać ani przeciążać tej nogi :(

Posted

No dzisiaj to właśnie praktycznie nikt Paulina niebedzie... Mc niema, Cambel tez nie, ja tez zreszta nie za bardzo ;) Poza stałymi bywalcami to niepowinno byc wiecej osob na dzisiaj...

A pozatym Paulina w zeszłym tygodniu ześmy na ciebie czekały miałas byc 8:20 a niebylo cie wcale :P

Posted

[quote name='McDzik']Ja narazie muszę sobie odpuścić.. mam kłopoty z kolanem .. narazie byłam u ortopedy, podejrzewa jakieś zerwanie ścięgien, naciągnięcie torebki stawowej.. opuchlizna jest okropna, a ból jeszcze większy.. narazie mam skierowanie na badanie laserowe, krioterapie i coś tam jeszcze, już nie pamiętam :( nie mogę biegać ani przeciążać tej nogi :([/quote]

:evil_lol: To masz to samo co moja suka kilka lat temu:evil_lol: Pocieszę Cię, to lubi nawracać ale jakby co mam świetne końskie specyfiki na to cholerstwo :eviltong:

Posted

xDD jak narazie to ide na jakies lasery, zabiegi falowe i krioterapie xD moze przejdzie xD omg dziś musiałam biegac z leonbergerem w Lublinie, to dopiero było wyzwanie dla kolana ^^

Posted

to my sie piszemy na sobote z potwornym bernem :D nie no żartuje :D
Co do małych piesków - bedzie przekoropnie zdziwiony, jak zawsze zresztą, ze na świecie też istnieją takie małe psie stworzenia :D nie moze tego pojąć od ponad 2 lat :D:D:D

Posted

Nugatika jak sie uda to Niusiu będzie miał kompana w sobotę.To może odwróci jego uwagę od małych stworzeń xD Z tym że my mamy ok. 1,5 godziny drogi do Rzeszowa i w dodatku nie wiem gdzie to jest! Kiedyś mi coś Cambel tłumaczyła...A tak troszkę zbaczając z tematu to jakie polecacie zoologiczne w Rzeszowie?

Posted

[quote name='bernena']Nugatika jak sie uda to Niusiu będzie miał kompana w sobotę.To może odwróci jego uwagę od małych stworzeń xD Z tym że my mamy ok. 1,5 godziny drogi do Rzeszowa i w dodatku nie wiem gdzie to jest! Kiedyś mi coś Cambel tłumaczyła...A tak troszkę zbaczając z tematu to jakie polecacie zoologiczne w Rzeszowie?[/quote]
Ooooo, super, mam nadzieję, że uda Wam się być! :multi:

Wg mnie w Rzeszowie nie ma żadnego ciekawego zoologa - chociaż zależy kto czego szuka...Ja i tak większość rzeczy zamawiam przez internet.
Ew. zoolog przy ul. Rejtana...;)

Posted

[quote name='bernena']Ja też przez internet ale ja mam obsesję i lubię sobię pooglądać. Zawsze jak coś to właśnie w tamtym kupowałam przy Rejtana.[/quote]
he he :razz: Nie tylko Ty masz taką obsesję. Ja moim dziewczynom ponad rok kupowałam spanka. Dużo tego w necie ale bez ,,macania" nie odważyłam się kupić. Kupiłam na wystawie. Obejrzawszy i obmacawszy uprzednio :cool3:

Posted

[quote name='Karmi']A ja przy Targowej. Duży + za starania - jak czegoś nie mają to sprowadzą.[/quote]
Ich ceny mnie odrzucają...:roll:
Kupiłam przez internet komplet do mycia zębów dla psa - pasta + szczoteczki.
Zapłacilam 11zł...
Na Targowej ten sam komplet bodajże 24zł...:roll:

Albo Happy Dog, jakieś 50zł droższy niż na necie...

Posted

[quote name='Karmi']A ja przy Targowej. Duży + za starania - jak czegoś nie mają to sprowadzą.[/quote]

No to właśnie chyba o ten HAPPY DOG chodzi ^^ ja ich niemiło wspominam ^^ raz tam byłam z psem go przed wystawą robić, żeby go uczesali i wyodzywkowali na wystawe, to mi go tak obstrzygli (a tej rasy nie WOLNO strzyc), że potem niezłe baty od hodowców zbierałam ^^ chyba nawet we wzorzec nie spojrzeli.. wiem, że rzadka rasa, ale.. no... chyba się nazywają zawodowcami, więc? I jeszcze rabatu nie chcieli przyjąć, a sami wczesniej mi go dali ^^ ... pic na wode fotomontaż

Posted

[quote name='McDzik']No to właśnie chyba o ten HAPPY DOG chodzi ^^ ja ich niemiło wspominam ^^ raz tam byłam z psem go przed wystawą robić, żeby go uczesali i wyodzywkowali na wystawe, to mi go tak obstrzygli (a tej rasy nie WOLNO strzyc), że potem niezłe baty od hodowców zbierałam ^^ chyba nawet we wzorzec nie spojrzeli.. wiem, że rzadka rasa, ale.. no... chyba się nazywają zawodowcami, więc? I jeszcze rabatu nie chcieli przyjąć, a sami wczesniej mi go dali ^^ ... pic na wode fotomontaż[/quote]

Ja z rabatem nie mam problemów.
O strzeżeniu nie mam zdania bo moje sucze nie z tych. Współczuje. Ale na pociechę powiem Ci, ze vet do którego kiedyś chodziłam chciał ciachnąć ostrogi mojemu beauceronowi. Ot tak przy okazji robinia prześwietlenia.
W rozmowie wyszło , że to miał być taki ,,gratisek" i nawet nie miał zamiaru tego ze mną konsultować bo dla niego było oczywiste, że to psu przeszkadza i jest zupełnie niepotrzebne. :angryy:
Zmieniłam veta.

Posted

[quote name='Karmi']Ja z rabatem nie mam problemów.
O strzeżeniu nie mam zdania bo moje sucze nie z tych. Współczuje. Ale na pociechę powiem Ci, ze vet do którego kiedyś chodziłam chciał ciachnąć ostrogi mojemu beauceronowi. Ot tak przy okazji robinia prześwietlenia.
W rozmowie wyszło , że to miał być taki ,,gratisek" i nawet nie miał zamiaru tego ze mną konsultować bo dla niego było oczywiste, że to psu przeszkadza i jest zupełnie niepotrzebne. :angryy:
Zmieniłam veta.[/quote]

Acha :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tu gdzieś w rzeszowie? Bo ja juz nie mam zaufania w ogole do wetów, tylko do p.Rogowskiej chodzimy ... a zmienialismy juz raz po raz ;/