Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://img246.imageshack.us/img246/4479/p1030211.jpg[/URL]
No, a ja tak myślałam coś mi nie pasuje w tej Gracji, ale co tam, może to efekt zdjęcia :cool3: Nie przypuszczałam że tu taka zmyłka będzie :eviltong:

Fajna ta Naomi :loveu:

[quote name='jot11']Ładniutka ta Naomi.I imię mi się podoba.Dlaczego piszesz,że jest biedna? :cool3:
[/QUOTE]

Też jestem ciekawa :cool3:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie wątpię, że same mądre rzeczy tu były pisane ;)
No a teraz to mnie dopiero zaintrygowałaś z tą Naomi ... Nie będę orginalna i też spytam czemu biedna ???
Ale stoi pięknie :) Klaudia może chcesz moje podszkolić ??? Przydała by im się doświadczona trenerka :evil_lol:

Posted

Napisałam Joli i Karolinie wczoraj PW z całym wypracowaniem, one Wam powiedzą, bo ja już nie mam mocy wstukiwać znów tego samego, sorry ;)
[quote name='Natalia&Lola']Kurde, jak ladnie stoi. Ja Bondzika próbuję uczyć, ale nie mam takiego talentu jak Kleo i mi nie wychodzi...
Pozdrawiamy w piękny sloneczny dzień :D[/QUOTE]
Ona tak stoi akurat sama z siebie, tzn. jak ustawię to tak już zostaje, pod tym względem bliska ideału :p Z Graculą to się swoje namęczyłam, bo jeszcze "chwyt" był nie ten, a ona nie współpracowała :eviltong: Musisz poobserwować, kombinować sama i powtarzać do usr*nej śmierci :evil_lol:
EDIT: Marzka, doświadczona to ja może będę jak z 10 psów sobie ułożę, na razie to jeszcze cienias ze mnie :eviltong:

Posted

To i my z Bondzikiem zrobimy sobie wycieczkę aby trenerka Kleo go obejrzala :D
Największym jego problemem, tzn moim problemem jest to, że on od razu siada.... Co by się nie dzialo to dupa ciężka mu się robi i ląduje na podlodze/stole...
Nie mam pojęcia jak go nauczyć aby on wogóle stal, bo już o takim staniu jak Naomi nie wspomnę....

Posted

[quote name='Natalia&Lola']To i my z Bondzikiem zrobimy sobie wycieczkę aby trenerka Kleo go obejrzala :D
Największym jego problemem, tzn moim problemem jest to, że on od razu siada.... Co by się nie dzialo to dupa ciężka mu się robi i ląduje na podlodze/stole...
Nie mam pojęcia jak go nauczyć aby on wogóle stal, bo już o takim staniu jak Naomi nie wspomnę....[/QUOTE]
Nie wiem co Ci poradzić tak na odległość, musiałabym zobaczyć i sama złapać ;) A może na początku go nie ustawiaj wystawowo, tylko po prostu postaw i nagradzaj jak wytrzyma stojąc, a wtedy jak już będzie wiedział, że trzeba stać, to można będzie z resztą pokombinować. W jakim Bondzik teraz jest wieku?

EDIT: Jola nic nowego, nuda sama i już bym mogła z powrotem do domu jechać, wysiedzieć nie mogę w tym Olsztynie. Tyle ino napiszę, że na kynologii jestem guru, zaraz po wykładowcy i robię prezentację o yorach na zaliczenie.

Posted

Klaudia posłuchaj rady Darii i te bryle se kup! Bondzik ma 9 miesięcy i 2 dni.Pisze jak byk :evil_lol:

Super,że guru jesteś.Tylko nie wygryż wykładowcy z posady :eviltong:

Posted

[quote name='jot11']Klaudia posłuchaj rady Darii i te bryle se kup! Bondzik ma 9 miesięcy i 2 dni.Pisze jak byk :evil_lol:

Super,że guru jesteś.Tylko nie wygryż wykładowcy z posady :eviltong:[/QUOTE]
Na razie jeszcze nie mam zamiaru ich wygryzać, ale o pisaniu pracy inżynierskiej z kynologii już rozmawiałam :eviltong:
A teraz to akurat nie bryle, tylko w ogóle nie zauważyłam tych liczników, nawet się przyznam :eviltong: No i to jest to co zawsze mówię i sama się na swoich błędach nauczyłam - im wcześniej się naukę zacznie tym lepiej, bo potem takie np. Gracule się kładą na przednie łapy a Bondziki siadają zamiast stać ;)

Posted

[quote name='*kleo*']
EDIT: Jola nic nowego, nuda sama i już bym mogła z powrotem do domu jechać, wysiedzieć nie mogę w tym Olsztynie. Tyle ino napiszę, że na kynologii jestem guru, zaraz po wykładowcy i [B]robię prezentację o yorach na zaliczenie.[/B][/QUOTE]

Łeee.... to na pewno zaliczysz :lol: Nawet nie masz co się obawiać :p

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Łeee.... to na pewno zaliczysz :lol: Nawet nie masz co się obawiać :p[/QUOTE]
Zaliczyłabym pisząc o rasie jakiejkolwiek, ale po co mam się pocić, jak o yorkach mogę z miejsca opowiadać bez zbędnych przygotowań :eviltong: Ale jak już w temacie siedzę, to dopieszczę swoją prezentację zdjęciami własnego autorstwa, nawet się śmiałam, że przyniosę i żywego pokażę, a pan doktor na to, że proszę bardzo ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Zaliczyłabym pisząc o rasie jakiejkolwiek, ale po co mam się pocić, jak o yorkach mogę z miejsca opowiadać bez zbędnych przygotowań :eviltong: Ale jak już w temacie siedzę, to dopieszczę swoją prezentację zdjęciami własnego autorstwa, nawet się śmiałam, że przyniosę i żywego pokażę, a pan doktor na to, że proszę bardzo ;)[/QUOTE]
to dobry pomysł Gracje zaprezentowac;) Wykładowca na pewno byłby zachwycony:) a co do zdania to nie ma obawy:) jesteś w tym 100% bardzo dobra:)

Posted

[quote name='chrupcia']to dobry pomysł Gracje zaprezentowac;) Wykładowca na pewno byłby zachwycony:) a co do zdania to nie ma obawy:) jesteś w tym 100% bardzo dobra:)[/QUOTE]
Gracje to jedynie na fotkach, bo w tym czasie jak ja będę wygłaszać moją prezentację ona będzie dzieci bawić :)
[quote name='Yorkomanka']Przyszłam się przywitać ;) chyba jeszcze mnie tu nie było.
Co studiujesz? I czy dowiem się kiedyś czemu Naomi jest biedna?[/QUOTE]
Witam w moich skromnych progach i zapraszam częściej :) Studiuję na III roku zootechniki.
[quote name='FREDZIU']Pozdrowienia dla Gracjuli, trzymamy kciuczki za nią i maleństwa:lol:[/QUOTE]
Trzymajcie trzymajcie, bo rozwiązanie już coraz bliżej :)
[quote name='karkakarka']Hej Gracki :)[/QUOTE]
Hej Karina i dziewuchy :)
[quote name='Nati28']Ale zazdroszcze Ci tych studiow, tez bym chciala pisac takie fajne prace :)[/QUOTE]
No to już, dawaj na zoot :eviltong:

I wiadomości z ostatniej chwili - Gracula miała kolejne USG, stan liczbowy taki sam, ale dzieciątkom biją serduszka i mają ogony :cool3:

Posted

[quote name='*kleo*']Gracje to jedynie na fotkach, bo w tym czasie jak ja będę wygłaszać moją prezentację ona będzie dzieci bawić :)[/QUOTE]
No chyba że tak, dzieci zostawic nie może;) a Tobie życze powodzenia i trzymam kciuki żeby Ci wszystko poszło jak najlepiej:)