bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 jestem tu wreszcie. planujecie zabrać całą rodzinkę od tego faceta? Czy tylko maluchy? Jeśli tylko maluszki, to zbieracie wszystkie? boję się, że coś złego się im stanie, że się rozejdą, pogubią:( idę poszukać bazarku ogłoszeniowego i wykupię dla maluszków pakiet ogłoszeniowy... Quote
Monday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 tula - ja stawiałbym na ofertę warszawską....po radomskich okolicach można się różnych rzeczy spodziewać...(pewnie po warszawskich też, ale to zawsze większa liczba czyteników) Tylko tak się wtrącam... Mam nadzieję, że dzisiaj wam ta akcja wyjdzie. Trzymam kciuki. Piszcie jak będziecie mogły. Quote
bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Oferta ladySwallow z bazarku ogłoszeniowego: http://www.dogomania.pl/threads/174513-Bazarek-ogA-oszeniowy-nowe-atrakcyjne-zasady-Na-tymczas-szczeniAE-cy-i-Froda-do-23-12 Na bazarku wystawiam ogłoszenia, czyli: - tworzę tekst - wstawiam ogłoszenie na stronę ogłoszeniową Wykupić można dowolną liczbę ogłoszeń z podanych poniżej serwisów: - eoferty.com.pl - kokosy.pl - gieldaogloszen.pl - kupiepsa.pl - kupsprzedaj.pl - mojpupil.pl - petworld.pl - zwierzeta.5aleja.pl - nasipupile.pl - przygarnijzwierzaka.pl - allegro.pl - sprzedasz.pl - ojej.pl - gumtree.pl - ale.gratka.pl - adopcjapsa.pl - adin.pl - psy.low.pl - adopcje.org - olx.pl PILNIE DO OGŁOSZEŃ SĄ POTRZEBNE TE INFO - PROSZĘ O ICH PODANIE! gdy dostanę informacje na temat psa takie, jak: - wiek(tutaj też płeć każdego szczeniaka osobno) - miejsce pobytu - dane kontaktowe - zastrzeżenia (np. tylko do domu bez psów itp.) Wykupię u lady Swallow pakiet ogłoszeń dla szczeniorków(prócz allegro, bo już jest), ale muszą być na bazarku ogłoszeniowym podane powyższe zakreślone na czerwono info. Quote
bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 hej...!!! jest tu kto, bo podać metryczkę na bazarek ogłoszeniowy - TO WAŻNE!:roll: Quote
bullterrierka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ....................................................... Quote
tula Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Bico nie wykupuj na gumtree warszawa i adopcjapsa.pl, ja będę im tam robić ogłoszenia i regularnie odnawiać bo uważam że własnie odnawianie jest ważne żeby nie pospadały. Quote
bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='tula']Bico nie wykupuj na gumtree warszawa i adopcjapsa.pl, ja będę im tam robić ogłoszenia i regularnie odnawiać bo uważam że własnie odnawianie jest ważne żeby nie pospadały. dobrze, napiszę, że gumetree i adopcjapsa.pl odpada. Czyli zabieracie mamusię i całą 6? Quote
lilith27 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 kochani jak psiaczki zostaną zabrane siądziemy z nimi na spokojnie zrobi się zdjęcia i opisy u weta dowiemy się ile dokłądnie mają psy kontakt do Tych przekazałam osobie która też ma szczeniorki na wydaniu więc tam transport nie jest potrzebny akcję na masową skalę z szukaniem domku zaczniemy za chwilę jestem spakowana piwko grzeje się w plecaku za chwilę wychodze z domu bico...ja przepraszam ale byłam w pracy i nie miałam jak pisać wpadam rano tylko na forum jeszcze zanim zacznie się mój czas pracy duuże obciązenie ostatnio mam Quote
LadyS Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jestem i zapisuję wątek - będę śledzić i czekać na nowe zdjęcia. Quote
tula Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Beata M napisał(a):Tula są jakieś wiesci o Tince? Niestety nic, znowu rozklejałyśmy dzisiaj z siostrą plakaty i może jak dam radę to wieczorem jeszcze pojeździmy, dzwonił dziś jakiś pan który widział podobna sunię na Warszawskiej ale jak sprawdziłysmy to niestety nie była Tinka, inna sprawa że ta sunia którą widził ten pan miała na pewno cieczkę bo biegał za nią jeden psiak i sie wyraźnie zalecał, a ona sie odgryzała. Chciałam im dac jeśc ale sunia była wystraszona i nie podchodziłam bo było ryzyko że wbiegnie na jezdnię. Tyle tych biedaków bezdomnych.... Niestety Tinki nigdzie nie ma:( To czekam na nowe fotki szczeniaczków i opisy i będę wtedy ogłaszać. Quote
bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='ladySwallow']Jestem i zapisuję wątek - będę śledzić i czekać na nowe zdjęcia. dzięki, że jesteś:) dziewczyny, jak tylko będą nowe foty, nowe info, opisy psiaków, to szybciutko je tu dawajcie, do ogłoszeń ladySwallow:) Quote
lilith27 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 wszystko się udało teraz potrzebne fundusze na szczepienia Quote
bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 lilith27 napisał(a):wszystko się udało teraz potrzebne fundusze na szczepienia ile łącznie trzeba kasy na odrobaczenie i szczepienia? trzeba też sprawdzić czy nie mają pcheł, kleszczy itp. Quote
lilith27 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 cóż trzeba ponegocjować z wetem jednoczesnie dodaje, iż na forum jest szczeniaczkowy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/173905-do-30-11-papirusy-na-6-szczeniAE-t Quote
bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 to czekamy na info ile wet sobie zażyczy... Quote
bullterrierka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 bico napisał(a):ile łącznie trzeba kasy na odrobaczenie i szczepienia? trzeba też sprawdzić czy nie mają pcheł, kleszczy itp. pchły mają straszne :( jutro akcja odpchlenie i odrobaczenie bo brzuszki pękate od robali Quote
Monday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Małe biedulki :( Teraz szybko do domków - swoich własnych... Czy ten ktoś z Tych się odezwał? Quote
lilith27 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Monday ja zrezygnowałam z tego kontaktu przekazałam go osobie ze śląska, ktra też szuka domu dla szczeniaka Quote
bico Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Beata M napisał(a):pchły mają straszne :( jutro akcja odpchlenie i odrobaczenie bo brzuszki pękate od robali po tym na pewno poczują się lepiej. Quote
lilith27 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 miałam 2 zapytania na maila o psy nazbyt lakoniczne, żeby pisać o czymś obiecujacym zobaczymy co z tego wyniknie Quote
tula Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Może coś wyniknie, mnie z takich lakonicznych maili udało się już wyadoptować do dobrych domków kilka zwierzaków:) Quote
kasia14 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Trzymam kciuki za maluszki. Dobrze, że są już bezpieczne Quote
lilith27 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 akcja pchła wprowadzono w życie zrobione są fotki, ale się znów pogubiłam wrzucam na razie te, co do których mam pewność z jednego zdjęcia chyba mi wynika, że być może jest 3 - ci samczyk jutro się upewnie na pierwszej stronie edytuję posty psiaczkom nadaje imiona dla identyfikacji planujemy zakupić obróżki róznokolorowe na razie trójki jestem pewna resztę wrzucę jutro Quote
Recommended Posts