Jump to content
Dogomania

**Cane Corso** pies i suka, pomoc w ogloszeniach, DT i DS na gwalt potrzebne!!

Recommended Posts

Posted

Kochane moje, jak się zagada z kierownikiem to można ją ciachnąć na miejscu przed wyciągnięciem, tylko wtedy taka świeżo po operacji musiałaby zostać przewieziona do DT/DS... Bo jest szpitalik ale nie ma salki pooperacyjnej :cool1:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
W ogloszeniach pisze ze sucz i pies juz po zabiegu, jesli ktos sie zglosi bede informowac jak wyglada sytuacja. Narazie cisza niestety....

Ja też tak robie zawsze.:evil_lol:
A domek się znajdzie, może troszkę ubarw ten tekst na allegro?:cool3:

Posted

Nie moge edytowac a wazna sprawa.

Powoli nadchodzi nasza kolej w hoteliku u Murki, jak wszystko dobrze sie ulozy to juz w przyszlym tygodniu mozna psa albo suke tam wsadzic.

Tylko teraz, u nas z finansami bardzo cienko i jesli zdecydujemy sie tam umiescic psa/suke bede potrzebowala pomocy w organizowaniu finansow, bazarki, aukcje cegielkowe i co tam jeszcze mozna wykombinowac.
Ja jestem na wyspach i ciezko mi wszystko samej ogarnac niestety.

Posted

Sunia jest b łagodna do ludzi, na spacerach jest strasznie zainteresowana kazdym psem, ale nie przejawila jawnej agresji - ani na spacerze ani w klatce.

Nie sterylizujcie psów w tym schronie,bo mozemy w ten sposob wyslac sunie za TM...

Posted

Fur ja bede robila bazarki poki jest Polka na pol a pozniej tylko na Cc, mozliwe sa jednorazowe wplaty ale nie wiem czy dam rade sie zdeklarowac na jakas kwote konkretna co m-c ponad to 50 zl ktore tam kiedys sie deklarowalam

Posted

Dziewczyny jeśli chodzi o sterylizację w tym schronisku to odradzałabym, pozatym podejrzewam że będzie kosztowała około 300-400zł! w klinice na Stefczyka będzie to kosztować pewnie ok300zł ale za to można zostawić sunię na noc żeby tam doszła do siebie. Jeszcze mogę się mojego weta zapytać ile by wziął za bezdomną sukę, ale wtedy i tak Murka dostałaby psa od razu po sterylizacji. a czy ona nie ma koło siebie jakiegoś weta? ja postaram się zrobic bazarek,ale będzie do podziału na 4 psy więc niewiele z tego będzie.:oops:

Posted

kochani sprawa wyglada tak...miejsce u murki jest i czeka na nas...ale my mamy tyle długów za CCty i bieżace opłaty hotelikowe ze bez deklaracji czarno to widzę...u Murki miejsce dla CCta do 15zł za dobe....prosimy o wsparcie finansowe inaczej suka nadal zostanie w schronie:shake:

Posted

A ja jestem oskubana w tym momencie jak kurczak do rosołu :oops: ale może poszukam czegoś na bazarek czy cuś. Czy one mają swój wątek na molosach? Może tam ogłosić, że suk ma miejsce w hotelu zaklepane a z kasą cienko?

Posted

Maja watek na Fm ale zainteresowanie hmmm marne:roll:

Suka odeszla w schronisku, zostal tylko pies do adopcji.
Mielismy osobe zainteresowana adopcja suczynki juz ehhh

Ze wzgledu na ogromny dlug jaki zostal po Lordzie (1500zl), miesieczne hotelowanie innych CC doszlam do wniosku ze boje sie wsadzac kolejnego psa do hotelu. Nie stac mnie na to w chwili obecnej, jesli tylko sytuacja sie zmieni zabierzemy psa.
Na chwile obecna nie jestem w stanie sie tego podjac...choc serce mi peka na kawalki....

Posted

furciaczek napisał(a):
Maja watek na Fm ale zainteresowanie hmmm marne:roll:

Suka odeszla w schronisku, zostal tylko pies do adopcji.
Mielismy osobe zainteresowana adopcja suczynki juz ehhh

Ze wzgledu na ogromny dlug jaki zostal po Lordzie (1500zl), miesieczne hotelowanie innych CC doszlam do wniosku ze boje sie wsadzac kolejnego psa do hotelu. Nie stac mnie na to w chwili obecnej, jesli tylko sytuacja sie zmieni zabierzemy psa.
Na chwile obecna nie jestem w stanie sie tego podjac...choc serce mi peka na kawalki....

wiem wiem to twoje miękkie serce...ale od trzymania wszytskiego twardo na ziemi masz mnie:diabloti:
niestety miejsce w hoteliku nam się zwolniło i mogliśmy brac kolejnego psa...podjełysmy jednak decyzję, że tego na razie nie zrobimy...mamy potężny dług za staruszka CCta, bieżące wydatki za hotelikowanie CCtow, jadą już do mnie na DT trzy małe kudłate szczeniaczki (utrzymanie, odrobaczanie, szczepienie, ewentualne leczenie)- wszytskim nie pomożemy a jak się zakorkujemy to nie pomozemy już żadnemu więc na chwile obecną musimy powiedzieć nie...
bardzo chciałybyśmy pomóc ale bez wpsarcia finansowego nie damy zwyczajnie rady

Posted

[quote name='furciaczek']Jak to chorowac?? Co mu jest??

Czy wiadomo dlaczego suka odeszla??[/QUOTE]

Przeziebiony najprawdopodobniej - siedzi smutny w budzie i ma "gluta"....
Sunia - nie wiadomo czemu zmarła, może np na skręt żółądka...?

• 2 weeks later...