Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dzis w schronisku Tapi czyli nasz Tapczanik pogryzł sie z Borysem,w mojej obecności.Zaczął oczywiscie Borys a Tapiszon dokończył dziela bo jest młodszy i sprytniejszy.Borys miał całe zakrwawione ucho.Tapczanik siedzi z tyłu tam gdzie kiedys były szczeniaczki.,pan Marek go przesadził!

Posted

Ja mogę dać 20 zł, ponieważ Abi jest moją ulubienicą i jestem z nią bardzo związana, ja dam 10 zł i moja mama też da 10 zł :) A jak będzie za dużo to do skarpety!

Posted

A ja juz piszę ile mam fizycznie:
10zł mamanabank,10zł Argusiowa,10zl Romka.
Na Twoje konto Figula wplynie 20zl od UMilki,tak prosilam o wplate.Dostałam do ręki 10 zł od Grazynki i 10 zł od Camisiowej.A zatem:dostałam fizycznie do ręki:50zł
na konto wpłynęły pieniądze Figi 10zł i 20zł Umilki.Brakuje-20zł Kajki!

Posted

[quote name='Figafiga']Andzike spotykamy się u mnie, więc serdecznie Was zapraszam ;-)[/QUOTE]

Super, już sie nie moge doczekać :D ale wiesz, ze my przyjezdzamy ze zwierzyńcem ? ;)

Posted

To może tylko to gdzieś rozładujemy i pójdziemy na spacer ? Nie chcemy klopotu robic, a przy takiej ilosci siersci zawsze klopot jest :)
A psiory to Nelka i wsiowy jork Aikowo - Pixel ;)

Posted

[quote name='Romka']Andzike ,Figa jesli nie ma u Ciebie miejsca mozemy rozładowac karme jak zwykle u mnie!Co Ty na to ,chyba,ze masz inny pomysł?[/QUOTE]

Jak dla mnie możemy podjechać do Ciebie Romka, rozpakować fanty i potem do Figi :)

Posted

Najlepiej do Romki, bo mimo, że mieszkam w domku, to wszystko zapchane...ojciec magazynuje różne rzeczy.
W schronie mnie nie będzie, bo nie mam auta, chyba, że ktoś mnie weźmie ze sobą...aparatu nie biorę jeśli będzie padał śnieg, w tygodniu podjadę i będę robić. Wyjdę jutro na spacer z Majeczką.....[U]
[/U]

Posted

kobitki kochane kolejna bida jest już u P. Majki, to mix labka/goldena suczka, ma rujkę więc zapewne komuś nawiała. Od kilku dni łaziła po Łowiczu, dzisiaj ją zgarnęłam z ulicy z Gapciem małym kundelkiem, który dzięki identyfikatorkowi został juz odprowadzony do domu. Gapcia natomiast ( suczka, tak sobie ją nazwałam od imienia jej towarzysza) jest w lecznicy.
Spieszyłam się do pracy więc na razie ją tam zostawiłam, więcej wieczorem. Zwracajcie uwagę na ogłoszenia czy komuś suczka labradorka/goldenka nie zaginęła. :) nosek brązowy raczej taki jasny, kolor jasny typowy dla labków chociaż i jasne goldeny tez są ( podobny kolor do Fiodora, jeśli wiecie o którym łowickim labku mówię). Raczej młoda, bardzo ufna, uszy czyste, ząbki pierwsza klasa ale już stałe nie kujki. oczy brązowe :)
brudna jest ubłocona ale widac że to mix labka/goldena
tyle na żywo
wracam do pracy :)