Romka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 [quote name='perdusia1']Czy jutro wybiera się ktoś do schroniska?[/QUOTE] Schronisko było dziś czynne do 10 00,ale myślałam,ze nie ma dziś chętnych na spacerki z psiakami...jutro już praca... Quote
Romka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Lepiej póżno niż wcale:;)WESOŁYCH ŚWIĄT...i jeszcze jedna świąteczna informacja:TOBI MA DOM...:lol::lol::lol: [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/c50b29b03d9b71c1f6af50445eb579b1,10,19,0.jpg[/IMG] Quote
perdusia1 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 To świetna świąteczna wiadomość, szkoda, że się nie zgadałyśmy na dzisiaj, kurcze.:shake: Quote
UBOCZE Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [quote name='Romka']Lepiej póżno niż wcale:;)WESOŁYCH ŚWIĄT...i jeszcze jedna świąteczna informacja:TOBI MA DOM...:lol::lol::lol: [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/c50b29b03d9b71c1f6af50445eb579b1,10,19,0.jpg[/IMG][/QUOTE] Tobiś nie mógł lepiej trafić!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Ania przed chwilą z Panią Basią rozmawiała. Tobiś zdążył się już z Misią zapoznać...:lol::lol::lol: Pozdrawiamy też Panią Basię i jej Donę - naszych sąsiadów i dobrych znajomych z Misiowych spacerów!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Romka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 [quote name='UBOCZE']Tobiś nie mógł lepiej trafić!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Ania przed chwilą z Panią Basią rozmawiała. Tobiś zdążył się już z Misią zapoznać...:lol::lol::lol: Pozdrawiamy też Panią Basię i jej Donę - naszych sąsiadów i dobrych znajomych z Misiowych spacerów!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ubocze,wszystko wiemy i bardzo się cieszymy...mam nadzieję,ze Tobiś będzie grzeczny,namów Panią na zarejestrowanie się na forum... Quote
Romka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Mamanabank,Kawka znalazła dom,trzeba ją zdjąć z "ewidencji"...;) Quote
Romka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Gdyby ktoś był w schronisku weżcie Mikiego na spacer,on bardzo chce wyjść poza boks... Quote
mamanabank Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [quote name='Romka']Mamanabank,Kawka znalazła dom,trzeba ją zdjąć z "ewidencji"...;)[/QUOTE] Z radością i w uniesieniu, zdjęłam :-) Quote
Romka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 A czytałaś co pisze Ubocze,trochę wyżej? Quote
mamanabank Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [quote name='UBOCZE']Tobiś nie mógł lepiej trafić!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Ania przed chwilą z Panią Basią rozmawiała. Tobiś zdążył się już z Misią zapoznać...:lol::lol::lol: Pozdrawiamy też Panią Basię i jej Donę - naszych sąsiadów i dobrych znajomych z Misiowych spacerów!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No tak! Teraz już czytałam! Bardzo dobre wieści! UBOCZE, dziękujemy!!! Quote
perdusia1 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [quote name='Romka']Schronisko było dziś czynne do 10 00,ale myślałam,ze nie ma dziś chętnych na spacerki z psiakami...jutro już praca...[/QUOTE] Szkoda, że nie wiedziałam, nie byłam w sobotę, chętnie odwiedziłabym psiaki... Jutro też jest dzień :) Będę około 10 tej w schronisku :) <EWA> Quote
Romka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Kleks i Kapi znalazły dziś dom...w schronisku są wolontariuszki i pewnie napiszą coś wiecej o pierwszych wrażeniach dotyczących ludzi,którzy adoptowali nasze psiaki...powodzenia psiaki... Quote
Romka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Jak informuje Mamanabank na wątku Rudzika...niunio jest oczkiem w głowie rodziny i super dogaduje się z małą suczką domowniczką,razem szaleją i obszczekują dużego psa mieszkającego po sąsiedzku...miód na moje serce takie wieści... Quote
mamanabank Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='Romka']Kleks i Kapi znalazły dziś dom...w schronisku są wolontariuszki i pewnie napiszą coś wiecej o pierwszych wrażeniach dotyczących ludzi,którzy adoptowali nasze psiaki...powodzenia psiaki...[/QUOTE] Co??? :-o Razem, do jednego domu, czy osobno? Jak? Gdzie? :crazyeye: Quote
Romka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='mamanabank']Co??? :-o Razem, do jednego domu, czy osobno? Jak? Gdzie? :crazyeye:[/QUOTE] Nie,nie dziś znalazły ale oddzielnie... Quote
edzia.71 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='Romka']Kleks i Kapi znalazły dziś dom...w schronisku są wolontariuszki i pewnie napiszą coś wiecej o pierwszych wrażeniach dotyczących ludzi,którzy adoptowali nasze psiaki...powodzenia psiaki...[/QUOTE] Super, super, super. Nareszcie chłopaki maja swoje domki.:multi::multi::multi::multi: Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='Romka']Kleks i Kapi znalazły dziś dom...w schronisku są wolontariuszki i pewnie napiszą coś wiecej o pierwszych wrażeniach dotyczących ludzi,którzy adoptowali nasze psiaki...powodzenia psiaki...[/QUOTE] nie tylko wolontariuszki były dzisiaj w schronisku:mad: Quote
mamanabank Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='CZARODZIEJ:)']nie tylko wolontariuszki były dzisiaj w schronisku:mad:[/QUOTE] Jawna dyskryminacja! Wolontariusze Kochani, Andzike postanowiła zasponsorować pakiet na bazarku ogłoszeniowym łowickiemu psiakowi, czeka na tekst i zdjęcia na maila, a ja nie wiem, którego psa wysłać, pomóżcie proszę. Który psiak potrzebuje ogłoszeń? Quote
perdusia1 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='Romka']Kleks i Kapi znalazły dziś dom...w schronisku są wolontariuszki i pewnie napiszą coś wiecej o pierwszych wrażeniach dotyczących ludzi,którzy adoptowali nasze psiaki...powodzenia psiaki...[/QUOTE] Kleksa zabrała młoda dziewczyna(Grudze- dane u p.Marka), była b. szczęśliwa, a Kleks jak zwykle pełen entuzjazmu:). Kapi natomiast został wybrany przez młodziutką dziewczynkę ze Zdun, która przyjechała z tatą. Wybór nie był łatwy, zastanawiali się nad Zosią, Foksiem i Nodim, a nawet Felixem z DT. Kapi po opuszczeniu schroniska pojechał do p. Mai na kastrację umówioną przez p. Marka.Tata dziewczynki bez problemu zgodził się na wizytę poadopcyjną, pies ma biegać po podwórku z dostępem do domu. Dziś był też pan zainteresowany Lobo i Słodzikiem jednocześnie, psy miałyby przebywać w boksie o wym. 2x2 i wypuszczane luzem na podwórko. Człowiek ma zastanowić się jeszcze i skontaktować z Romką :) <EWA> Quote
perdusia1 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Dziś w schronisku miała miejsce akcja "wielkie sprzątanie". Wolontariuszki posprzątały część boksów inni natomiast umyli wszystkie miski. Na czas sprzątania niektóre psy zostały wyprowadzone na spacer- ku ich uciesze. [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/9315/sprztanie002.jpg[/IMG] Abyło tak ciepło, że nawet jaszczurki wylegiwały się na słońcu.:) [IMG]http://img819.imageshack.us/img819/1233/sprztanie003.jpg[/IMG] [IMG]http://img715.imageshack.us/img715/9083/sprztanie001.jpg[/IMG] Quote
mamanabank Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Przepiękne zdjęcia! Przecudowne! Ten boks 2x2 to zdecydowanie za mało dla dwóch psów, a nawet dla jednego. Quote
perdusia1 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 A wiecie, że boks gdzie był Kapi jest pusty. Mam nadzieję, że większość naszych podopiecznych znajdzie niedługo domki. Quote
edzia.71 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Mam nowe wieści niezbyt ciekawe . Własnie wrócił Kleks - szczegóły u p. Marka Quote
Recommended Posts