Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak to piesek,który uważał za swojego pana pewnego bezdomnego pijaczka. No owszem ten jak miał coś do jedzenia to się z tym psinom dzielił, ale i dobrzy ludzie go dokarmiali. To jest bardzo mądry piesek. Jak mu dałyście na imię?

Posted

[quote name='perdusia']Tak to piesek,który uważał za swojego pana pewnego bezdomnego pijaczka. No owszem ten jak miał coś do jedzenia to się z tym psinom dzielił, ale i dobrzy ludzie go dokarmiali. To jest bardzo mądry piesek. Jak mu dałyście na imię?[/QUOTE]Jeszcze nie ma imienia ale chciałabym,zeby nie był to Azor albo coś w tym rodzaju!Moze on ma imię!Widywałam go czasami koło kiosku przy targowicy obok spółdzielni!Czy wiesz o nim coś więcej?Bardzo fajny,mądry psiak!W schronisku szybko zorientował się kto jest ok a kto nie!

Posted

[quote name='mamanabank']perdusia, pozwoliłam sobie w profilu nk wpisać informacje, mam nadzieję, ze mnie nie pogonisz, sugestie mile widziane!!!![/QUOTE]
No przecież po to podałam hasło i login to między innymi, a może przede wszystkim jest wasz profil z racji dłuższego stażu na dogo. I cieszę się, że tam też bywacie i trochę podpowiadacie, pilnujecie i dopisujecie:ylsuper:Byle częściej.

Posted

osoby niepełnoletnie mogą pomagać ogłaszając psiaki, jeśli chodzi o opiekę bezpośrednią nad psami osoba niepełnoletnia musi być pod opieką osoby dorosłej, oczywiście są wyjątki, u nas też.

Posted

[quote name='mamanabank']spokojnie, jesteś tu mile widziana, a ciotka Figa nie gryzie :evil_lol:[/QUOTE]
Sama nie ale czasami szepnie cos na ucho swojej Negrze!:eviltong: