Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='perdusia1']Czy jutro wybiera się ktoś do schroniska?[/QUOTE]

Schronisko było dziś czynne do 10 00,ale myślałam,ze nie ma dziś chętnych na spacerki z psiakami...jutro już praca...

Posted

Lepiej póżno niż wcale:;)WESOŁYCH ŚWIĄT...i jeszcze jedna świąteczna informacja:TOBI MA DOM...:lol::lol::lol:
[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/c50b29b03d9b71c1f6af50445eb579b1,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Romka']Lepiej póżno niż wcale:;)WESOŁYCH ŚWIĄT...i jeszcze jedna świąteczna informacja:TOBI MA DOM...:lol::lol::lol:
[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/c50b29b03d9b71c1f6af50445eb579b1,10,19,0.jpg[/IMG][/QUOTE]

Tobiś nie mógł lepiej trafić!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Ania przed chwilą z Panią Basią rozmawiała. Tobiś zdążył się już z Misią zapoznać...:lol::lol::lol:

Pozdrawiamy też Panią Basię i jej Donę - naszych sąsiadów i dobrych znajomych z Misiowych spacerów!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='UBOCZE']Tobiś nie mógł lepiej trafić!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Ania przed chwilą z Panią Basią rozmawiała. Tobiś zdążył się już z Misią zapoznać...:lol::lol::lol:

Pozdrawiamy też Panią Basię i jej Donę - naszych sąsiadów i dobrych znajomych z Misiowych spacerów!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Ubocze,wszystko wiemy i bardzo się cieszymy...mam nadzieję,ze Tobiś będzie grzeczny,namów Panią na zarejestrowanie się na forum...

Posted

[quote name='UBOCZE']Tobiś nie mógł lepiej trafić!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Ania przed chwilą z Panią Basią rozmawiała. Tobiś zdążył się już z Misią zapoznać...:lol::lol::lol:

Pozdrawiamy też Panią Basię i jej Donę - naszych sąsiadów i dobrych znajomych z Misiowych spacerów!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

No tak! Teraz już czytałam! Bardzo dobre wieści! UBOCZE, dziękujemy!!!

Posted

[quote name='Romka']Schronisko było dziś czynne do 10 00,ale myślałam,ze nie ma dziś chętnych na spacerki z psiakami...jutro już praca...[/QUOTE]
Szkoda, że nie wiedziałam, nie byłam w sobotę, chętnie odwiedziłabym psiaki... Jutro też jest dzień :) Będę około 10 tej w schronisku :) <EWA>

Posted

Kleks i Kapi znalazły dziś dom...w schronisku są wolontariuszki i pewnie napiszą coś wiecej o pierwszych wrażeniach dotyczących ludzi,którzy adoptowali nasze psiaki...powodzenia psiaki...

Posted

Jak informuje Mamanabank na wątku Rudzika...niunio jest oczkiem w głowie rodziny i super dogaduje się z małą suczką domowniczką,razem szaleją i obszczekują dużego psa mieszkającego po sąsiedzku...miód na moje serce takie wieści...

Posted

[quote name='Romka']Kleks i Kapi znalazły dziś dom...w schronisku są wolontariuszki i pewnie napiszą coś wiecej o pierwszych wrażeniach dotyczących ludzi,którzy adoptowali nasze psiaki...powodzenia psiaki...[/QUOTE]

Co??? :-o Razem, do jednego domu, czy osobno? Jak? Gdzie? :crazyeye:

Posted

[quote name='Romka']Kleks i Kapi znalazły dziś dom...w schronisku są wolontariuszki i pewnie napiszą coś wiecej o pierwszych wrażeniach dotyczących ludzi,którzy adoptowali nasze psiaki...powodzenia psiaki...[/QUOTE]

Super, super, super. Nareszcie chłopaki maja swoje domki.:multi::multi::multi::multi:

Posted

nie tylko wolontariuszki były dzisiaj w schronisku:mad:

Posted

[quote name='CZARODZIEJ:)']nie tylko wolontariuszki były dzisiaj w schronisku:mad:[/QUOTE]

Jawna dyskryminacja!

Wolontariusze Kochani, Andzike postanowiła zasponsorować pakiet na bazarku ogłoszeniowym łowickiemu psiakowi, czeka na tekst i zdjęcia na maila, a ja nie wiem, którego psa wysłać, pomóżcie proszę. Który psiak potrzebuje ogłoszeń?

Posted

Kleksa zabrała młoda dziewczyna(Grudze- dane u p.Marka), była b. szczęśliwa, a Kleks jak zwykle pełen entuzjazmu:). Kapi natomiast został wybrany przez młodziutką dziewczynkę ze Zdun, która przyjechała z tatą. Wybór nie był łatwy, zastanawiali się nad Zosią, Foksiem i Nodim, a nawet Felixem z DT. Kapi po opuszczeniu schroniska pojechał do p. Mai na kastrację umówioną przez p. Marka.Tata dziewczynki bez problemu zgodził się na wizytę poadopcyjną, pies ma biegać po podwórku z dostępem do domu. Dziś był też pan zainteresowany Lobo i Słodzikiem jednocześnie, psy miałyby przebywać w boksie o wym. 2x2 i wypuszczane luzem na podwórko. Człowiek ma zastanowić się jeszcze i skontaktować z Romką :) <EWA>

Posted

Dziś w schronisku miała miejsce akcja "wielkie sprzątanie". Wolontariuszki posprzątały część boksów inni natomiast umyli wszystkie miski. Na czas sprzątania niektóre psy zostały wyprowadzone na spacer- ku ich uciesze.

[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/9315/sprztanie002.jpg[/IMG]

Abyło tak ciepło, że nawet jaszczurki wylegiwały się na słońcu.:)

[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/1233/sprztanie003.jpg[/IMG]

[IMG]http://img715.imageshack.us/img715/9083/sprztanie001.jpg[/IMG]