Jump to content
Dogomania

KRAKÓW-MAZAK-kochany zawsze zostanie w naszej pamięci i sercach

Recommended Posts

Posted

Kiwuniu ja Cię bardzo bardzo prosze, wybierz najpiekenijsze zdjecia mazaka szcczesliwego w nowym domu, bo o takie fotki prosiła magda i wyslij ok? Aga jest kretynka komupterowa niestety:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiwuniu dzięki jestes kochana:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dorotko film będzie w ten piątek. oczywiście nagranie dostaniecie. ja wysłałam zdjęcia Mazaczka kochanego z dogo - te na których jest najszczęsliwszy. Magda potwierdziła, ze doszły. Ona bedzie tez chciała polaczyć się z Tobą podczas programu na żywo Czy numer telefonu masz ten co kiedyś?

Posted

Program zwykle jest o 18 30, musisz dorotko cos powiedziec
bedzie dobrze
w raze czego to pomysl ze aga i kiwi sa w studiu i sluchaja i trzymaja kciuki!!

Posted

Dorotko, a kto jak nie Ty ma o nim powiedzieć? Powiedz jeszcze czy numer masz ten sam? Czy magda go na pewno ma?

Posted

ten sam, 0888570851

postaram sie bardzo... ale lzy mam nadzieje wliczacie w cene tej rozmowy..
bo ja naprawde nie umiem jeszcze spokojnie... on odchodzil na moich rekach:placz:

Posted

Wiem Dorotko, że wciąż Ci ciężko .. Ja znałam go tak krótko, a również często o nim myślę. Np. w boksie f 10 mieszka pies tez stary i bardzo do niego potrzebny i taki załamany, bardzo mi Mazaka przypomina. Zresztą ten pies jest na stronie oficjalnej schroniska www. schronisko.krakow.pl w dziale pilne adopcje. Ile razy go widze, to myślę o Mazaku

Posted

To było coś niesamowitego, wzruszającego... Dorothy poradziłaś sobie lepiej niż mozna było przypuszczać... Opowiedziałaś to w taki sposób, że naprawde dotykało samego serca... A fragment listu Agi... Niedowiary...

Posted

[quote name='Jagienka']To było coś niesamowitego, wzruszającego... Dorothy poradziłaś sobie lepiej niż mozna było przypuszczać... Opowiedziałaś to w taki sposób, że naprawde dotykało samego serca... A fragment listu Agi... Niedowiary...[/quote]

Jagienko , chyba czytasz w moich myślach ! napisałaś dokładnie to , co chciałam napisać !

Posted

Dziekuje, ale ja tylko mowilam co mysle... Mazaczek zyje, zyje w nas, we mnie. Kiedy jestem w Buczkowicach, moja Jula zanosi kwiaty na miejsce gdzie go pochowalam. Ale ja nie. Poszlam tam ostatnio, popatrzylam na te ziemie i pomyslalam - nie, to jakies nieporozumienie, Mazak przeciez ze mna jest co dzien, a nie tam w ziemi. Prawda Mazaczku?
I poszlismy ogladac z Mazakiem drzewa do wycinki.....

Posted

Dorotko z trudem się opanowywałam, aby nie wybuchnąć płaczem. Mazaczek też mi towarzyszy w myślach...Wygladał pieknie w programie na pewno kiedyś się z nim spotkam pod jakimś drzewem ew lepszym świeicie i wygłaskam go a on mi opowie o sobie..

• 2 months later...
Posted

[quote name='paulus'][B]Katcherine [/B]mam nagrane na DVD mogę przesłać.[/quote]
A ja też mogę prosić? Oczywiście opłacę koszty płytki i przesyłki, jeśli podasz mi numer konta i inne namiary na pw. Kibicowałam Mazakowi od początku...

Posted

Ojej przpomnę Magdzie, żeby znalazła, ja sprawdzę czy nie mam na zwykłej kasecie wideo

• 4 months later...
Posted

Nie chcę krakać bądź być złego zwiastunem...
Ale całkiem być może, że Mazaczek niedługo zostanie psem przewodnikiem jednego takiego sympatycznego wciąż kolesia na czterech (właściwie na dwóch - bo tylnymi nie rusza) łapach...

Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było OK, a jeśli nie daj Bóg nie będzie... to żeby sie zaprzyjaźnili za tęczowym mostem...

W końcu jak towarzysze/żołnierze - z niejednego pieca chleb jedli... :cry:

Pozdrawiam

• 4 months later...
  • 9 months later...