Kisses Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Cambel&Megi'][B]Kisses_xox[/B], westik? :razz:[/quote] A jak :cool3: no oczywiście :loveu: Moja morda xD Już ją kocham :evil_lol: Quote
Kisses Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Trzeba zrobić jakiś mini zlocik w Rzeszowie [SIZE=1][COLOR=Silver]po kwarantannie mojej[/COLOR] [/SIZE]w np. sierpniu ^^ Przyjdę sobie z moją kochaną, żeby się socjalizowała :evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Hejka , tez jestem z Rzeszowa i mam 4-letniego kundelka ( suczke).;)Rejon Pobitno Quote
Kisses Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Może by tak określić nasze rejony? Tzn. w której części Rzeszowa? Bo moze się okazać, ze się nawzajem się kojarzymy ;p Ja jestem Nowe Miasto/Słocina :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Kisses_xox']Trzeba zrobić jakiś mini zlocik w Rzeszowie [SIZE=1][COLOR=Silver]po kwarantannie mojej[/COLOR] [/SIZE]w np. sierpniu ^^ Przyjdę sobie z moją kochaną, żeby się socjalizowała :evil_lol:[/quote] :evil_lol: do sierpnia jeszcze trooochę czasu, mam nadzieję, że i wcześniej się coś odbędzie...oczywiście zapraszamy nawet jeszcze bez psiaka!:lol: Ja jestem z okolic Dąbrowskiego - Hetmańska.;) Collie, witaj na forum. :) Quote
McDzik Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Kisses_xox']Może by tak określić nasze rejony? Tzn. w której części Rzeszowa? Bo moze się okazać, ze się nawzajem się kojarzymy ;p Ja jestem Nowe Miasto/Słocina :loveu:[/quote] Ja Słocina :lol: Witaj :lol: Quote
drzalka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Czesc ! Chetnie wybiore sie na spacer na miłocinskie pola, lub na przybyszówke. ;) Quote
Kisses Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Psiulka, McDzik, a ja myślałam, ze nikogo normalnego tu nie ma :multi: Mieszkacie bliżej domu z Oskarami czy kościoła? :cool3: Ja na oskary (od tyłu) mam widok z tarasu :evil_lol: Quote
Kisses Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Cambel&Megi']oczywiście zapraszamy nawet jeszcze bez psiaka!:lol: Ja jestem z okolic Dąbrowskiego - Hetmańska.;) [/quote] To dobrze, bo myślałam, że bez psiaka mnie wygonicie :evil_lol: Żart To Do Ciebie też mam blisko nawet. Ale ja teraz na NM rzedziej Quote
psiulka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Kisses_xox']Psiulka, McDzik, a ja myślałam, ze nikogo normalnego tu nie ma :multi: Mieszkacie bliżej domu z Oskarami czy kościoła? :cool3: Ja na oskary (od tyłu) mam widok z tarasu :evil_lol:[/quote] Dom z Oskarami? Pierwsze słyszę. :evil_lol: Ja mieszkam jakieś 10-15 minut drogi od kościoła. ;) Quote
Kisses Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Taaam wyżej ;p Poźniej 16 konczy swoją trase... Gdzie chodzisz z psiakiem na spacery? Do parku? :cool3: [COLOR=Silver] [/COLOR][SIZE=1][COLOR=Silver]Nudzi mi się jutro [/COLOR][/SIZE] Quote
McDzik Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Też pierwszy słysze :crazyeye: a tam gdzie 16 kończy trase wysiadałam milion razy :crazyeye: Ja bliżej kościoła w strone Malawy, wiesz gdzie jest cmentarz? :evil_lol: Tam mnie szukaj :evil_lol: Quote
Kisses Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='McDzik']Też pierwszy słysze :crazyeye: a tam gdzie 16 kończy trase wysiadałam milion razy :crazyeye: Ja bliżej kościoła w stronę Malawy, wiesz gdzie jest cmentarz? :evil_lol: Tam mnie szukaj :evil_lol:[/quote] Jak jedziesz 16 to po prawej masz Oskary, a trochę później pętle.. Ten dom to jest właściciela PRINCE`a :evil_lol: Wiem (?), gdzie jest skręt na malawe... (tam pisze 2,5 km, czy coś? :razz:). Cmentarza nie kojarzę, bo dolnej części nie znam za bardzo (a trzeba się udać do kościoła, co do bierzmowania :evil_lol:) Mam Cię szukać na cmentarzu? Tzn. przebywasz tam często? :lol: Quote
McDzik Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Mieszkam w pierwszym grobowcu zaraz obok wejścia na lewo :evil_lol: Zapraszam kiedyś na herbatke :evil_lol: Quote
Darianna Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 a herbatka chociaż ciepła będzie? :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :mdleje: ale tu czarny humor...:evil_lol: Quote
Dyzia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Oooo to ja widze,że duzo osób tu jest z Rzeszowa:loveu:Ja akurat tez z Rzeszowa jestem z ul,ustrzyckiej:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Dyzia']Oooo to ja widze,że duzo osób tu jest z Rzeszowa:loveu:Ja akurat tez z Rzeszowa jestem z ul,ustrzyckiej:evil_lol:[/quote] Z ustrzyckiej? no to widze ze nie daleko mamy, czesto tam bywam u kolezanki :evil_lol: Quote
Dyzia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ooo:crazyeye: A na n-k jestes? :D:D Moze cie znam:evil_lol: Quote
Kisses Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='McDzik']Mieszkam w pierwszym grobowcu zaraz obok wejścia na lewo :evil_lol: Zapraszam kiedyś na herbatke :evil_lol:[/quote] Dzisiaj zostałam uświadomiona, gdzie jest cmentarz :evil_lol: Moze w przyszłym tygodniu się tam przejde :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Dyzia']Ooo:crazyeye: A na n-k jestes? :D:D Moze cie znam:evil_lol:[/quote] Oczywiscie ze jestem na n-k :evil_lol: Quote
Kisses Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Nera-']Oczywiscie ze jestem na n-k :evil_lol:[/quote] Nawet ją mam :evil_lol: Swoją drogą, to mało znam osób bez n-k Quote
McDzik Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Kisses_xox']Dzisiaj zostałam uświadomiona, gdzie jest cmentarz :evil_lol: Moze w przyszłym tygodniu się tam przejde :loveu:[/quote] No to zapraszam :evil_lol: I nawet herbatka będzie... ciepła (tylko uprzedź, żebym wiedziała kiedy ją tam troche przy zniczach podgrzać) :evil_lol: Quote
Recommended Posts