Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Troszkę później nadrobię zaległości.
Jestem stuknięta. Norka-wredziolka u mnie w domu. Nie mogłam jej tam zostawić, bo znowu mam dwa dni wolne. Wykąpię, odkarmię zanim nie pójdzie na sterylkę.

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Monika ma pod kontrolą sprawę z małym haszczaczkiem.

To cudo błękitnookoie na razie nie chce jeść, ale to świeżyzna. Nikt nie szukał, szkoda:shake:

Posted

[quote name='monika55']Żyjesz shanti? Nie pożarła Cie wredziolka?:evil_lol::lol:

Zajrzyj na FB, pani od Maćka ma sprawę.[/QUOTE]

Ok.
Na razie żyję. Wieczorem kąpiel, to dopiero będzie się działo :evil_lol:

Posted

A Sopel może pojedzie do domu w ten weekend ;D Są zainteresowane 2 osoby. Pani ze Skrzyszowa, jak dobrze widzę i młodzi ludzie z Wrocławia :D Santi, jeśli będą się kontaktowac bezpośrednio, to proszę o cynk :D Muszę się osobiście z Soplem pożegnać ;)

Posted

Kochani Borys jedzie za 2 tygodnie do Londynu ,nie wiem czy szczekac po angielsku potrafi:razz: ale z P Agnieszką napewno sie dogada :) Kciuki baaaaaaaaaaaaaardzo wskazane co by szybciutko dojechał ten nasz turysta

Shanti jak tam mała kąsająca ?

Posted

Było pierwsze nieśmiałe machnięcie ogonkiem. Chodzi za mną z nadzieją na następną porcję kurczaczka z ryżem. Dostała już dziś 4 raz maleńką ilość. Trzeba brzuszek stopniowo przyzwyczaić do normalnego jedzenia. Ma już biegunkę, co było do przewidzenia przy zmianie jedzonka. Na razie dostaje smectę, jak do jutra się nie poprawi pojedziemy do Bartka po zastrzyki. Chce wskakiwać na fotel, ale nie ma siły. Poprawa niewielka jest, bo wczoraj nie potrafiła wspiąć się na trzy schodki do ganku, dziś już sama je pokonała, a do miski był sprint. Zaraz będzie ostatni spacer i po nim kąpiel.

Posted

Trzymam kciuki za norcie pewnie kąpiel przeżyła i teraz jest jak pachnidło, trzymam kciuki by ze sterylką było dobrze.
Przygarnijcie tą kochaną sierściuszke, bo takie najukochańsze!!!!!!

Posted

Diduśka po zabiegach rehabilitacyjnych. Coś dla Shanti:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-SWQ8j9bMw68/UO8Y3_8tzSI/AAAAAAAABYg/hYNnyxGoHfo/s512/08012013060.jpg[/IMG]

Posted

Ciotki, moja gorąca prośba do tych co będą w weekend. Poróbcie jak najwięcej zdjęć,szczególnie węgiel, te nowe i kwarantanna. Wszystkie psy niegroźne, niektóre tylko strachliwe. Szczególnie boi się mały, czarno-brązowy psiak na kwarantannie, coś jak jamnik szorściak, ale inna mordka. Może ze strachu capnąć, ale widać że chce kontaktu. Nic na siłę, damy mu troszkę czasu.

Szczeniaki trzeba ogłaszać, niech idą jak najszybciej.

Jak dacie zdjęcia, postaram się coś o psach napisać w miarę możliwości.

My z Noreczką już nie wredziolką walczymy z potworną biegunką i napadami panicznego lęku. Nie daruje sobie że nie wzięłam ją wcześniej :angryy: Między stanami lękowymi to już kochane, przytulaśne stworzonko bez cienia agresji.