freja4 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 coś wiadomo o tych jej cycuchach? i domku? Quote
aldira Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 jamniczka już w domku? smutna minkę ma na fotce:shake::shake::shake: Quote
izabelka_70 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Rudzia zostaje w domku Pani , która ją znalazła. wczoraj byłyśmy z koleżanką zawieźć jej karmę dla psów wrażliwych od forum e-beagle.. w przyszłym tygodniu ma sterylizację. a w domku ma kolegę 8 letniego psa jamnika Filona:lol: Quote
supergoga Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Właśnie czekałam na wiadomość, czy Rudzia pojedzie do zainteresowanego adopcją domku, czy zostanie w tymczasie, bo takie słuchy doszły mnie od tymczasowych opiekunów. To dla Rudzi wspanioała wiadomość - bądź szczęśliwa sunieczko!!! Quote
Lilmo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No proszę, proszę... takich wiadomości to ja się tutaj nie spodziewałam, aczkolwiek bardzo się cieszę z takiego zakończenia :multi: Rudziu dużo szczęścia maleńka! Quote
Recommended Posts