Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']I tak powolutku, powolutku, dzień, za dniem, spacer za spacerkiem uskuteczniamy naukę. A efekty właśnie widzisz na wcześniej wstawionych zdjęciach. Dla informacji dodam, że maluchy mają 6 i pól roku i podczas tego spacerku ustawianie byłio "ręczne" a potem bezdotykowe!
Pzdr. i życzę cierpliwości.:lol:
Pzdr.[/quote]
Dziękuje za wskazówki;) .W ten sposób jeszcze nie próbowałam.Ćwicze z klikerem ale na efekty faktycznie jeszcze musze poczekać.

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

O, rany! Rzeczywiście!
[B]Jureja[/B] - maluchy maja 6 i pół miesiąca, a NIE 6 i pół roku! Przepraszam za przejęzyczenie.:oops:
Agabass - dzięki za poprawkę!:calus:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A jego siostra - Żelka - to co? Od macochy?!
pzdr.[/quote]
Chlopak to chlopak :D Ale nie zdazymy sie obejrzec a z Zelki laska wyrosnie ze hej ;)

A Wilno... gdyby byla dokladna rozpiska sedziow na rasy...

A co do Wroclawia - bylaby mozliwość mnie zabrac..? Oczywiscie dorzucilabym sie...

Posted

[B]Elitesse[/B] - a nie podałam Ci linku? Jeśli tego nie zrobiłam - sorki za niedopatrzenie. Ale jestes madra dziewczynka i znalazłas mnie, chwała Ci za to!

Tak w Krakowie - Fariczek przypomniał sobie swoje dobre czasy i poszedł jak burza!
pzdr.

Posted

Krótka relacja z sobotniego, upalnego Krakowa:
JAZZY BOY Asiaczek - kl. szczeniat, w.o.
Abotere's ADUNBI - kl. otwarta, dosk.,, CAC, r.CACIB.
FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - kl. championów, dosk., CAC, CACIB, BOS, BOB.

JELLY JOSHREEN Asiaczek - kl. szczeniąt, w.o., Best Puppy
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - kl. championów, CAC, CACIB, BOS.

Pięknie - jeszcze raz - dziekuję NigdyNigdy za pomoc w zaprezentowaniu Gusia-pręgusia na ringu.

Aaaa, Ala Nowak z Felka zwyciężyła w grupie młodszej w Młodym prezenterze i wygrała Zwycięzcę Dnia tez z Felką. Duże brawa dla obu dziewczyn!:lol:
Pzdr.

Posted

Po upalnej sobocie spędzonej na wystawie w Krakowie, pojechalismy na Węgry do m-ści Orfu na Special Club Show. Tam - upał jeszcze większy niz w Krakowie, miejsce wystawy - stadnina koni, obok jeziora. Niektóre psiaki to miały dobrze, moczyły się w wodzie i za chwile juz były suche. Moje baski moczyły tylko stópki, całych nózek nie chciały, choć widac było, że je korci taki przyjemny chłod wody....

Ale do rzeczy. Sędziną dla basenji była sędzina z Norwegii: Eli Marie KLEP: Oto jak posędziowała:
[B]JAZZY BOY Asiaczek[/B] - kl. szczeniąt, v.p.,[B]BIS PUPPY 2[/B]
[B]Abotere's ADUNBI[/B] - kl. otwarta, exc., CAC (Gusio zaczął Hungaria Champion i jednocześnie Hungaria Show Champion)
[B]FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiacz[/B]ek - exc., CAC, BOS, [B]BOB, Club[/B] [B]Winner'06[/B] (Farik skończył Hungaria Grand Champion!)
[B]JELLY JOSHREEN Asiaczek[/B] - v.p.
[B]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek[/B] - exc., CAC, BOS, [B]Club Winner '06[/B] (Felka powtórzyła swój sukces z ub.roku; ma juz 2 tytuly Hungaria Club Winner '05 i '06!!!).

Ale to nie koniec sukcesów:
[B]Para hodowlana - 2 miejsce[/B]
[B]Grupa hodowlana - 2 miejsce!!![/B]

Naprawde warto było przejechać te prawie 900 km, aby w taki sposób zacząć (w Krakowie) i skończyć (w Orfu) weekend. Moje Baski-babaski spisały się na medal. Po przyjeździe dostały super jedzonko i masę głaskadełek po ocenie.
Jestem spalona słoncen (szczególnie kark, ale po smarowaniu juz przynajmniej nie boli), zmęczona, zadowolona, szczęśliwa, przerażona małą ilością czasu na obróbkę zdjęć...
Ale zdjęcia będą na pewno!
Pzdr.

Posted

[quote name='alanowak']No to czekamy na nie z niecierpliwoscia:loveu:[/quote]
[B]Alu[/B], Twoich z soboty jest tyle, że po prostu nagram je na płytę i wyślę Ci na adres domowy. A ty sama zdecydujesz, co z nimi dalej zrobić, OK? Ja wykorzystam tylko kilka z nich.
pzdr.

Posted

[quote name='alanowak']dobrze, bede na nie czekała:) ja tez mam zdjecia Pani psow, a nei jest ich az tak duzo, wiec przesle na meila:) Pozdrawiam::)[/quote]
OK. Już teraz dziękuję:lol: .
Pzdr.

Posted

[quote name='stellanovaa']Asiaczku - wielkie brawa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Pozdrawiam,

Ps. Ja już po wielkich przeżyciach...[/quote]
Gdzie można przeczytać/zobaczyć zdjęcia? Może na wystawie w W-wie? A jeśli nie - dajcie znać.
Całuję i ściskam Młodych bardzo, bardzo...
Pzdr.

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]WIELKIE GRATULACJE DLA ASIACZKA I JEJ BASKÓW!!!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]Jak będzie tak dalej,to zagramaniczna konkurencja przestanie Was wpuszczać do siebie na wystawy:evil_lol: :eviltong: [/COLOR][/SIZE]

Posted

Kochani - pięknie dziękuję za ciepłe słowa. Nawet nie wiecie, jak takie słowa działają, ile sił dodają i chęci.
Całuje Was bardzo mocno (na razie wirtualnie).
Pzdr.

[B]Agasia[/B] - zdjęcia są już na pulpicie. Więcej dzisiaj nie dam rady zrobić. Zmęczenie robi swoje.

[B]Matagi[/B] - tak źle to chyba nie będzie... Jesień zostawiam dla nich;)

Posted

A, i jeszcze jedno. BIS-a na wystawie specjalistycznej w Orfu wygrał afgan, a na II miejscu była moja koleżanka z Węgier - Agnes ze swoim podenco. Cudna sunia, wspaniała psychika, kontaktowa... Jeszcze nie wybrałam zdjęć do wstawienia, ale wstawię chociaż kamyczek z malunkiem główki suni - Arwen. A później będą zdjęcia.

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3295/resizeofpict00088la.jpg[/IMG]

Ten kamyczek, to byl mój prezent dla Agnes.
Pzdr.
[URL="http://img20.imageshack.us/img20/3295/resizeofpict00088la.jpg"][/URL]

Posted

[quote name='Asiaczek']

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3295/resizeofpict00088la.jpg[/IMG]

[/quote]

Sliczny kamyczek! To dopiero pierwsza fotka:cool3: A gdzie reszta?