Karmi Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='bila1']Zastanów się, zanim coś napiszesz.[/quote] Zastanowiłam się. A co? No nie mów, że trafiłam. :crazyeye: Quote
Coffee&Nera Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Powiadacie ze mrozik :razz:? A mowili cos o sniegu :loveu: Bo my juz 100% zdrowe z wielką checia mozemy sie spotkac, juz po kwarantannie :cool3: Quote
Ewa_17 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 bila czy to oznacza, ze w deszcz i ciemnosc psow nie wyprowadzasz, bo sie wybrudza?! :roll: moj Rosolak im bardziej brudny, tym szczesliwszy :cool2: Quote
Karmi Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote]bila czy to oznacza, ze w deszcz i ciemnosc psow nie wyprowadzasz, bo sie wybrudza?! :roll: Coś Ty :cool3: U nas renonty w parku więc jest takie błoto, ze zapadła wieś niech się schowa. Z pewnością więc nie chodzi o to.[/quote] [quote]moj Rosolak im bardziej brudny, tym szczesliwszy :cool2:[/quote] Moje też tak mają. Zresztą brudny beauceron to jak samochód terenowy w błocie ;) ps.Chętnie przyszłbym z moimi dziewczynami na spotkanie ale w sobotę i niedzielę intensywnie się szkolimy. Quote
Ewa_17 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Karmi'] ps.Chętnie przyszłbym z moimi dziewczynami na spotkanie ale w sobotę i niedzielę intensywnie się szkolimy.[/quote] gdzie to sie szkolicie, jesli to nie tajemnica?! ;) Quote
bila1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Ewa_17']bila czy to oznacza, ze w deszcz i ciemnosc psow nie wyprowadzasz, bo sie wybrudza?! :roll: [/QUOTE] nie lubię tego, co po spacerku, ale się poświęcam:cool1: chociaż wolałabym nie... ale terroryzują mnie:roll: Quote
Karmi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Ewa_17']gdzie to sie szkolicie, jesli to nie tajemnica?! ;)[/quote] U p. Marka Szarego. Polecam! Małe grupy, luźna atmosfera, świetne podejście do psów. Quote
Karmi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='bila1']nie lubię tego, co po spacerku, ale się poświęcam:cool1: chociaż wolałabym nie... [B]ale terroryzują mnie[/B]:roll:[/quote] Wiem, ale nie daj się! Zrób to proszę dla dobra ogółu. :razz: Quote
Karmi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='bila1']pisałam już, żem egoistka;[/quote] Wiemy, wiemy ale żaden egoista nie żyje w próżni. Nie ważne czy jest mały czy duży. Może ich być nawet 2 ale to jeszcze nie jest ogół. Egoistom więc pozostaje się dostosować...:eviltong: Quote
bila1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ... a psom wstawić telewizorek do piwnicy :sad: Quote
Karmi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='bila1']... a psom wstawić telewizorek do piwnicy :sad:[/quote] Jakby Ci to powiedzieć... z tą piwnicą to jak z Konopnickiej zagaiłam... :razz: Ale skoro Ty tak mówisz jako jednoosobowe TWA to pewno lepiej wiesz :p Quote
bila1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 nio... ciemno i wino z niej zabrali:shake: [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/6273/53254177bg4.jpg[/IMG] Quote
Karmi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='bila1']nio... ciemno i wino z niej zabrali:shake:[/quote] Czemu wszystko bierzesz do siebie?:cool3: W naszym bloku są tylko strychy :lol: Quote
bila1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 to prawda, ale wszyscy mówią na nie "piwnice" :mdleje: Quote
Kisses Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dawno nie odwiedzany wątek... Ja też z Rzeszowa, ale bez pieska narazie ^^ Quote
Darianna Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja z Dębicy - prawie jak Rzeszów :D I prawie z pieskiem :diabloti: Quote
Kisses Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Prawie ^^ A prawie z pieskiem tzn. że niedługo się zjawi w domku? :loveu: Quote
Darianna Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Kisses_xox']Prawie ^^ A prawie z pieskiem tzn. że niedługo się zjawi w domku? :loveu:[/quote] Dokładnie tak :loveu::multi: Quote
Darianna Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Seterek irlandzki czyli rudy diablik w psiej skórze :diabloti: Quote
Kisses Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja już odliczam aż tylko 5 mies do kupna psiaka :evil_lol: Quote
McDzik Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Darianna']Seterek irlandzki czyli rudy diablik w psiej skórze :diabloti:[/quote] No to będziecie mieli towarzyszkę :evil_lol: Tu na dogo mój kumpel z Rzeszowa ma sunię setera irlandzkiego młodziutką :lol: Quote
Recommended Posts