Romka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Byłam dzis w schronisku Tapi czyli nasz Tapczanik pogryzł sie z Borysem,w mojej obecności.Zaczął oczywiscie Borys a Tapiszon dokończył dziela bo jest młodszy i sprytniejszy.Borys miał całe zakrwawione ucho.Tapczanik siedzi z tyłu tam gdzie kiedys były szczeniaczki.,pan Marek go przesadził! Quote
Romka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Dziewczyny ponawiam prosbe o wpłaty na przewóz Abi do domu stałego.To tylko 10 zł! Quote
kajkoowa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja mogę dać 20 zł, ponieważ Abi jest moją ulubienicą i jestem z nią bardzo związana, ja dam 10 zł i moja mama też da 10 zł :) A jak będzie za dużo to do skarpety! Quote
Paula03 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Potrzebne są tak to jeszcze deklaracje na transport dla Abi? Quote
mamanabank Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dziewczyny dzięki!!!! Nie będzie za dużo, bo i tak planowałyśmy dołożyć ze skarpety. Figa, widzisz to licz, licz! Cieszę się! Quote
Figafiga Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 odświeżyłam mój post mamy równe 100zł teraz pisz Romka jakie pieniądze masz fizycznie, kto Ci dał...ja jutro podjadę i dam Ci 10 zł ok Quote
argusiowa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Chciałam poinformować o tym iż pierwszy post w wątku Fridzia został uaktualniony o najnowsze wieści i wydarzenia:) Zapraszam do odwiedzenia:) mała niespodzianka :) Quote
argusiowa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 wchodzcie i odwiedzajcie bo same dobre wieści:) Quote
Romka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 A ja juz piszę ile mam fizycznie: 10zł mamanabank,10zł Argusiowa,10zl Romka. Na Twoje konto Figula wplynie 20zl od UMilki,tak prosilam o wplate.Dostałam do ręki 10 zł od Grazynki i 10 zł od Camisiowej.A zatem:dostałam fizycznie do ręki:50zł na konto wpłynęły pieniądze Figi 10zł i 20zł Umilki.Brakuje-20zł Kajki! Quote
Figafiga Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 wczoraj niemogłam dziś Ci do pracy podrzucę ok Quote
Figafiga Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Andzike spotykamy się u mnie, więc serdecznie Was zapraszam ;-) Quote
Andzike Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Figafiga']Andzike spotykamy się u mnie, więc serdecznie Was zapraszam ;-)[/QUOTE] Super, już sie nie moge doczekać :D ale wiesz, ze my przyjezdzamy ze zwierzyńcem ? ;) Quote
Figafiga Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 o kurcze....hm u mnie w domu nie za bardzo....a ile tych psiorów?? ;-) Quote
Andzike Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 To może tylko to gdzieś rozładujemy i pójdziemy na spacer ? Nie chcemy klopotu robic, a przy takiej ilosci siersci zawsze klopot jest :) A psiory to Nelka i wsiowy jork Aikowo - Pixel ;) Quote
Figafiga Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 oj tam to małe sierściuchy myślałam, że Nelka i jakis wielki pies.Spoko, zapraszam!!! od 9. będę w schronie.a potem na herbatkę z wkładką i słodkości ;-) Quote
Andzike Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Golden już dwa razy był w Łowiczu, teraz czas na Pixela ;) Quote
Romka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Andzike ,Figa jesli nie ma u Ciebie miejsca mozemy rozładowac karme jak zwykle u mnie!Co Ty na to ,chyba,ze masz inny pomysł? Quote
kajkoowa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jutro będziemy z Paulą tradycyjnie na 9.00 :) Quote
Paula03 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Właśnie Romka, Figa, Mamanabank, a wy na którą? I czy w ogóle przychodzicie??? :) Quote
Andzike Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Romka']Andzike ,Figa jesli nie ma u Ciebie miejsca mozemy rozładowac karme jak zwykle u mnie!Co Ty na to ,chyba,ze masz inny pomysł?[/QUOTE] Jak dla mnie możemy podjechać do Ciebie Romka, rozpakować fanty i potem do Figi :) Quote
Figafiga Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Najlepiej do Romki, bo mimo, że mieszkam w domku, to wszystko zapchane...ojciec magazynuje różne rzeczy. W schronie mnie nie będzie, bo nie mam auta, chyba, że ktoś mnie weźmie ze sobą...aparatu nie biorę jeśli będzie padał śnieg, w tygodniu podjadę i będę robić. Wyjdę jutro na spacer z Majeczką.....[U] [/U] Quote
argusiowa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 kobitki kochane kolejna bida jest już u P. Majki, to mix labka/goldena suczka, ma rujkę więc zapewne komuś nawiała. Od kilku dni łaziła po Łowiczu, dzisiaj ją zgarnęłam z ulicy z Gapciem małym kundelkiem, który dzięki identyfikatorkowi został juz odprowadzony do domu. Gapcia natomiast ( suczka, tak sobie ją nazwałam od imienia jej towarzysza) jest w lecznicy. Spieszyłam się do pracy więc na razie ją tam zostawiłam, więcej wieczorem. Zwracajcie uwagę na ogłoszenia czy komuś suczka labradorka/goldenka nie zaginęła. :) nosek brązowy raczej taki jasny, kolor jasny typowy dla labków chociaż i jasne goldeny tez są ( podobny kolor do Fiodora, jeśli wiecie o którym łowickim labku mówię). Raczej młoda, bardzo ufna, uszy czyste, ząbki pierwsza klasa ale już stałe nie kujki. oczy brązowe :) brudna jest ubłocona ale widac że to mix labka/goldena tyle na żywo wracam do pracy :) Quote
Paula03 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Oby jej właściciele się znaleźli :) Argusiowa, a masz może jej zdjęcia? Quote
Recommended Posts