szafra Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Uzo chyba nie ma okresu kwarantanny - oddany przez właścicieli, zaszczepiony ... Quote
monika55 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 To tym bardziej niech szuka domu. Szkoda go. Quote
szafra Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Wrzuciłam ONkę Sarę na Owczarka W Potrzebie ( ID 1051). Tam też coś szwankuje na OWP, bo pokazuje mi, że ja to nie jestem ja :cool3::cool3:. Quote
szafra Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='alina71']Szafra czyżbyś miała kilka wcieleń:razz: Jakbyś zgadła .... na OWP mam dwa :eviltong:. Dałam naszego Uzo na wątek http://www.dogomania.pl/threads/121104-Foksteriery-w-potrzebie/page12 Quote
shanti Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Kurcze, mam ostatnio tyle spraw w tym i prywatnych że nie zaglądam. Uzo poszedł do domu, na razie się nie cieszę bo pani podobno dzwoniła że jest zadziorny do innych, cóż taka rasa. Mam nadzieję że się z tym pogodzi. Na razie nie likwidujcie ogłoszeń, dobrze? Na Sarę jest kilku nawet chętnych, mam nadzieję że się uda dobrze wybrać. Jakoś na razie przekonania nie mam..... Quote
szafra Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Sara poczeka na odpowiednich ludzi ;)...jeżeli nie jesteś przekonana! Uzo zadziorek :cool3: no taka jego natura ... mojego Szafrana ( owczarka ) taki zadziorek zachodził od tyłu i znienacka, bez ostrzeżenia w dupkę podgryzał :evil_lol::evil_lol: i uciekał. A mój za każdym razem był w wielkim szoku :crazyeye::crazyeye:. Quote
shanti Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Sarę ciągle ktoś chce, ale niestety do kojca na podwórko. Dziś do domku pojechała brązowa Nela z "19", oby jej się udało. Nasiedziała się troszkę bidulka. O ile dobrze pamiętam to była matka Nessi,która pojechała do hotelu Wiosny. W sierpniu było więcej adopcji niż przywieziono psów do schroniska. Sprawiłyście się Ciotki :lol::lol::lol: Quote
dominika_06 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 OOO To Nelly matka Nessi, faktycznie długo siedziała w schronisku, w zasadzie jak pierwszy raz przyszła do schroniska to szybko znalazła dom i potem wróciła po 3 miesiącach od adopcji bo załatwiała się w domu... tak przynajmniej twierdziła jej opiekunka... :/ i od tamtej pory cały czas tkwiła w kojcu... Oby jej się poszczęściło!!!! :) :) :) Quote
shanti Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 To taki mini rotek, miziak przefajny. Zaszczepiony, zaczipowany, gotowy na domek. Quote
monika55 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Zrobie wątek Zirze i Sarze. Wrzuce na FB. Co Ty na to? Quote
szafra Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 alina71 napisał(a):Nie widzę zdjęcia. Wcześniej było - teraz też nie widzę ! Quote
paolla Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Pamiętacie ją jeszcze? Pozdrowienia od Szili :lol: Quote
szafra Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Grubasek z tej naszej Szilki :crazyeye::crazyeye: ! Dobrze jej tam u Ciebie :evil_lol:. Quote
szafra Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dzisiaj przywieziony grubasek, ledwie się toczył na tych łapinach. Dla mnie to jest taki Pudzian...:cool3:. Sunia potrącona, przywieziona dzisiaj w nocy - śliczna, terierkowata i młodziutka! Ma chyba pękniętą miednicę i łapkę połamaną z przemieszczeniem. Dostała zastrzyki przeciwbólowe i pewnie coś jeszcze. Trzeba ją ratować i operować. Jakby były zdjęcia to można jej zrobić wątek na szybko, wydarzenie na FB, Allegro cegiełkowe i nazbierać trochę kasy na operację i na dalsze leczenie! Kurcze :-(:-( biedna, nie może wstać. Quote
alina71 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Odświeżyłam ogłoszenia na allegro. Nie odwieżałam: Mocca, Yeti, Fuks. Kojarze, że Mocca jest w domu. Pozostali: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=10317272 Ale ze mnie gapa nie zrobiłam zdjęcia tej połamanej suni. Quote
szafra Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Tak czarownica w domu, Yeti też. A ja druga gapa ... Czarny dziadzio (Muchomorek - bo taki biedunio jak Żwiras), więc będzie parka : Żwirek i Muchomorek! Właśnie Muchomor dzisiaj wyszedł pomalutku, pomalutku ...zaszedł z nami aż do bufetu pod daszkiem. I jak już zaszedł to później nie chciał za nic w świecie wrócić. Usiadł i koniec. Ani na smyczy ani na ręce. Koniec kropka...Ola wkroczyła do akcji założyła kaganiec i pod pachę go :evil_lol::evil_lol:. Zaniosła do samego kojca :lol:. Quote
alina71 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Mała energia suczka wesola ruchliwa przytulanka Quote
szafra Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Jestem ciekawa czy Sara pojechała do domu :cool3::cool3: i jak się czuje malutka połamana sunia ??? Może już jest po operacji ... Quote
shanti Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Połamaną trzeba operować. To mała sznaucerowata sunia. Podobno ma złamaną łapę i miednicę. Może nie chodzić. Zaraz dzwonię do weta i dowiem się co dalej. Quote
monika55 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jak tylko będą zdjęcia to zrobie wątek. Szafro a zrobisz FB? Quote
Recommended Posts