Szarotka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Emotki dzialaja w opcji zaawansowanej. Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='ULKA12']Bora dziękuje za życzenia. Od jutra zwiększamy dawkę nivalinu, bo tak głowa jednak wygląda okropnie a mnie się wydaje, że to główny powód problemów z chodzeniem. Bora od dwóch dni załatwia się tylko na dworze i to mnie bardzo cieszy bo mam mniej roboty oczywiście są i inne powody do radości np. Bora zaczęła pięknie machać ogonem. Nie wiem dlaczego niezbyt lubi jak ją nosze na rękach, raz to nawet próbowała uciekać. Czy wam również dalej nie działają emotki??? Bez tego trudno pisać.[/QUOTE] MMMMMMMMMMmmmmmmm...mogę tylko pomruczeć z radości.......:):):) Quote
ULKA12 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Dziękuję Szarotka:lol:. Od razu lepiej sie pisze:multi: Quote
malawaszka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 super wieści!!! przekrzywiona głowa to na pewno powód problemów z równowagą bo to chyba wtedy błędnik szaleje? Quote
ULKA12 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Też mi się wydaje, że te jej problemy z chodzeniem to wina błędnika. ale dla mnie ważne jest to, że Bora nawet jak się przewróci to szybko się podnosi i człapie dalej.:lol: Quote
Lilmo Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dawno mnie u Borki nie było, ale cały czas pamiętam o Was! Wystawiłam ponownie allegro dla Bory. Jest to zwykła, niewyróżniona aukcja. Zobaczymy jaką będzie miała oglądalność w porównaniu z tą wyróżnioną. Nie dodawałam żadnych informacji o jej aktualnym stanie zdrowia. Nie wiem czy to dobra decyzja, więc proszę Was o opinię, zawsze mogę dopisać kilka zdań. [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=833903890[/URL] Quote
lilk_a Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 myślę że nie ma znaczenia czy allegro jest wyróżnione czy nie , tam jest tyle wyróżnionych ogłoszeń że i tak ginie na którejś tam stronie ... ważny jest tytuł, coś co ludzie wpisują w wyszukiwarkę np owczarek niemiecki w przypadku Bory :) Quote
Lilmo Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No właśnie zdążyłam też to odkryć, dlatego Bora ma na aukcji zupełnie inny tytuł niż we wszystkim pozostałych ogłoszeniach, bo na większości portalów jest podział na rasy. A jak myślicie, dodać informację o wylewie? Ja tak sobie myślałam, że można ten fakt wykorzystać w dwojaki sposób, bo z jednej strony fakt o pogorszeniu się zdrowia może poruszyć jakieś dobre serce, ale z drugiej strony może to być forma tekstu dla chętnego na adopcję. Jeżeli skontaktuje się z Ulką i dowie się o tym i mimo tego będzie zdecydowany na adopcję, to będzie to znak, że to idealny dom dla Bory. A jakie jest Wasze zdanie? Quote
Szarotka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Borcia mysle o tobie stale, ale mnie praca dopadla i musze troche nadrobic bo mi wstyd, ze tylko na dogo siedze:roll::roll::roll::roll: Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='ULKA12']Też mi się wydaje, że te jej problemy z chodzeniem to wina błędnika. ale dla mnie ważne jest to, że Bora nawet jak się przewróci to szybko się podnosi i człapie dalej.:lol:[/QUOTE] NAjdroższa, Najwaleczniejsza Księżniczka BOra I :):):)Cudna sunia, cudna pani...cudny wątek....:D:D:D Quote
lilk_a Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [B]goniu[/B] potrzebny jest Twój optymizm i dobra energia na tym wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/173866-Dwa-przeraA-on*****-WrzeA-nia-zbieramy-na-hotel[/url] zajrzyj proszę ..... Boruniu co u Ciebie ? Quote
Cajus JB Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 I mnie bardzo długo nie było o Bory i ULKA. Jak się podnosi to dobrze. Znaczy, że dezorientacja minęła. Quote
ULKA12 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Z dnia na dzień jest coraz lepiej. Już nie muszę je wynosić, nawet na płytkach sobie radzi. Co prawda ciągle krok jest chwiejny ale z tym sobie radzi, gdyby nie ta głowa można by było powiedzieć, że jest prawie normalnie. Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='ULKA12']Z dnia na dzień jest coraz lepiej. Już nie muszę je wynosić, nawet na płytkach sobie radzi. Co prawda ciągle krok jest chwiejny ale z tym sobie radzi, gdyby nie ta głowa można by było powiedzieć, że jest prawie normalnie.[/QUOTE]:multi::multi::multi::multi:Dziękuję Ula..dziekuje ze wszyskich sił!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
lilk_a Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 to wspaniale że jest taka poprawa :):):) Quote
ULKA12 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Poprawa, poprawą a tu trzeba Borce domku szukać. Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 :roll::roll::roll::cool3:Jakos sobie Bory u kogos innego nie wyobrażam....:oops::oops::oops: Quote
ULKA12 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Niestety, dla jej dobra musi być w innym domu. U mnie są trzy psy, które jej nie zaakceptują, muszą być izolowane. Bora tez nie bardzo lubi inne psy. Chce jej znaleźć dom, w którym będzie jedynaczką uwielbiana i rozpieszczaną przez swojego pana lub panią. Ja nie mogę jej tego zapewnić, zawsze będzie tylko jednym z psów, pomimo całej miłości do niej muszę ją oddać.:shake: Quote
Szarotka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 To trzeba szukac kogos kto ja wezmie mimo tego, ze nie jest mloda itp. Quote
ULKA12 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Ja to sobie marze o starszym panu lub pani, która Borę będzie głaskać, latem usiądą sobie razem w ogródku i będą podziwiać jak marchewka rośnie. Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='ULKA12']Ja to sobie marze o starszym panu lub pani, która Borę będzie głaskać, latem usiądą sobie razem w ogródku i będą podziwiać jak marchewka rośnie.[/QUOTE] Byloby cudnie....ech....ale kto wie....cuda tez chodzą parami:):D Quote
ULKA12 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Bora to pies idealny dla starszej osoby, nie jest natrętna, nie niszczy, nie wpadnie w człowieka z impetem, nie przewróci, nie skoczy przednimi łapami, wygląd ma groźny więc potencjalnego włamywacza odstraszy. Jest bardzo mądra, można z nią podgadać, nie odpyskuje. Myślę, że jej pan/pani się jeszcze o niej nie dowiedział. Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='ULKA12']Bora to pies idealny dla starszej osoby, nie jest natrętna, nie niszczy, nie wpadnie w człowieka z impetem, nie przewróci, nie skoczy przednimi łapami, wygląd ma groźny więc potencjalnego włamywacza odstraszy. Jest bardzo mądra, można z nią podgadać, nie odpyskuje.[B] Myślę, że jej pan/pani się jeszcze o niej nie dowiedział[/B].[/QUOTE] NO więc właśnie..tylko co tu zrobic, żeby sie dowiedział?????? Quote
Recommended Posts