Donata Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Witam po raz pierwszy na forum! Jestem jedną z pięknie umalowanych pań i ślicznie ubranych ;) którym dano możliwość pospacerowania z psiakami, dziekuję za taką rekomendację ale prawda jest zupełnie inna ; nie wszysto należy oceniać po wyglądzie. Będę za tydzień. Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Donata']Witam po raz pierwszy na forum! Jestem jedną z pięknie umalowanych pań i ślicznie ubranych ;) którym dano możliwość pospacerowania z psiakami, dziekuję za taką rekomendację ale prawda jest zupełnie inna ; nie wszysto należy oceniać po wyglądzie. Będę za tydzień.[/QUOTE] serdecznie zapraszamy... Quote
Romka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 [quote name='Donata']Witam po raz pierwszy na forum! Jestem jedną z pięknie umalowanych pań i ślicznie ubranych ;) którym dano możliwość pospacerowania z psiakami, dziekuję za taką rekomendację ale prawda jest zupełnie inna ; nie wszysto należy oceniać po wyglądzie. Będę za tydzień.[/QUOTE] Bardzo się cieszę,że się zalogowałaś Donato...naprawdę...czekamy na Ciebie w schronisku,jesteśmy tam zawsze w soboty i/lub w niedzielę...przemawia trochę przeze mnie złosliwość ale i rozżalenie bo rzadko współpracujemy z lokalnym towarzystwem,czasami nawet rozwiązujemy sprawy,które zostały zgłoszone do towarzystwa...byłaś ponadto jedyną osobą,którą zainteresował los Smyka,psiaka przywiezionego do lecznicy z babeszjozą...do zobaczenia... Quote
edzia.71 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Donata']Witam po raz pierwszy na forum! Jestem jedną z pięknie umalowanych pań i ślicznie ubranych ;) którym dano możliwość pospacerowania z psiakami, dziekuję za taką rekomendację ale prawda jest zupełnie inna ; nie wszysto należy oceniać po wyglądzie. Będę za tydzień.[/QUOTE] Witamy i cieszymy się z zainteresowania "naszymi" psiakami.:lol: Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 I ja witam serdecznie :-) Może kiedyś będzie okazja do porozmawiania o tym jaka jest prawda (?) Quote
perdusia1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Donato, wita Cię reszta wolontariatu czyli Perdusia, Ewa, Wojtek i Zuzia :) Quote
mamanabank Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Oj, jeszcze ktoś z nas nie przywitał Donaty, kto to taki? Hm? Ujawnij się! Quote
desktop19 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='mamanabank']Oj, jeszcze ktoś z nas nie przywitał Donaty, kto to taki? Hm? Ujawnij się![/QUOTE] Czy mam sie czuć wywołany do tablicy? :lol: Witam i ja. Słuchajcie, mnie będzie teraz mniej w schronisku (jeśli w ogóle można powiedzieć że bylo mnie dużo) ale zaczynam pracę w zawodzie mocno weekendowym i ciężko widzę możliwość przyjeżdzania do psiaków :-( Ale będę się mocno starał odwiedzać was jak najczęściej Quote
Romka Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Ratujemy Brysia z Czajek,tego którego karmimy juz 2 lata...wczoraj nie zjadł,ledwo chodził.Dziś rano Camisiowa pojechała go jeszcze raz sprawdzić,juz się nie podnosił...zadzwoniłam na policję i do naszej Grazynki,która zna go najlepiej...już tam są,policja i właścicielka także...właścicielka nie chce go ratować...MY CHCEMY!Zawiadomiłam Urząd Miejski,za chwilę po Brysia przyjedzie samochód ze schroniska(polecenie UM) bo dopiero wtedy lecznica weterynaryjna przyjmie Brysia do siebie...MUSI SIĘ UDAĆ! Quote
Romka Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Schronisko nie ma w tej chwili samochodu...poprosiłam zaprzyjażnione osoby o pomoc...samochód po Brysia już jedzie... Quote
Romka Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Już jest samochód,teraz wszyscy obecni muszą pomóc psu wejśc do samochodu...trzeba go włożyć bo Bryś juz nie chodzi... Quote
Andzike Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Romka, nie mam słów, jak Wy prężnie działacie na swoim terenie!!! Brysiu, trzymam mocno kciuki za Ciebie !!! Quote
Romka Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='Andzike']Romka, nie mam słów, jak Wy prężnie działacie na swoim terenie!!! Brysiu, trzymam mocno kciuki za Ciebie !!![/QUOTE] Brysiek już w lecznicy...camisiowa i Grażynka pojechały z nim,zeby babie(czytaj: jego właścicielce)nie przyszły głupie pomysły do głowy...złożeniem kagańca zajęła się Grazynka bo na swoja właścicelkę warczał... Quote
Romka Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Brysiek ma babeszjozę...tak czułam...został w lecznicy,dostał leki i kroplówkę... Quote
kajkoowa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Brysiu trzymaj się! A właścicielce tylko pogratulować :angryy: Dostałam zapytanie o Gabi, podrzuciłam Kajkę, Brendę i Ziomkę. Zainteresowany pytał, gdzie i kiedy można je zobaczyć, napisałam, że najlepiej w sobotę od 8.00 do 11.00 i wspomniałam o wizycie przedadopcyjnej. Quote
Romka Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Rufus pomyślnie przeszedł badanie siatkówki...ale nigdy nie będzie widział... Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dziewczyny, były jakieś pytania o Arktika? Bo chłopak ma ponad 500 wejść na allegro . Babeszjoza szaleje widzę... A Wy jak zwykle, bez zbędnego gadania, sprawnie i skutecznie. Jak te dwa chore psiaki? Quote
UMilki Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Szaleje...U mojej suki znalazłam dziś wielgaśnego kleszcza. Właśnie szukał dobrego miejsca dla siebie. Był naprawdę wielki a przecież nie napity. Zarządzam jutro u siebie akcję kropienie antykleszczowe!!! Quote
Figafiga Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Brawo Romka za akcję Bryś, wracałam ostatnio ze spaceru z Antosiem i Negrą i wrzuciłam mu smakołyka....jeszcze w niedzielę był na nogach...a ta pożal się właścicielka niech sobie kupi pluszaka. Quote
Romka Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Dziewczyny, były jakieś pytania o Arktika? Bo chłopak ma ponad 500 wejść na allegro . Babeszjoza szaleje widzę... A Wy jak zwykle, bez zbędnego gadania, sprawnie i skutecznie. Jak te dwa chore psiaki?[/QUOTE] Było jednozapytanie o Arktika ale pan nie odezwał się ponownie...Chore psiaki już czują się lepiej...Brysiowi grozi porzucenie,jutro prawdopodobnie ciąg dalszy akcji "Bryś"...będę informować... Quote
Romka Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Brysiek nadal w lecznicy,właścicielka nie odebrała psa... Quote
Recommended Posts