perdusia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak to piesek,który uważał za swojego pana pewnego bezdomnego pijaczka. No owszem ten jak miał coś do jedzenia to się z tym psinom dzielił, ale i dobrzy ludzie go dokarmiali. To jest bardzo mądry piesek. Jak mu dałyście na imię? Quote
zuzia_kuzik Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a moglby ktos podac link na nk?? chetnie odwiedzilabym stronke :) Quote
Romka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='perdusia']Tak to piesek,który uważał za swojego pana pewnego bezdomnego pijaczka. No owszem ten jak miał coś do jedzenia to się z tym psinom dzielił, ale i dobrzy ludzie go dokarmiali. To jest bardzo mądry piesek. Jak mu dałyście na imię?[/QUOTE]Jeszcze nie ma imienia ale chciałabym,zeby nie był to Azor albo coś w tym rodzaju!Moze on ma imię!Widywałam go czasami koło kiosku przy targowicy obok spółdzielni!Czy wiesz o nim coś więcej?Bardzo fajny,mądry psiak!W schronisku szybko zorientował się kto jest ok a kto nie! Quote
mamanabank Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 perdusia, pozwoliłam sobie w profilu nk wpisać informacje, mam nadzieję, ze mnie nie pogonisz, sugestie mile widziane!!!! Quote
perdusia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='mamanabank']perdusia, pozwoliłam sobie w profilu nk wpisać informacje, mam nadzieję, ze mnie nie pogonisz, sugestie mile widziane!!!![/QUOTE] No przecież po to podałam hasło i login to między innymi, a może przede wszystkim jest wasz profil z racji dłuższego stażu na dogo. I cieszę się, że tam też bywacie i trochę podpowiadacie, pilnujecie i dopisujecie:ylsuper:Byle częściej. Quote
zuzia_kuzik Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 juz znalazlam ... a Czy nadaja sie tylko osoby pelnoletnie?? Quote
Figafiga Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 perdusia poprosze hasło i login ok na PW zuzia_kuzik o co Ci chodzi z tymi osobami dorosłymi bo nie zrozumiałam pytania Quote
mamanabank Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 osoby niepełnoletnie mogą pomagać ogłaszając psiaki, jeśli chodzi o opiekę bezpośrednią nad psami osoba niepełnoletnia musi być pod opieką osoby dorosłej, oczywiście są wyjątki, u nas też. Quote
zuzia_kuzik Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 na nk bylo napisane, ze jezeli ktos jest chetny do pomocy to zapraszamy osoby pelnoletnie Quote
Figafiga Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Mamanabank odpowiedziała Ci na pytanie. Quote
zuzia_kuzik Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Wiem , ale akyrat odpowiedziala jak zadalam to pytanie :)dziekuje za odp. zorganizowalam bazarek dsla misi .. Quote
mamanabank Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 genialny pomysł, bazarki też można robić, dziękujemy!!! Jesteś z okolic Łowicza? Quote
zuzia_kuzik Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 niestety nie .. jestesm bardzo odlegla mieszkanka lowicza .. ale lubie pomagac .. bardzo chce pomagac w leczycy i jezeli da rade to tutaj Quote
zuzia_kuzik Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/177879-kalendarze-hop-hop?p=13908224[/url] Quote
zuzia_kuzik Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 jezeli da rade to jutro beda zdjecia kalendarza .. bo ja nie jestem kumata jak tu sie wstawia zdjecia .. a szkoda bo mam wiele rzeczy do zaoferowania na bazarek .. trudno Quote
zuzia_kuzik Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 no chyba ze ktos nie ma ochoty abym jakos rozglaszala to schronisko Quote
mamanabank Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 spokojnie, jesteś tu mile widziana, a ciotka Figa nie gryzie :evil_lol: Quote
Romka Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='mamanabank']spokojnie, jesteś tu mile widziana, a ciotka Figa nie gryzie :evil_lol:[/QUOTE] Sama nie ale czasami szepnie cos na ucho swojej Negrze!:eviltong: Quote
perdusia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Kobitki nie odstraszajcie naszych sprzymierzeńców Quote
Recommended Posts