PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 dzisiaj rozmawiłam z panię :) powiedziała, że mogę spokoojnie przyjść 8 stycznia żeby pooglądać. Jedyne co odstrasza to to, żę daleko i że mój psiak to tchórz :P Quote
Viz Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 A mój aż nadto odważny ;) W każdym razie trzymam kciuki, no i mam nadzieję, że bedziesz zdawac realcje. Ps. Jakiego masz psiaka? :oops: Quote
Viz Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Dzieki za odpowiedz. CHociaz to trzeba byc mna, zeby nie zobaczyc tego duzego podpisu i emblematu :lol: Quote
PUENTA imszar Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 i jeszcze z napisem "mój kochany sznaucerek" :bigok: Sonia już przeskakuję przez moją domową przeszkodę więc teraz ma jagby dwie obok siebie..przezkakuje jedną robi pół koła i jest druga :) Quote
Viz Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 No proszę :D W takim razie liczę, że spotkamy się na jakiś zawodach agility w przyszłości. 8) Quote
PUENTA imszar Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 no jasne :) aty jesteś w jakimś klubie czy tak sama z siebie:) Quote
Viz Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 W klubie, w klubie, bo inaczej nie miałabym skąd wytrzasnąć przynajmniej połowy przeszkód. 8) Oto adres: [URL="http://www.dogshow.pl"]www.dogshow.pl[/URL] Quote
Recommended Posts