Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 738
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ULKA12']Wiem Szarotka, że to lepiej, tylko ja jakiegoś doła dzisiaj załapałam, to chyba przez tą mgłę.[/QUOTE]
Ula..jesteśmy z Toba..wiesz o tym chyba....ja wiem, ze sie martwisz, że chcesz najlepiej...ale wiem tez ze jestes tak dzielna i wspaniałą osobą, ze żaden dól Cie nie przygniecie na tyle, żebys nie wstala....:) a jeśli nawet....to o ile nie my..to Bora i Twoj zwierzyniec- podniosą Cie na pewno:D Glowa do gory..Twoja sila jest naszą siła..nawet nie chce myslec, co by było, gdybys nam tej sily nie dala w pewnym momencie zycia Bory.....DZIĘKUJE ZE JESTES I DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO CO ROBISZ:):):)

Posted

Bora z dnia na dzień jest wredniejsza. dzisiaj goniłyśmy się po podwórku bo paniusia nie miała ochoty wrócić do garażu, na spacerki jej się zebrało:diabloti:

Posted

[quote name='ULKA12']Bora z dnia na dzień jest wredniejsza. dzisiaj goniłyśmy się po podwórku bo paniusia nie miała ochoty wrócić do garażu, na spacerki jej się zebrało:diabloti:[/QUOTE]
Odzywa :):) w garazu nuda.

Posted

[quote name='ULKA12']Bora z dnia na dzień jest wredniejsza. dzisiaj goniłyśmy się po podwórku bo paniusia nie miała ochoty wrócić do garażu, na spacerki jej się zebrało:diabloti:[/QUOTE]
A nie mowilam, ze bora nie da Ci sie pogrążać w "depresji"???Podobno na takie stany najlepszy sport- czyli bieganie...to ci Bora jedna...jak ona zna tą swoja ukochana Pańcie....:p...robi co moze :D..a jak głoweczka Naszego Skarba????

Posted

NO ale jak sie dziwic..kiedy wokol tylu dobrych ludzi jak Ula..takiemu psu niespieszno za TM..bo on tam ma juz raj...:D...ja osobiscie uwielbiam ten wątek....i Ule i BOrunie....:D:D:D:p

Posted

Hahah..jak tam dzisiaj nasza Księżniczka????Nowe gonitwy wymyslila, czy dzis sobie odpoczywa..??Pogoda niemilosierna jest niestety....mnie samej tylko łóżeczko w głowie..na szczeście jest dogo- i nie pozwala mi sie połozyć:D

Posted

Zajrzyjcie tu dziewczyny i blagam cos wymyslcie, cos podpowiedzcie..ten dziadzio .nie ma czasu..uspia go lada dzień..:([url]http://www.dogomania.pl/threads/175143-stary-jak-A-WIAT-maleA-ki-A-wiat-nie-ma-juA-ani-chwili[/url]

Posted

No niestety ten tydzień był dla mnie okropny. Zaglądałam tutaj ale tylko na minutkę. Oczywiście problemy nie przez zwierzęta tylko przez ludzi, ale do tego powinnam się juz przyzwyczaić. Co u Bory? No cóż starsza pani czuje się wyśmienicie. Jak na psa po tylu przejściach. Prawie się już nie zawraca chodzi prawie normalnie, jedyne co jej pozostało po wylewie to skręt głowy, nie ma ktoś pomysłu co z tym zrobić? Leki dostaje nadal. Jak zdążę to porobię jej jakieś zdjęcia aby wszyscy mogli nacieszyć się jej widokiem. Niestety żadnych telefonów w sprawie adopcji.

Posted

[quote name='ULKA12']No niestety ten tydzień był dla mnie okropny. Zaglądałam tutaj ale tylko na minutkę. Oczywiście problemy nie przez zwierzęta tylko przez ludzi, ale do tego powinnam się juz przyzwyczaić. Co u Bory? No cóż starsza pani czuje się wyśmienicie. Jak na psa po tylu przejściach. Prawie się już nie zawraca chodzi prawie normalnie, jedyne co jej pozostało po wylewie to skręt głowy, nie ma ktoś pomysłu co z tym zrobić? Leki dostaje nadal. Jak zdążę to porobię jej jakieś zdjęcia aby wszyscy mogli nacieszyć się jej widokiem. Niestety żadnych telefonów w sprawie adopcji.[/QUOTE]ULa...normalnie przeczytalam początek..pierwsz zdanie i o mlao sie natychmiast nie rozplakalam..:(Krew mi z mozgu odplynęła....bylam pewna, ze cos z Bora się stalo...na szczeście to zmyłka..choc..kurcze...wcale nie radośniejsza...kurcze....i co tu sie nam dziwic ze kochamy psy....wszyystkie razem na swiecie nigdy nie zrobia czlowiekowi tyle złego, co potrafi zrobic drugi człowiek....:/trzymamy kciukasy za Ciebie i zawsze bedziemy po twojej stronie:)

Posted

Jak pisałem nie znam się, ale można zapytać weta czy nie ma jakiś masaży na to czy maści? Ten skret powinien sam puścić tylko może można w tym troszeczkę pomóc?

Posted

Już pytałam weta. To nie jest na zasadzie skurczu, który można rozmasować lub wyćwiczyć, bo ona jak chce to może skręcić tą głowę, ale tak jakby sobie nie zdawała sprawy, że ta głowa jest skrzywiona. Podobno są jakieś zabiegi ale on nie wiedział jakie podobno w Warszawie są prowadzone jakieś nowe metody leczenia i rechabilitacji takich psów ale to dla nas za daleko.