Magda Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Słowo się rzekło... i fotki będą albo dzisiaj ok. 24.00 albo jutro nad ranem. Innego wyjścia nie ma, prawda?:lol: Pzdr.[/quote] Szkoda, chetnie by sie obejrzalo troche fot na noc:placz: Obejrzalam wszystkie zdjecia, a te z wystawy sa super! Gratuluje wynikow:multi: Quote
Asiaczek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Magda, żeby nie było Ci smutno - wierszyk: [B][SIZE=3]"Myśliciel[/SIZE]"[/B] [B]No i co z tym fantem zrobić, kiedy nic się nie chce robi?[/B] [B]- myśli basek zasapany, po spacerze - wybiegany.[/B] [B]Może zjeść coś, może wypić,[/B] [B]Może zasnąć, poże pośnić...[/B] [B]Co tu myśleć, dywagować, pod kocykiem by się schować.[/B] [B]No i główka na podusi, na bok koty![/B] [B]Tak być musi![/B] [B]O, Paniusia też tu leży, koty "psoty - bez atrakcji,[/B] [B]czas już zasnąć i uważać, by nie minął czas kolacji.[/B] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 A, niech tam! Dam jeszcze jeden: [B][SIZE=3]"O nas..."[/SIZE][/B] [B]Gusio, Farik, Felka, Hipka, juz nie wspomnę Włoszki, Słonia,[/B] [B]koty RTudy, Ruda, Gruszka, Luksik, Hośka i Małpisia.[/B] [B]Wszystkie te zwierzaki cudne los skierował pod mój dach,[/B] [B]one za to bawią, mruczą na dobranoc bajki i nie znają, co to strach.[/B] [B]Śpiew i miauki, chrumki, ciamki to odgłosy codzienności,[/B] [B]każdy zwierzak ma swój głos, każdy na swój sposób śpiewa.[/B] [B]Każdy lubi głaskadełka, każdy się na łóżku mości,[/B] [B]Każdy zwierzak jest gotowy, chociaż pyszczek ziewa.[/B] [B]A przy misce - zgoda pełna, nie ma żadnych uwag.[/B] [B]Każdy niech pilnuje swego, no bo sąsiad czuwa.[/B] [B]Gdy miseczka wylizana - mięsko nie ma prawa zostać,[/B] [B]każdy wtedy grzecznie prosi, by deserek dostać.[/B] Pzdr. Quote
Magda Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Sliczne wierszyki!!:multi::multi: Ale ja dalej bede czekac na obiecane fotki:eviltong: Quote
Basenji Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Asiaczek']A, niech tam! Dam jeszcze jeden: [B][SIZE=3]"O nas..."[/SIZE][/B] [B]Gusio, Farik, Felka, Hipka, juz nie wspomnę Włoszki, Słonia,[/B] [B]koty RTudy, Ruda, Gruszka, Luksik, Hośka i Małpisia.[/B] [B]Wszystkie te zwierzaki cudne los skierował pod mój dach,[/B] [B]one za to bawią, mruczą na dobranoc bajki i nie znają, co to strach.[/B] [B]Śpiew i miauki, chrumki, ciamki to odgłosy codzienności,[/B] [B]każdy zwierzak ma swój głos, każdy na swój sposób śpiewa.[/B] [B]Każdy lubi głaskadełka, każdy się na łóżku mości,[/B] [B]Każdy zwierzak jest gotowy, chociaż pyszczek ziewa.[/B] [B]A przy misce - zgoda pełna, nie ma żadnych uwag.[/B] [B]Każdy niech pilnuje swego, no bo sąsiad czuwa.[/B] [B]Gdy miseczka wylizana - mięsko nie ma prawa zostać,[/B] [B]każdy wtedy grzecznie prosi, by deserek dostać.[/B] Pzdr.[/quote] Poezja sympatyczna, ale po tym, co stało się w Katowicach niezbyt to może cieszyć. Zdrówko:shake: Quote
Nitka&Gosia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 :loveu: O dawno mnie tu nie było :lol: Ale nadrabiam zaległości ;) :cool3: Superowe fotki Quote
agabass Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ukryty talent Asiaczka no prosze jaka poetka sie na forum narodziła:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :Cool!: Quote
Nitka&Gosia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Magda_Miki']halo!! Jest tu kto?:mad:[/QUOTE] No właśnieee :mad: :mad: :mad: tak nie ładnie nas zaniedbywać :p o nowych fotkach powiadomcie mnie na Pw :p Quote
Daisunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 śliczny wierszyk ale ale .... gdzie fotki ? :mad: Quote
agabass Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [B]Asiaczek[/B] zapracowana i czasu nie ma Quote
Magda Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='agabass'][B]Asiaczek[/B] zapracowana i czasu nie ma[/quote] Bardzo szkoda....:-( Ja juz nie pamietam jak duze sa bobaski:placz::placz: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Wszystkim czytającym mówię "Sorki". Od 3 dni wogóle nie zaglądam na forum, bo... mam ważne rzeczy do wykonania. Na razie ciiii... [B]JERTI IN RED Asiaczek[/B] już jest w nowym domu i... załatwia się na gazetki! Taki zuch z niego! W najbliższą sobotę [B]JUMA MONGO Asiaczek[/B] też jedzie do nowego domku. Aż do Kowna/Litwa. [B]Basenji[/B] - moja "poezja" i katastrofa w Katowicach nie mają żadnego związku. Niepotrzebnie doszukujesz się takich [I]liaisons. [/I]Wierszyki były pisane wcześniej niż katastrofa. I - jak pisałam wcześniej - byłam w pracy i - jak to w pracy - raczej nie patrzyłam w TV i nie słuchałam radia. Pracowałam. Pzdr. Quote
agabass Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 mo Redzio cholerka w świat poszedł :-( :shake: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [B]Jumcia[/B] też poszedł. Ale mam kilka słodkich zdjęć na pożegnanie. Tylko, kiedy ja je tu wstawię?! Boshe, daj mi trochę wolnego czasu, [I]please.[/I] Pzdr. Quote
Marysia_i_gończy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Asiaczek'] [U][IMG]http://img498.imageshack.us/img498/232/resizeofpict0046d9dg.jpg[/IMG][/U] [/quote] Niektórzy to wiedzą jak się wygodnie ułożyć do snu :evil_lol: :loveu: :loveu: Cudne szczeniaki :fadein: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Asiaczek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Taa, baski są bardzo zmyślne... [B]Dbsst, Agabass, Donya, Poświata[/B] - w tym tygodniu ostatnia okazja, aby posocjalizować maluchy. Bo potem to maluchy, a i owszem jeszcze będa, ale czasu nie będzie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Nikt juz nie chce socjalizować moich basków... pewnie tak dały się we znaki, że... eh... szkoda mówić... Pzdr. Quote
Basenji Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Asiaczek']Nikt juz nie chce socjalizować moich basków... pewnie tak dały się we znaki, że... eh... szkoda mówić... Pzdr.[/quote] Może je lepiej kapitalizować. Socjalizacja pachnie za bardzo PRL-em zdrówko Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Asiaczek']Nikt juz nie chce socjalizować moich basków... pewnie tak dały się we znaki, że... eh... szkoda mówić... Pzdr.[/quote]:placz::placz::placz:już pisałam ,że one za daleko mieszkają Quote
agabass Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 ja jeszcze je pomeczę nieobawiaj się tego prędzej czy później napewno :evil_lol: Quote
donya Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Asiaczek']Taa, baski są bardzo zmyślne... [B]Dbsst, Agabass, Donya, Poświata[/B] - w tym tygodniu ostatnia okazja, aby posocjalizować maluchy. Bo potem to maluchy, a i owszem jeszcze będa, ale czasu nie będzie! Pzdr.[/quote] Ja chętnie tylko kiedy :roll: Czasu jakoś mało, a ostanio tyle się dzieje :lol: Quote
Poświata Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Asiaczek']Nikt juz nie chce socjalizować moich basków... pewnie tak dały się we znaki, że... eh... szkoda mówić.[/quote] Oj Asiu, ja bardzo chętnie tylko brak czasu. A jeszcze doszły mi problemy z najmłodszą Milunią, i zupełnie czym innym mam głowę zajętą. [FONT=Arial][SIZE=1]Dowiedziałam się o białaczce w jej miocie, a co to znaczy wiesz pewnie sama :-( . Badania wyszły nie najlepsze :shake: .[/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts