AgaG Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Kiwuniu ja Cię bardzo bardzo prosze, wybierz najpiekenijsze zdjecia mazaka szcczesliwego w nowym domu, bo o takie fotki prosiła magda i wyslij ok? Aga jest kretynka komupterowa niestety:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kiwi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 ok, ale to jutro bo dzisiaj jz padam ale wydaje mi sie z powinny byc w wiekszej rozdzielczosci tuxman sprobuj wyslac na [email][email protected][/email] tylko tak do 10 mega to ja bede walczyc potem :) Quote
AgaG Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Kiwuniu dzięki jestes kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
AgaG Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Dorotko film będzie w ten piątek. oczywiście nagranie dostaniecie. ja wysłałam zdjęcia Mazaczka kochanego z dogo - te na których jest najszczęsliwszy. Magda potwierdziła, ze doszły. Ona bedzie tez chciała polaczyć się z Tobą podczas programu na żywo Czy numer telefonu masz ten co kiedyś? Quote
Dorothy Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Mam.... o ktorej bedzie ten film? Mam w piatek trening skokowy zamowiony , do 18 mniej wiecej. Ja nie wiem czy dam rade mowic o Mazaku, ja zaraz placze.....:-( Quote
kiwi Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Program zwykle jest o 18 30, musisz dorotko cos powiedziec bedzie dobrze w raze czego to pomysl ze aga i kiwi sa w studiu i sluchaja i trzymaja kciuki!! Quote
AgaG Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Dorotko, a kto jak nie Ty ma o nim powiedzieć? Powiedz jeszcze czy numer masz ten sam? Czy magda go na pewno ma? Quote
Dorothy Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ten sam, 0888570851 postaram sie bardzo... ale lzy mam nadzieje wliczacie w cene tej rozmowy.. bo ja naprawde nie umiem jeszcze spokojnie... on odchodzil na moich rekach:placz: Quote
AgaG Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Wiem Dorotko, że wciąż Ci ciężko .. Ja znałam go tak krótko, a również często o nim myślę. Np. w boksie f 10 mieszka pies tez stary i bardzo do niego potrzebny i taki załamany, bardzo mi Mazaka przypomina. Zresztą ten pies jest na stronie oficjalnej schroniska www. schronisko.krakow.pl w dziale pilne adopcje. Ile razy go widze, to myślę o Mazaku Quote
Jagienka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 To było coś niesamowitego, wzruszającego... Dorothy poradziłaś sobie lepiej niż mozna było przypuszczać... Opowiedziałaś to w taki sposób, że naprawde dotykało samego serca... A fragment listu Agi... Niedowiary... Quote
Toska Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Jagienka']To było coś niesamowitego, wzruszającego... Dorothy poradziłaś sobie lepiej niż mozna było przypuszczać... Opowiedziałaś to w taki sposób, że naprawde dotykało samego serca... A fragment listu Agi... Niedowiary...[/quote] Jagienko , chyba czytasz w moich myślach ! napisałaś dokładnie to , co chciałam napisać ! Quote
Katcherine Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 czy ktos nagral i uzyczylby w wersji elektronicznej?:placz: :placz: :placz: Quote
Ulka18 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Mysmy sie tez splakaly, wszystkie trzy... Dorothy, Aga jestescie wspaniale. AgaG podziwiam Cie za opanowanie przed kamera. Quote
kiwi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Miałam łzy w oczach... Pieknie bylo Dorotko.... Mazak macha ogonem z gory... Quote
Dorothy Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Dziekuje, ale ja tylko mowilam co mysle... Mazaczek zyje, zyje w nas, we mnie. Kiedy jestem w Buczkowicach, moja Jula zanosi kwiaty na miejsce gdzie go pochowalam. Ale ja nie. Poszlam tam ostatnio, popatrzylam na te ziemie i pomyslalam - nie, to jakies nieporozumienie, Mazak przeciez ze mna jest co dzien, a nie tam w ziemi. Prawda Mazaczku? I poszlismy ogladac z Mazakiem drzewa do wycinki..... Quote
AgaG Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Dorotko z trudem się opanowywałam, aby nie wybuchnąć płaczem. Mazaczek też mi towarzyszy w myślach...Wygladał pieknie w programie na pewno kiedyś się z nim spotkam pod jakimś drzewem ew lepszym świeicie i wygłaskam go a on mi opowie o sobie.. Quote
paulus Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [B]Katcherine [/B]mam nagrane na DVD mogę przesłać. Quote
Wiedźma Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='paulus'][B]Katcherine [/B]mam nagrane na DVD mogę przesłać.[/quote] A ja też mogę prosić? Oczywiście opłacę koszty płytki i przesyłki, jeśli podasz mi numer konta i inne namiary na pw. Kibicowałam Mazakowi od początku... Quote
AgaG Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Ojej przpomnę Magdzie, żeby znalazła, ja sprawdzę czy nie mam na zwykłej kasecie wideo Quote
paulus Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Płytkę mogę wysłać tylko muszę wiedzieć na jaki adres.:razz: Quote
tuxman Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nie chcę krakać bądź być złego zwiastunem... Ale całkiem być może, że Mazaczek niedługo zostanie psem przewodnikiem jednego takiego sympatycznego wciąż kolesia na czterech (właściwie na dwóch - bo tylnymi nie rusza) łapach... Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było OK, a jeśli nie daj Bóg nie będzie... to żeby sie zaprzyjaźnili za tęczowym mostem... W końcu jak towarzysze/żołnierze - z niejednego pieca chleb jedli... :cry: Pozdrawiam Quote
Recommended Posts