Karolina. Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [URL]http://img246.imageshack.us/img246/4479/p1030211.jpg[/URL] No, a ja tak myślałam coś mi nie pasuje w tej Gracji, ale co tam, może to efekt zdjęcia :cool3: Nie przypuszczałam że tu taka zmyłka będzie :eviltong: Fajna ta Naomi :loveu: [quote name='jot11']Ładniutka ta Naomi.I imię mi się podoba.Dlaczego piszesz,że jest biedna? :cool3: [/QUOTE] Też jestem ciekawa :cool3: Quote
dzasta Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A czemu sunia biedna tzn Naomi ? Źle nie wygląda :( Quote
chrupcia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='*kleo*']. W ogóle ładna z niej sucz, tylko biedna...[/QUOTE] KLEO dlaczego mówisz ze biedna, chora jest?:( Quote
karkakarka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Naomi śliczna :0 Też zastanawiam się dlaczego biedna :roll: Podobne są z Gracką :) szczególnie na zdjęciu z dużym kolegą :D Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kurde, jak ladnie stoi. Ja Bondzika próbuję uczyć, ale nie mam takiego talentu jak Kleo i mi nie wychodzi... Pozdrawiamy w piękny sloneczny dzień :D Quote
Marzena* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ja nie wątpię, że same mądre rzeczy tu były pisane ;) No a teraz to mnie dopiero zaintrygowałaś z tą Naomi ... Nie będę orginalna i też spytam czemu biedna ??? Ale stoi pięknie :) Klaudia może chcesz moje podszkolić ??? Przydała by im się doświadczona trenerka :evil_lol: Quote
*kleo* Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Napisałam Joli i Karolinie wczoraj PW z całym wypracowaniem, one Wam powiedzą, bo ja już nie mam mocy wstukiwać znów tego samego, sorry ;) [quote name='Natalia&Lola']Kurde, jak ladnie stoi. Ja Bondzika próbuję uczyć, ale nie mam takiego talentu jak Kleo i mi nie wychodzi... Pozdrawiamy w piękny sloneczny dzień :D[/QUOTE] Ona tak stoi akurat sama z siebie, tzn. jak ustawię to tak już zostaje, pod tym względem bliska ideału :p Z Graculą to się swoje namęczyłam, bo jeszcze "chwyt" był nie ten, a ona nie współpracowała :eviltong: Musisz poobserwować, kombinować sama i powtarzać do usr*nej śmierci :evil_lol: EDIT: Marzka, doświadczona to ja może będę jak z 10 psów sobie ułożę, na razie to jeszcze cienias ze mnie :eviltong: Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 To i my z Bondzikiem zrobimy sobie wycieczkę aby trenerka Kleo go obejrzala :D Największym jego problemem, tzn moim problemem jest to, że on od razu siada.... Co by się nie dzialo to dupa ciężka mu się robi i ląduje na podlodze/stole... Nie mam pojęcia jak go nauczyć aby on wogóle stal, bo już o takim staniu jak Naomi nie wspomnę.... Quote
*Jot* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cześć Gracjanki.Co nowego od wczoraj? ;) Quote
*kleo* Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [quote name='Natalia&Lola']To i my z Bondzikiem zrobimy sobie wycieczkę aby trenerka Kleo go obejrzala :D Największym jego problemem, tzn moim problemem jest to, że on od razu siada.... Co by się nie dzialo to dupa ciężka mu się robi i ląduje na podlodze/stole... Nie mam pojęcia jak go nauczyć aby on wogóle stal, bo już o takim staniu jak Naomi nie wspomnę....[/QUOTE] Nie wiem co Ci poradzić tak na odległość, musiałabym zobaczyć i sama złapać ;) A może na początku go nie ustawiaj wystawowo, tylko po prostu postaw i nagradzaj jak wytrzyma stojąc, a wtedy jak już będzie wiedział, że trzeba stać, to można będzie z resztą pokombinować. W jakim Bondzik teraz jest wieku? EDIT: Jola nic nowego, nuda sama i już bym mogła z powrotem do domu jechać, wysiedzieć nie mogę w tym Olsztynie. Tyle ino napiszę, że na kynologii jestem guru, zaraz po wykładowcy i robię prezentację o yorach na zaliczenie. Quote
*Jot* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Klaudia posłuchaj rady Darii i te bryle se kup! Bondzik ma 9 miesięcy i 2 dni.Pisze jak byk :evil_lol: Super,że guru jesteś.Tylko nie wygryż wykładowcy z posady :eviltong: Quote
*kleo* Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [quote name='jot11']Klaudia posłuchaj rady Darii i te bryle se kup! Bondzik ma 9 miesięcy i 2 dni.Pisze jak byk :evil_lol: Super,że guru jesteś.Tylko nie wygryż wykładowcy z posady :eviltong:[/QUOTE] Na razie jeszcze nie mam zamiaru ich wygryzać, ale o pisaniu pracy inżynierskiej z kynologii już rozmawiałam :eviltong: A teraz to akurat nie bryle, tylko w ogóle nie zauważyłam tych liczników, nawet się przyznam :eviltong: No i to jest to co zawsze mówię i sama się na swoich błędach nauczyłam - im wcześniej się naukę zacznie tym lepiej, bo potem takie np. Gracule się kładą na przednie łapy a Bondziki siadają zamiast stać ;) Quote
Karolina. Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='*kleo*'] EDIT: Jola nic nowego, nuda sama i już bym mogła z powrotem do domu jechać, wysiedzieć nie mogę w tym Olsztynie. Tyle ino napiszę, że na kynologii jestem guru, zaraz po wykładowcy i [B]robię prezentację o yorach na zaliczenie.[/B][/QUOTE] Łeee.... to na pewno zaliczysz :lol: Nawet nie masz co się obawiać :p Quote
*kleo* Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Łeee.... to na pewno zaliczysz :lol: Nawet nie masz co się obawiać :p[/QUOTE] Zaliczyłabym pisząc o rasie jakiejkolwiek, ale po co mam się pocić, jak o yorkach mogę z miejsca opowiadać bez zbędnych przygotowań :eviltong: Ale jak już w temacie siedzę, to dopieszczę swoją prezentację zdjęciami własnego autorstwa, nawet się śmiałam, że przyniosę i żywego pokażę, a pan doktor na to, że proszę bardzo ;) Quote
chrupcia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='*kleo*']Zaliczyłabym pisząc o rasie jakiejkolwiek, ale po co mam się pocić, jak o yorkach mogę z miejsca opowiadać bez zbędnych przygotowań :eviltong: Ale jak już w temacie siedzę, to dopieszczę swoją prezentację zdjęciami własnego autorstwa, nawet się śmiałam, że przyniosę i żywego pokażę, a pan doktor na to, że proszę bardzo ;)[/QUOTE] to dobry pomysł Gracje zaprezentowac;) Wykładowca na pewno byłby zachwycony:) a co do zdania to nie ma obawy:) jesteś w tym 100% bardzo dobra:) Quote
dzasta Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [B]Natalia & Lola[/B] a gdzie mieszkacie w Warszawie bo ja też jestem z Warszawy i na tyle ile mogę chętnie pomogę w kwestii nauki wystawiania :) Quote
Nati28 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ale zazdroszcze Ci tych studiow, tez bym chciala pisac takie fajne prace :) Quote
Yorkomanka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przyszłam się przywitać ;) chyba jeszcze mnie tu nie było. Co studiujesz? I czy dowiem się kiedyś czemu Naomi jest biedna? Quote
FREDZIU Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pozdrowienia dla Gracjuli, trzymamy kciuczki za nią i maleństwa:lol: Quote
karkakarka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Justi szkoda, że z okolic Gliwic nie jesteś :) Hej Gracki :) Quote
niunka04 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No na biedną to ona nie wygląda;) śliczna jest a jak stoi... Quote
*kleo* Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [quote name='chrupcia']to dobry pomysł Gracje zaprezentowac;) Wykładowca na pewno byłby zachwycony:) a co do zdania to nie ma obawy:) jesteś w tym 100% bardzo dobra:)[/QUOTE] Gracje to jedynie na fotkach, bo w tym czasie jak ja będę wygłaszać moją prezentację ona będzie dzieci bawić :) [quote name='Yorkomanka']Przyszłam się przywitać ;) chyba jeszcze mnie tu nie było. Co studiujesz? I czy dowiem się kiedyś czemu Naomi jest biedna?[/QUOTE] Witam w moich skromnych progach i zapraszam częściej :) Studiuję na III roku zootechniki. [quote name='FREDZIU']Pozdrowienia dla Gracjuli, trzymamy kciuczki za nią i maleństwa:lol:[/QUOTE] Trzymajcie trzymajcie, bo rozwiązanie już coraz bliżej :) [quote name='karkakarka']Hej Gracki :)[/QUOTE] Hej Karina i dziewuchy :) [quote name='Nati28']Ale zazdroszcze Ci tych studiow, tez bym chciala pisac takie fajne prace :)[/QUOTE] No to już, dawaj na zoot :eviltong: I wiadomości z ostatniej chwili - Gracula miała kolejne USG, stan liczbowy taki sam, ale dzieciątkom biją serduszka i mają ogony :cool3: Quote
chrupcia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='*kleo*']Gracje to jedynie na fotkach, bo w tym czasie jak ja będę wygłaszać moją prezentację ona będzie dzieci bawić :)[/QUOTE] No chyba że tak, dzieci zostawic nie może;) a Tobie życze powodzenia i trzymam kciuki żeby Ci wszystko poszło jak najlepiej:) Quote
Aga&Dakar Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ja tez zycze powodzenia. Boziu jakie te serduszka musza byc malenkie. Ucaluja Gracje. Quote
Recommended Posts