agnethka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='pati1033']wiadomo, ze czekalam na fotki z Tamisia :loveu: bardzo dziekuje :loveu: (a czy moglabym je przekopiowac do swojej galerii? :oops:) ale Bosede jest cudny :loveu:- i zdjecia nie oddaja tak w pelni jego uroku moim zdaniem.. nie widac, ze taki malutki, mieciutki- widac tylko, ze przeslodki :loveu: oj mysle, ze zostanie on wielka gwiazda wystawowa i pogromca ringow :) a jakie on fajne miejsce podroznika mial :) [URL]http://img248.imageshack.us/img248/9327/resizeofimg1813.jpg[/URL][/quote] przyznaj się, że Tamisie też w plecaku przemyciłaś :evil_lol: Quote
pati1033 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 a nie :evil_lol: - ona normalnie na swoich 4 lapkach, z Bimem u boku, wlazla brama glowna :evil_lol: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='pati1033']a nie :evil_lol: - ona normalnie na swoich 4 lapkach, z Bimem u boku, wlazla brama glowna :evil_lol:[/quote] To miała dobre wejście :p;), szkoda że was nie spotkałam, urocza dziewczynka :lol: A. Quote
agnethka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Maks i Spark']To miała dobre wejście :p;), [B]szkoda że was nie spotkałam[/B], urocza dziewczynka :lol: A.[/quote] bo pati się skutecznie chowa na wystawach :lol: nawet jak jest na ringu, a ktoś siedzi przy ringu to jej nie widać :lol: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='agnethka']bo pati się skutecznie chowa na wystawach :lol: nawet jak jest na ringu, a ktoś siedzi przy ringu to jej nie widać :lol:[/quote] Aha, to Ona tak "in coguto"...;) A. Quote
pati1033 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 bo ja po prostu malutka taka jestem :eviltong: i dzieki tej niewidzialnosci udalo mi sie przejsc z Tamisia przy ochronie i nas nie zauwazyli :evil_lol: Maks i Spark- no szkoda, ze nie udalo nam sie poznac :( Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='agnethka']jaki słodziaczek z BOSEDE :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Oj, tak!:loveu: [quote name='gosiaja'][URL]http://img223.imageshack.us/img223/9194/resizeofimg2464.jpg[/URL] nadal poluje na parasolkę się pobawiłam i coś takiego wyszło[/quote] gosiaja - podziwiam Twoja znajomośc komputera i innych takich różnych "przyległości" do kompa...:lol: [quote name='bety']...i cierpliwość. ;) Dzięki. :B-fly:;) Prawda - GWIAZDA z niego - taka wisienka na torcie. :loveu: Pzdr[/quote] Tak, taka trikolorowa wisieneczka:loveu:. A ten torcik, to kto miałby nim być? [quote name='Maks i Spark']U nas nie jest źle :p A.[/quote] Mówisz o swoim samopoczuciu czy o sytuacji na ulicy...?:evil_lol: [quote name='Maks i Spark']Jest u nas, chyba widziałaś... A.[/quote] A, myślałam, że o jakichs innych piszesz... [quote name='Honey']O! To nie tylko ja tak mam... [URL]http://img216.imageshack.us/img216/9508/resizeofimg2459.jpg[/URL] :loveu: szkoooda, ze te maluchy tak szybko rosna[/quote] Zawsze powtarzam, że ten, kto wyhoduje basenji miniaturowe - zbije majątek!:evil_lol: [quote name='pati1033']wiadomo, ze czekalam na fotki z Tamisia :loveu: bardzo dziekuje :loveu: (a czy moglabym je przekopiowac do swojej galerii? :oops:) ale Bosede jest cudny :loveu:- i zdjecia nie oddaja tak w pelni jego uroku moim zdaniem.. nie widac, ze taki malutki, mieciutki- widac tylko, ze przeslodki :loveu: oj mysle, ze zostanie on wielka gwiazda wystawowa i pogromca ringow :) a jakie on fajne miejsce podroznika mial :) [URL]http://img248.imageshack.us/img248/9327/resizeofimg1813.jpg[/URL][/quote] Fotki możesz przekopiować - niech ida na zdrowie!:lol: A Bosede, fakt, był taki mięciutki, taki, no, pluszakowy.:loveu: [quote name='pati1033']bo ja po prostu malutka taka jestem :eviltong: i dzieki tej niewidzialnosci udalo mi sie przejsc z Tamisia przy ochronie i nas nie zauwazyli :evil_lol: Maks i Spark- no szkoda, ze nie udalo nam sie poznac :([/quote] pati1033 rzeczywiście jest drobną dziewczyną i cudownie zlewa się z tłumem. Dobrze, że chociaż Bimek jest "kawał chłopa" i czasami można pati wypatrzeć na wystawie dzięki psu...:diabloti: Ale pati ostatnio chowa Bimka do takiej brezentowej klateczki... Pzdr. Quote
pati1033 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Asiaczek'] Fotki możesz przekopiować - niech ida na zdrowie!:lol: A Bosede, fakt, był taki mięciutki, taki, no, pluszakowy.:loveu: .[/quote] dziekuje bardzo, bardzo :loveu::loveu::loveu: oj zeby te szczeniaczki zostawaly takie mięciusie.... musze Bima chowac do klatki bo inaczej juz bym incognito nie byla :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Pewnie, znam cię! Ale ja Was zawsze wypatrzę! Takiej Pary, jak Wy, nigdzie nie ma...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='pati1033']bo ja po prostu malutka taka jestem :eviltong: i dzieki tej niewidzialnosci udalo mi sie przejsc z Tamisia przy ochronie i nas nie zauwazyli :evil_lol: Maks i Spark- no szkoda, ze nie udalo nam sie poznac :([/quote] ....może na Warszawskiej wrześniowej :p A. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Maks i Spark']....może na Warszawskiej wrześniowej :p A.[/quote] O, dobra myśl! Ja chyba tez powinnam być.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Asiaczek'] Mówisz o swoim samopoczuciu czy o sytuacji na ulicy...?:evil_lol: A, myślałam, że o jakichs innych piszesz... Pzdr.[/quote] O jednym i drugim :eviltong::p nieeee A. Quote
agnethka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Asiaczek']O, dobra myśl! Ja chyba tez powinnam być.:lol: Pzdr.[/quote] a ja mam inne plany na ten czas :eviltong: Quote
Goshka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczku, a Bosede ( bo ja tak nie w temacie jestem) to Twój nowy nabytek? Piękne stworzonko, piękne:loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Maks i Spark']O jednym i drugim :eviltong::p nieeee A.[/quote] To, szczerze mówiąc, nie wiem, czy się cieszyć, że nie ma dr Katza, czy martwić, że wczorajsza zabawa była taka słaba...:cool3: [quote name='agnethka']a ja mam inne plany na ten czas :eviltong:[/quote] Będziesz wnuki niańczyć? pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Goshka']Asiaczku, a Bosede ( bo ja tak nie w temacie jestem) to Twój nowy nabytek? Piękne stworzonko, piękne:loveu: :loveu:[/quote] Nie, nie, nie! BOSEDE to mój wnuczek (po I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI - Buszka x Abotere's ADUNBI - Gusio). I - dzięki łańcuchowi ludzi dobrej woli i dobrych chęci - spod Poznania pojechał na Łotwę!:lol::multi: Pzdr. Quote
agnethka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Asiaczek'] Będziesz wnuki niańczyć? pzdr.[/quote] Będziemy je rodzić ;) (mam nadzieję..) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Hm, trochę wyprzedziłam czas...:cool3: Pzdr. Quote
agnethka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Hm, trochę wyprzedziłam czas...:cool3: Pzdr.[/quote] eee..no jeśli się dzień wcześniej urodzą to będę niańczyć :lol: ale termin mamy na weekend akurat w dwudniową warszawską krajówkę :lol: (gdzie wstępnie miałam być) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Będziemy w takim razie wzajemnie trzymac kciuki. Ty - za nasze wyniki, a my - za poród/ wnuki... Pzdr. Quote
agnethka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Będziemy w takim razie wzajemnie trzymac kciuki. Ty - za nasze wyniki, a my - za poród/ wnuki... Pzdr.[/quote] oj tak - będziemy mocno ciskać kciukami :lol: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Asiaczek']To, szczerze mówiąc, nie wiem, czy się cieszyć, że nie ma dr Katza, czy martwić, że wczorajsza zabawa była taka słaba...:cool3: pzdr.[/quote] Mówiłam, że nie miewam, a imprezka dobra była :lol: A. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='agnethka']eee..no jeśli się dzień wcześniej urodzą to będę niańczyć :lol: ale termin mamy na weekend akurat w dwudniową warszawską krajówkę :lol: (gdzie wstępnie miałam być)[/quote] Będa małe faajnie :multi:, tylko trochę daleko :cool1: A. Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 O, to ja tez bede trzymac kciuki ! :lol: I za wystawe i za porod :multi: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Honey']O, to ja tez bede trzymac kciuki ! :lol: I za wystawe i za porod :multi:[/quote] [B]Honey[/B] A, Ciebie nie będzie w Warszawie....? A. Quote
Recommended Posts